- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Akkor bele kell nyugodjak, hogy, ha nem egy adóról van sugározva akkor nem lehet rögzíteni és nézni is egyszerre a 2 csatornát...
Ami a kódolást illeti én nem arra gondoltam, amire te, hanem ezt az mpg2 kódolást értettem kódolás alatt, hogy mennyire nehézkes, mert csak az ASTM játsza le, (amivel rögzítettem) azon kívül semmi. Átkonvertálni avi-ba pedig megint csak nem egy sétagalopp...
A két ajánlott progiból épp az előbb telepítettem az utóbbit, de az se talált semmit, amúgy meg a törést rosszul adták meg, így megnyitás után nem sokkal ki is lép. De a menüje is elég bonyolultnak tűnt a sok beállítási lehetőséggel, azzal se boldogultam. Az előbbit még nem próbáltam, de mindjárt.

Más, az AXN-t épp ma vették el, mert lejárt a promóció, így már az is újra le van kódolva... Kár, hogy nem csinálnak mindig ilyen kódolatlan adást a különböző - amúgy fizetős - csatornákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann