- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy kezdjük megelégelni a szolgáltatók által macerált csatornakínálatot és az ezzel járó bosszankodást és összeröffentenénk egy műholdas rendszert. Ma kaptunk német ismerőstől egy komplett tányérosantennát konzollal és egy 2 kimenetű fejjel. Ez a része tehát megvan, felhívták a figyelmemet arra, hogy a beltéri, amit veszek, mindenképpen digitális legyen.
Az én igényeim elsősorban azok lennének, hogy német csatornákat tudjunk nézni (ZDF a BL meccsek miatt, ugyanis most hiába van a csatorna a kínálatban a meccs idejére nem közvetít), akár HD minőségben és persze ingyen, mondjuk az Eurosport2 HD sem volna ellenünkre, akármilyen nyelven, csak a Bundesliga legyen látható rajta. Második feltétel, ami az előző egyik részéből sztem eleve következik, képes legyen FullHD kimenetre, vagyis HDMI-vel lehessen TV-hez csatlakoztatni és mondjuk még vmi jó kis digitális hang kimenet is járjon hozzá, ja, az USB-t ki ne hagyjam. Az is jó volna, ha tudnék felvenni mondjuk külső vinyóra. Nagyjából ezek érdekelnének. Milyen árban gondolkozzak és mely márkák lennének megfelelők. Ha szükség van a fej típusára, akkor azt meg tudom nézni esetleg. A médialejátszás annyira nem létkérdés, ezt csak azért írom, mert tudom, hogy már arra is képesek egyes beltérik, de mondjuk ha a FLAC lejátszást tudja, akkor az fincsi volna
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Nők, nőügyek (18+)
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest