- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
"A Ts mód is szerepeljen a felvételnél, másképp csak ott tudod lejátszani ahol felvetted"
Erre írtam a választ. AMIKO-n belül ez nem box függő, max szoftver! Fel kell rakni az emu/mcas verziót azokban ott a TS lehetősége, ami általánosan igaz, hogy kódolatlanról bármi máson lehet lejátszani.
@lockdown90: Kódolt TS-be egy egyedi vmit raknak a boxok, alapból a PC sem játsza le, de létezik egy batch "decyprt" program, ami le tudja venni róla a védelmet. Valahol már lehet megírtam a nevét, most nem ugrik be, ha érdekel megnézem.
USB-HDD:
Van egy 1 gigás 2,5 WD HDD-m egy Delock házban, ez eddig több Amiko boxal is ment, lejátszás, felvétel minden. Még 2011-2 körül vettem ezt a hdd házat, akkor 10-15 körül volt az ára de megérte. Ennek van saját USB táp kábele is (adaptert nem adtak hozzá). De amit wassermann linkelt Y kábel is jó, ehhez a házhoz olyan nem kellett, mert alapból tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest