- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Watt25 #13397 üzenetére
hát nem tudom, első blikkre lenne mondjuk 7-8, vagy 10k-m a célra, vagy ha kell, lehet több valamivel... nincs semmim még a célra, szóval bármi jöhet ami kell hozzá (erősítős antenna, bármilyen stick, stb). Amit a gépem felől nyújtani tudok az egy usb foglalat (az is már elosztóról, sok a kütyü
)
Szóval miket lenne érdemes venni? az edigital-ban főként antennákat láttam hirtelen, máshol meg MPEG2 (Tudom hogy nem jó) meg mindenféle csodákat látni, de azt sem tudom pontosan milyen eszközt keressekcélszerűbb lenne akkor egy sima stick-et venni és bedugni az elosztóba, aztán majd később ha fizetőst is akarnék, akkor vegyek egy, ismétcsak usb-s smartcard olvasót is? együtt tudnak működni?
-
Üdv
Ha már átállás (bár vagy 2 éve megvagyok tv nélkül
), felmerült hogy esetleg beruházzak egy dvb-t dekóderbe
Szóval PC van, tévé nincs, Miskolc közepén lakom, elvileg jó lefedettséggel. Mire van szükségem? Egy sima valamilyen usb stick elég a szobai vételhez? (panelban lakom, bár kb egy kartávolságra van a gép az az erkélytől). Extra antenna kell valahova? hosszabbító, hogy kintebb tegyem az antennát? Alapvetően olyan kellene, amivel esetleg ha úgy adódna, mindigtv-s előfizut (Vagy valami hasonlót) lehet igényelni, tehát connax kártyás. van egyáltalán más földfelszíni szolgáltató? A térkép szerint elvileg van itt vétel mindenre (alap, családi, hbo)
Szóval kb mekkora költséggel kalkuláljak, mire lenne szükségem, és milyen márkát ajánlotok? (olvasgattam vissza, de sokmindenki tv-hez keresett cuccot, én meg most belezavarodtam hogy az itemek közül melyik jó nekem és melyik nem)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest