- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Watt25 #12031 üzenetére
˝Egyébként apósoméknál van ilyen mikrós HelloHD. Szerintem a képminősége a műholdas DIGI-vel egy szinten van, vagyis undorítóan szar. Legalább is az SD adásoknak. ˝
Egyetértek veled! A hagyományos tévén kiváló a képminőség, de ha a FullHD 106cm-es tévére tekintek jelentős a minőségromlás.
TV vásárlásakor ugyan figyelmeztettek, hogy a hagyományos SD adás nézésekor a FullHD tv-n rosszabb a képminőség hiszen azért HD tévé hogy azt nézhessünk rajta.Az AD100-as dekóderem max. 720x576 aktív pixelre képes PAL frekvencián, tehát jelentősen elmarad a HD formátumtól. A másik meg hogy SCART kábel a csatlakozó az is ronthat.
Egyébként az SD adás felbontását is lehetne növelni, ha a műsorgazda így döntene.
Ez a válasz kaptam még anno a Hello HD-tól: ˝ Az, hogy 2013 januárjától változnak-e a csatornák felbontásai az nem a szolgáltatótól függ elsősorban, hanem a műsorgazdától. Ha ők nem változtatnak akkor a szolgáltató sem tud változtatni rajta.˝@Watt25 Én mint írtam a Hello Digitalnál vagyok a parabola antennám a Szécsényi-hegyi adóra van állítva nem műholdra. Az Antenna Digital és a Hello HD összekötötték magukat 2 éve mivel a Hello HD már a csőd szélére került a maga 2500 előfizetőjével így a digitalnak jól jöttek a +emberkék. Közös működéssel folytatják gyakorlásukat.
Maga a Hello HD adásáról nem sok mindent tudok egyet biztosan kevesebb a csatornájuk, de viszont drágább valószínű azért mert a dekóder képes felvenni, HD, megállítani stb.
Viszont náluk a dekódert akár a sajátod is lehet nem kell bérelgetni.Érdekességként még leírom, hogy tavaly átváltottak 16:9 képarányra a dekóderek aránya viszont továbbra
is 4:3 maradt 1 évig úgy néztük az adásokat, hogy 10cm levolt vágva!
Tegnap jöttem rá hogy nekünk kell átállítani 16:9-reAnnyiban viszont jó volt hogy sehol sem látszódott a korhatáros karika
Bátorkodtam még egy kicsit turkáltam a kulcskártya adataiban is és rájöttem, hogy figyelik az adásokat melyiket mennyi ideig nézünk stb.Elnézést a hosszú irományomért már megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest