- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csukasi
tag
Tiszteletem
Laikus vagyok ebben a témában, ezért megköszönném ha valaki válaszolna a kérdésemre. A szolgáltatóm (kis vidéki szolgáltató) ezt a Conax modult adta benne a kártyával, és most ez van benne a sony tv-m kártyafogadó nyílásába, így tudom nézni box nélkül a csatornákat. Ez most szerintetek milyen rendszer lehet. Mert a CA modulra az van írva CI. Akkor ez most nem lehet szerintem CI+, mert akkor ez így lenne feltüntetve. Vagy tévednék ? Vennék egy tv tuner kártyát a PC-be, hogy azon is tudjam nézni, persze csak ha CI, mert CI+-os kártya nincs PC-be való. De ahogy nézegettem, még CI-s kártya is kevés van, azok is jó magas áron. Nem tudom amit fentebb belinkeltem alkalmas lenne e a pc-n való tévézéshez, mert ezekben van úgy látom CA modul fogadó nyílás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows XP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest