- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyire rosszabb a 128kbps aac mint a 128kbps wma. Én épp azokat a dolgokkal nem foglalkozok amik úgy kezdődnek hogy "windows *", mint a wma
Nagyobb bitrate mellett mp3 és wma valószínűleg jobb mint aac. Kb. 128kbps körül lehet a határvonal, hogy sztereo jel mellett melyiket érdemes használni.Az említett üveges hangot nem vélem felfedezni, vagy mást értek alatta. Amit hallani vélek hogy a dinamika kisebb az aac-s csatornában és jobban kiemel a magasabb tartományban (mivel onnan többet lecsíp így ott utólagosan kiemel), amikor kapcsolgatok a 128kbps mp3 és 48kbps aac közt. De mivel 5-10mp mire egyik helyett megszólal a másik, nem tudom "közvetlenül" összehasonlítani őket + már nem is ott szól a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Videó stream letöltése
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest