- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni dvb-t antenna ügyben.
Sajnos a 3. kerültben földszinten lakom ahol sehogy sincs tökéletes rálátásom egyik adóra sem.Talán a Száva utcai lenne a legjobb, de az is takarásban van.A tetőre nem tudok felmenni, a kábelszolgáltató meg olyan monopol helyzetben van hogy pofátlanul drágán adja a tv-t.
Eddig egy thomson lepke antennával volt vétel, de nem volt tökéletes, amikor egy busz elment a ház előtt, vagy egy repülő elment felettünk, összehullott a kép.Most hogy kicsit elállítódott, jóformán csak duna, m1, vanSzeretném most már megoldani valahogy ezt a problémát, láttam hogy vannak most már komolyabb antennák, erősítővel egybeszerelve, talán az segítene a problémámon.Melyiket javasolnátok?
Én ezt néztem ki, illetve ezeket javasolták:
http://www.antennak.hu/index.php?dvbt_antenna_telmor_digit_activa_feher&kat=18&id=1642
http://www.antennacentrum.hu/index.php?route=product/list&keyword=dtvo&description=0Van ezekkel tapasztalat valakinek?
Előre is köszönöm a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Netfone
- Windows 11
- Apple MacBook
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest