- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
A tévé tetejére rakott, falnak támasztott V alakú (kétágú) botantennával teljesen jól be tudom fogni az MTV1, RTL, TV2 analóg adásait. Az M1 tökéletes, a TV2 egy kicsit kásás, az RTL kicsit szellemképes.
Ugyanezzel az antennával a másik (párhuzamos) szobában szinte egyáltalán nem jön be a DVB-T... (III. ker, panel, a Hármashatár-hegy kissé árnyékol)
Én csak azt nem értem, hogy hogyan fogja felváltani a DVB-T az analóg rendszert, ha annál sokkal rosszabban vehető?
Na, az meg pláne szép, hogy az AH és a Viasat nem tudja, hogy ki fogja nézni a DVB-T-t. Enyhén szólva is rövidlátóak. Bár az tény, hogy így senki. De ha normális teljesítménnyel adnának, akkor már lenne pár tíz/százezer notebook/laptop tulaj, mint potenciális célközönség. Plussz a tanyasiak...
Vajon azt felmérte már egyáltalán valaki, hogy hány USB-s DVB tunert adtak már el kishazánkban? (a szürke importról már nem is beszélve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest