- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Google Pixel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest