- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Watt25 #14011 üzenetére
látja a tunert az eszközkezelőőben mint af9035a usb device ( billentyűzet)
amikor homesysban vagyok, 2 tuerem van a win8nál gond nélkül észlelte mind2 öt szinkronban, most pedig ha az af es bevan dugva akkor nem emgy semelyik összezavarodik. ha kihúzom gond nélkül megy.a vlc látja adókat keresek és nem talál semmit,a dvb dream meg már be is fagy töle.pontosítok vlc nem tudom látja e mert megkell adni 1 tuner számot és nem tudom mit kell megadni.most már a blaze dtv is befagy szóval nem értem.eddig nem volt semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OTP Bank topic
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóhifi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő