Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő témában szeretnék segítséget kérni, mert én már minden lehetőséget kimerítettem, és nem tudom hogyan tovább

Szóval van a hálószoba ahol van a UPC. Ez össze van kötve a TV-vel, illetve a videóval. A videóba jön fentről a padlásról 1 koax kábel. Ezzel a módszerrel elértük hogyha a videó be van kapcsolva, akkor a házban levő maradék 4 tv-n is lehessen nézni a UPC-t de ugye csak abban az esetben ha be is van kapcsolva a videó.
A padláson jó nagy antenna van, ami megy 1 elosztóba, meg erősítőbe így lehetséges ugye hogy pl a UPC-t mindenhol lehessen nézni. Ebbe az elosztóba megy a videóból fel a koax ugyebár.
Nos a kérdésem az lenne hogy be lett iktatva az átállás miatt 1 dekóder az egyik szobába. Scart-al van összekötve a tv-vel. De sehogy sem tudok rájönni hogy milyen módszerrel tudnám nézni a UPC-t azon a tv-n is pl. A Wayteq dekóder ami lett vásárolva, van módszer arra hogy 1 beállítást módosítsak hogy a UPC-t is tudjam fogni azon a tv-n ahova a dekóder be lett rakva?
Köszönöm

Remélem nem voltam túl bonyolult

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann