- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Remélem jó helyre írom és tudtok is segíteni.
DVB-T tunert keresek, hogy tudjam fogni azt a 7 ingyenes csatornát, ha leállítják a földi sugárzást. Igazából nem nagyon tudom merre induljak, mert annyiféle tuner van, de teszteket, véleményeket nem igazán lehet találni. Olyan 10k-t szánnék rá, de már ezt is kicsit soknak tartom.Alapvetően itt a közeli Intersparban láttam Orion dvbt r700 illetve r800 készülékeket ilyen 7 és 9k között. Ezekről vélemény valakinek, vagy tapasztalat? Jól fogják a jelet és nem dobálják el? Médialejátszónak mennyire jó? Vagy kuka az egész cucc?
Aztán néztem még Synaps THD2856-t, de erről 0 leírás van a neten.
Illetve még találtam egy egészen jónak tűnőt, név szerint Wayteq HD 95CX. Szerencsére erről nagyon sok véleményt olvastam ITT és úgy látom, hogy elég korrekt kis készülék, a frissítések sokat lendítettek rajta kiadása óta. Van ennek egy kistesó szerűsége, a HD 95RF. Nem tudom, hogy csak névhasonlóság van-e, vagy tényleg közük van egymáshoz. Ez némileg olcsóbb, de nem találok róla semmit. Ráadásul míg a CX-hez szépen jönnek a frissítések a hivatalos oldalra, addig erre semmi sem.Gyakorlatilag az érdekelne, amire ki is találták ezeket a készülékeket. Olyan kellene, ami jól fogja a jelet, akár távolabbi adótól is, nem dobálja el és stabilan tartja a szintet, magyarán nézhető, élvezhető csatornákat kapok. Illetve az sem hátrány, ha tudom használni mint médialejátszó, tehát letöltött filmeket nézni tudok rajta gond nélkül, illetve a felvétel sem okoz neki problémát.
Tehát a tanácsotokat kérném. Mit javasoltok, milyen készülékbe fektessen jó magyar forintjaimat? Nem muszáj a fenti 4-ből választani, meghallgatok bármit.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest