- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
runner 125 #14673 üzenetére
Szia,
én arra tippelnék, hogy ez jó esetben is csak állóhelyzetben működne. Én egyszer próbáltam vonatban a DVB-T vételt az osztrák határ közelében és csak pár másodpercnyi vétel jött össze. Szóval körülbelül hasztalan volt. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy erősítő nélküli, tunerhez kapott botantennával próbálkoztam a kocsi középső részén, mert az ablak mellett már ültek. Lehet, hogy ezt sikernek is felfoghatom.
Egyébként gondolom az adás paramétereiből (Guard intervalra tippelnék) kiszámítható, hogy maximum milyen gyorsan haladhatsz az antennával. Bár szerintem a magyarországi DVB-T rendszer kiépítésénél nem számoltak mozgó vétellel.
Csak mint lelkes amatőr írtam, szóval várd meg a többiek véleményét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest