Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Helló!
Na végre, hogy Valaki hasonló igényekkel van a "mobil tv-zés" felé, mint én! Mennyit nyomoztam, hogy valakinek a "kitaposott ösvényére" sétálhassak ebben a témában! Node félre a tréfával, én kénytelen voltam a saját utamat kimachetézni. A problémám az volt,hogy nem akartam volna több tízezer forintot fölöslegesen elkölteni értékelhető eredmény nélkül. Hónapokig keresgéltem a neten, haveri körben, mindenütt, hogy valaki beszámoljon valamilyen tapasztalatról ezekről a kütyükről.
Azután rászántam magam és aránylag olcsón /57ezer/, rendeltem egy ilyet: http://www.abmmultimedia.com/hu/kiegeszitok/99-abm-dvb-t-vevo
Nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de nem bántam meg. Nem tökéletes, de sokszor mégis az. Én kamionban használom, ami azért lényeges a személyautóhoz viszonyítva: mások a körülmények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann