- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
csukasi
tag
Tiszteletem
Laikus vagyok ebben a témában, ezért megköszönném ha valaki válaszolna a kérdésemre. A szolgáltatóm (kis vidéki szolgáltató) ezt a Conax modult adta benne a kártyával, és most ez van benne a sony tv-m kártyafogadó nyílásába, így tudom nézni box nélkül a csatornákat. Ez most szerintetek milyen rendszer lehet. Mert a CA modulra az van írva CI. Akkor ez most nem lehet szerintem CI+, mert akkor ez így lenne feltüntetve. Vagy tévednék ? Vennék egy tv tuner kártyát a PC-be, hogy azon is tudjam nézni, persze csak ha CI, mert CI+-os kártya nincs PC-be való. De ahogy nézegettem, még CI-s kártya is kevés van, azok is jó magas áron. Nem tudom amit fentebb belinkeltem alkalmas lenne e a pc-n való tévézéshez, mert ezekben van úgy látom CA modul fogadó nyílás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest