Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Samu T22A300 Tv-Monitoron használom, miután meguntam az USB-s stickhez mindig bekapcsolt PC zúgását.
Ezért vettem meg ezt annó, mert beltérben akartam használni eleinte.Ez minőséget nem ír, csak erősséget.
Ott ami fura, hogy a MUX A/B/C esetében szinte mindig ugyanúgy 92-94 % a jel erőssége, de van egy bithiba arány nevű rész, és ott csinálja azt, hogy MUX A sávos M1, Duna műsorok esetén nagyobbak a hibák, mint egy MUX B sávos retekklub vagy trévékettőnél.
Meg nagyon érzékeny az irányra. Mikor szobában próbálgattam, félórákat tudtam nézni a műsorokat.
Kiraktam kintre, esőcsatorna szélétől 10 centivel magasabbra. Kb. ugyanúgy tudtam nézni mindent, mint amikor bent volt.Gondoltam felrakom magasra. Vettem egy fali tartót, abba bele állítottam egy 2 méteres félcolos csövet, annak a tetejére előbb felraktam az antennát, majd belőttem a legjobbra. De így sem az igazi. Néha jó, néha nem.
Gyanítom, hogy a kedves diófa árnyékol, ami 2 méteren belül lengedez.Próbáltam olyat is, hogy az analóg adót lőttem be a legjobbra, de akkor még rosszabb volt a dvb-t. Pedig nekem logikusnak tűnt, hogy ha az adótorony analóg adását legjobbra befogom, akkor az a legjobb irány. De tévedtem, vagy ez az antenna ilyen hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Tudományos Pandémia Klub
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann