- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel #16584 üzenetére
Kernel:
"Pedig van erre leválasztó, ami csak a nagyfrekvenciát engedi át."Ez a téma engem kicsit ingerültté tesz, mert már 10 éve is gond volt ez a búgás. Nemrég TV tunert ajánlottak, feltettem a kérdést, ez a búgás nem lesz-e gond. Azt mondták, nem. Az lett. Kösz szépen. Utána próbáltam utánajárni a búgásnak, senki normális megoldást nem tudott adni, végül pontosan olyan leválasztót javasoltak, mint amit most te, hogy az meg fogja oldani a problémát. Vettem, csökkent a búgás, de nem tűnt el. Kösz szépen.
Szóval, csak azért zavaró az egész, mert soha senki nem tudta megoldani, mégis soha senki nem beszél erről, amikor tunert vagy leválasztót ajánlgat, pedig szerintem nem csak nálam búg. Én ezért mondom, hogy inkább lebeszélnék mindenkit tunerről (kivéve ha mondjuk rögzítős set top boxról akar felvenni vele úgy, hogy ki van húzva belőle az antennadrót), leválasztóról meg főleg. Szerintem te is csak akkor javasolj ilyesmit, ha nálad valóban megoldott már ilyen problémát.
"Egyébként a központi antennakábel és a hálózati konnektor védőföldje (ami a készülékházakkal direkt összeköttetésben van) között kialakuló földhurok csak a készülékek közötti analóg jelátvitelben szokott zavart okozni (kép és hang egyaránt), digitális átvitelben nem. HDMI sem érzékeny rá."
De állítólag árt a hangkártyának, és gondolom attól, hogy a digitális jelet nem zavarja, ez a probléma még fennáll. Nekem egyébként három rossz tapasztaltom volt már vele, három hangkártyámnak tett rosszat a dolog, szóval soha semmit nem kötnék ma már össze a géppel, amibe antennadrót van dugva. Erre is azt mondanám, hogy az javasolja bárkinek is, aki már probléma nélkül csinált ilyet.
Bocsánat, remélem, nem haragszol, de ez a téma nekem már annyi időmbe és pénzembe került, és annyi rossz tanácsot kaptam, hogy nem akartam szó nélkül hagyni. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest