Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Watt25
üzenetére
hát nem tudom, első blikkre lenne mondjuk 7-8, vagy 10k-m a célra, vagy ha kell, lehet több valamivel... nincs semmim még a célra, szóval bármi jöhet ami kell hozzá (erősítős antenna, bármilyen stick, stb). Amit a gépem felől nyújtani tudok az egy usb foglalat (az is már elosztóról, sok a kütyü
) 
Szóval miket lenne érdemes venni? az edigital-ban főként antennákat láttam hirtelen, máshol meg MPEG2 (Tudom hogy nem jó) meg mindenféle csodákat látni, de azt sem tudom pontosan milyen eszközt keressek
célszerűbb lenne akkor egy sima stick-et venni és bedugni az elosztóba, aztán majd később ha fizetőst is akarnék, akkor vegyek egy, ismétcsak usb-s smartcard olvasót is? együtt tudnak működni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) 
wassermann