- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy kezdjük megelégelni a szolgáltatók által macerált csatornakínálatot és az ezzel járó bosszankodást és összeröffentenénk egy műholdas rendszert. Ma kaptunk német ismerőstől egy komplett tányérosantennát konzollal és egy 2 kimenetű fejjel. Ez a része tehát megvan, felhívták a figyelmemet arra, hogy a beltéri, amit veszek, mindenképpen digitális legyen.
Az én igényeim elsősorban azok lennének, hogy német csatornákat tudjunk nézni (ZDF a BL meccsek miatt, ugyanis most hiába van a csatorna a kínálatban a meccs idejére nem közvetít), akár HD minőségben és persze ingyen, mondjuk az Eurosport2 HD sem volna ellenünkre, akármilyen nyelven, csak a Bundesliga legyen látható rajta. Második feltétel, ami az előző egyik részéből sztem eleve következik, képes legyen FullHD kimenetre, vagyis HDMI-vel lehessen TV-hez csatlakoztatni és mondjuk még vmi jó kis digitális hang kimenet is járjon hozzá, ja, az USB-t ki ne hagyjam. Az is jó volna, ha tudnék felvenni mondjuk külső vinyóra. Nagyjából ezek érdekelnének. Milyen árban gondolkozzak és mely márkák lennének megfelelők. Ha szükség van a fej típusára, akkor azt meg tudom nézni esetleg. A médialejátszás annyira nem létkérdés, ezt csak azért írom, mert tudom, hogy már arra is képesek egyes beltérik, de mondjuk ha a FLAC lejátszást tudja, akkor az fincsi volna
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő