Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
"Elsőből lesz az utolsó" nem egy rossz mondás, én már az elején erre gondoltam. Fel is hívtam egy antenna szerelőt, hogy nincs-e jel csillapítója, kérdi minek, elmeséltem a sztorit, és ő erre leoltott, hogy a Digi TV-nek amúgy is gyenge a jele, meg, hogy neki még erre nem volt szüksége. Jól van keresgéltem más felé, de akkor ezek szerint hiába, mert neked is az a véleményed, hogy túl erős a jel, amit észre is lehet venni azon, hogy amik jól bejönnek azok nagyon erősek bármelyik fejnél amit eddig felraktam. akkor egy jelcsillapítóval működne a dolog, vagy felesleges, mert csak azt érném el amit a jelenlegi Triax-al, ergó csak pénzkidobás lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- OLED monitor topic
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann