Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ugye.
Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában.
Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön.Rick4: tudom hogy HD nem fog menni ezzel a géppel, erre már a minták alapján rájöttem. Az SD -nek viszont kellene; elsősorban arra vagyok kíváncsi van-e elegendő jel, mert akkor veszek egy saját tuner -t, valamikor jövő év elején meg úgy is akarok gépet újítani és akkor a HD sem lesz akadály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában.
Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön.
wassermann