- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy kezdjük megelégelni a szolgáltatók által macerált csatornakínálatot és az ezzel járó bosszankodást és összeröffentenénk egy műholdas rendszert. Ma kaptunk német ismerőstől egy komplett tányérosantennát konzollal és egy 2 kimenetű fejjel. Ez a része tehát megvan, felhívták a figyelmemet arra, hogy a beltéri, amit veszek, mindenképpen digitális legyen.
Az én igényeim elsősorban azok lennének, hogy német csatornákat tudjunk nézni (ZDF a BL meccsek miatt, ugyanis most hiába van a csatorna a kínálatban a meccs idejére nem közvetít), akár HD minőségben és persze ingyen, mondjuk az Eurosport2 HD sem volna ellenünkre, akármilyen nyelven, csak a Bundesliga legyen látható rajta. Második feltétel, ami az előző egyik részéből sztem eleve következik, képes legyen FullHD kimenetre, vagyis HDMI-vel lehessen TV-hez csatlakoztatni és mondjuk még vmi jó kis digitális hang kimenet is járjon hozzá, ja, az USB-t ki ne hagyjam. Az is jó volna, ha tudnék felvenni mondjuk külső vinyóra. Nagyjából ezek érdekelnének. Milyen árban gondolkozzak és mely márkák lennének megfelelők. Ha szükség van a fej típusára, akkor azt meg tudom nézni esetleg. A médialejátszás annyira nem létkérdés, ezt csak azért írom, mert tudom, hogy már arra is képesek egyes beltérik, de mondjuk ha a FLAC lejátszást tudja, akkor az fincsi volna
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Windows 11
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Witcher topik
- Sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest