- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Tehát
Nem a parabola van összekötve a tetőantennával. A tányérból ami jön le 2 kábel az egyből a UPC-be megy be.
HanemA UPC van összekötve SCART-al a videóval. Majd a videóból megy a fenti elosztóba 1 koax, amivel azt érjük el hogy minden tv-n lehet nézni a UPC-t.
Azért kellett dekódert venni, mert abba a szobába csak ritkán nézzük a UPC-t. Nagyrészt az RTL meg TV2 megy a másik szobába. Csak ugye azmiatt is kellett mert ha valaki nézi a UPC-n pl a History-t akkor a másik szobába is azt kell nézni, és ilyenkor jól jön a dekóder, mert ugye akkor lehet a TV2-őt vagy az RTL-t pl.
Hát rajzolni kicsit cinkes lenne
Lényeg hogy a videón keresztül van megosztva a UPC a többi tv fele.
Kernel A padláson a bekötéseket nem én csináltam, és lévén hogy nem értek hozzá, így nem tudok rajzot csinálni sajnos, csak el tudom magyarázni hogy mi hogy van.
Hogyha a loopon keresztül összekötöm a tv-t, akkor ugyanúgy fog menni az analóg sugárzás a tv-n? Viszont a bekötés ugyanúgy megmarad SCART-on keresztül, így csak át kell kapcsolnom AV-ra hogy a digitális adást tudjam nézni azon a tv-n?
Illetve az nem lehet gond hogy mind a 2 kábellel össze van a dekóder a tv-vel? Tehát loop csatin is meg Scart-on keresztül is?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő témában szeretnék segítséget kérni, mert én már minden lehetőséget kimerítettem, és nem tudom hogyan tovább
Szóval van a hálószoba ahol van a UPC. Ez össze van kötve a TV-vel, illetve a videóval. A videóba jön fentről a padlásról 1 koax kábel. Ezzel a módszerrel elértük hogyha a videó be van kapcsolva, akkor a házban levő maradék 4 tv-n is lehessen nézni a UPC-t de ugye csak abban az esetben ha be is van kapcsolva a videó.
A padláson jó nagy antenna van, ami megy 1 elosztóba, meg erősítőbe így lehetséges ugye hogy pl a UPC-t mindenhol lehessen nézni. Ebbe az elosztóba megy a videóból fel a koax ugyebár.
Nos a kérdésem az lenne hogy be lett iktatva az átállás miatt 1 dekóder az egyik szobába. Scart-al van összekötve a tv-vel. De sehogy sem tudok rájönni hogy milyen módszerrel tudnám nézni a UPC-t azon a tv-n is pl. A Wayteq dekóder ami lett vásárolva, van módszer arra hogy 1 beállítást módosítsak hogy a UPC-t is tudjam fogni azon a tv-n ahova a dekóder be lett rakva?
Köszönöm
Remélem nem voltam túl bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest