Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Jaja. Viszont utána jártam picit. Nem nálam van a gond. Rendszerszintű probléma. Van amelyik disztróval mevy, van amelyikkel nem. Debian 8-cal elvileg megy. Viszont elég szégyen, hogy 17.2-es full kódekes Mint KDE-n nem... Sajnos a pótlására még nem találtam megoldást. Egy leírást igen, de azzal addig sikerült eljutni, hogy már fel sem ismerte semmi. Na mindegy, majd még kutatok. Ha valaki tud valamit, akkor ne tartsa magában!
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- GTA V
- Linux Mint
- Gaming notebook topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
wassermann