- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Watt25 #18171 üzenetére
Én is Tarr-os vagyok.
A Tarr-os K2 ISO mellett van még 3db Amiko Impulse WiFi T2/C boxom is. A 3db Amiko boxhoz 1db kártya van. Az egyik boxot kineveztem szervernek, a másik kettőt kliensnek, és a helyi hálózaton belül a szerver megosztja a kártyát a két kliensel. Így nézhetem mind a három Amikón az extra csomagot HBO-val
Egy Amiko egyébként másik 8-at képes kiszolgálni. Ehhez csak a gyári EMU frimware kell, ami az Amiko weboldaláról szabadon letölthető. Anno 4 ilyen Amiko boxot vettem, darabját 12-13eFt-ért. (Fontos, hogy ez a box nem összekeverendő a WiFi nélküli verzióval! Egyébként egy most máshol teljesít szolgálatot mert ott Mindig Tv-hez kellett, ugyanis annak a vételére is jó.) Ha minden igaz (nem néztem mindnek utána) de azok a hálózatos Amiko boxok tudják a kártyamegosztás szolgáltatást, amelyekhez elérhető EMU frimware a gyári weboldalon. Az Androidosokhoz meg állítólag van ilyen app.
Nekem egyébként sokkal jobban tetszik az Amiko kezelőfelülete mimt a K2-é, és még a távszabályzója is jobban kézre áll. De ez egyéni ízlés!Az tény, hogy felvételre még nem használtam, de ezekután ha lesz időm keresek egy szabad külső HDD-t és kipróbálom.
A lényeg, hogy érdemes ennek a vonalnak is utánajárni mert lehet, hogy sokkal olcsóbban jön ki 2 box mint egy hiper-szuper Technistar.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest