- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
#65675776 #16831 üzenetére
DVBViewer ilyen sajnos, fagyás esetén lelőni nem lehet, jöhet a reset. Próbáltam már alacsonyabb prioritásra váltani, de nem ezen múlik. Szerencsére nem gyakori, de hiba esetén hihetetlen makacs bír lenni, nem is nagyon értem, miért kellett ilyenre csinálni.
Néha problémája van a driverrel, tunert nem érzékel, ilyenkor átdugom másik USB portra, beállításoknál hardver / újraérzékelés, már megy is.
Mégis a legjobban bevált, praktikus okok miatt, amit nem is könnyű felsorolni. A napi használatban derül ki.
Az új verzióban már a desktop széléhez tapadó ablak van. Böngészés közben kiteszem a jobb alsó sarokba:
...az egeret ráviszem, a görgővel szabályzom az ablak méretét. Vagy duplaklikk, teljes képernyő.
Egy időben kihasználtam 2 db tunerrel a PIP képességet, távszabályzóval is konfigurálva (itt előny a praktikus konfigurálhatóság is). Reklám alatt átváltottam másik műsorra, közben a PIP ablakban láttam, hogy mikor vége a reklámnak. Mondjuk ez már nem nagyon érdekel, mert leszoktam azokról a műsorokról.
Egy régi szokásom maradt, a DVBViewer minden este 19 órakor elindul (automatikusan) és nyomja az RTL Híradót a képembe. Vagy ha más program fut, akkor átvált oda. Alvásból is fel tudja ébreszteni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest