Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann