Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Samu T22A300 Tv-Monitoron használom, miután meguntam az USB-s stickhez mindig bekapcsolt PC zúgását.
Ezért vettem meg ezt annó, mert beltérben akartam használni eleinte.Ez minőséget nem ír, csak erősséget.
Ott ami fura, hogy a MUX A/B/C esetében szinte mindig ugyanúgy 92-94 % a jel erőssége, de van egy bithiba arány nevű rész, és ott csinálja azt, hogy MUX A sávos M1, Duna műsorok esetén nagyobbak a hibák, mint egy MUX B sávos retekklub vagy trévékettőnél.
Meg nagyon érzékeny az irányra. Mikor szobában próbálgattam, félórákat tudtam nézni a műsorokat.
Kiraktam kintre, esőcsatorna szélétől 10 centivel magasabbra. Kb. ugyanúgy tudtam nézni mindent, mint amikor bent volt.Gondoltam felrakom magasra. Vettem egy fali tartót, abba bele állítottam egy 2 méteres félcolos csövet, annak a tetejére előbb felraktam az antennát, majd belőttem a legjobbra. De így sem az igazi. Néha jó, néha nem.
Gyanítom, hogy a kedves diófa árnyékol, ami 2 méteren belül lengedez.Próbáltam olyat is, hogy az analóg adót lőttem be a legjobbra, de akkor még rosszabb volt a dvb-t. Pedig nekem logikusnak tűnt, hogy ha az adótorony analóg adását legjobbra befogom, akkor az a legjobb irány. De tévedtem, vagy ez az antenna ilyen hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann