Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android Autót minden mobilra!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Melyik a legalkalmasabb DVB program, ami DLNA-n keresztül belső hálózaton tud adást (akár 20-30 mbit/s HD-t is) megjeleníteni Smart TV-n?
Konkrétan adott egy asztali PC dvb-s2 tunerrel a manzárd szobában. A nappaliban egy DLNA képes Samu Smart TV LAN csatlakozással. A két eszköz azonos hálózatban van, azaz routerre van kötve. A PC-ről szeretnék adásfolyamot küldeni úgy a tévének, hogy az le tudja játszani, akár még csatornát is tudjak váltani vele, ha ez egyáltalán lehetséges. Ha jól tudom a DVBViewer Pro alkalmas lenne rá. Kérdés, hogy ez gyakorlatban mennyire működik, ill. van-e esetleg valami (nem robosztus több száz megás) ingyenes DVB alkalmazás, ami DLNA segítségével tud a tévének adást (streaming) szolgáltatni újrakódolás nélkül? A DVBViewer NetStreaming plugin nem jó, mert azt a tévé nem látja és elég instabil is. Korábban egy Popcorn médialejátszónak küldtem adásfolyamot és gyakran megállt. Fontos, hogy DLNA szerverként lássa a DVB alkalmazást a tévé. Plugin (pl. vplug) támogatás is előnyös lenne. Ha nincs ingyenes, de a DVBViewer Pro megbízhatóan megbirkózik a feladattal, akkor nekem 15 eurot még meg is érne. Most egy korábbi (kb. 4 éves) verziót használok, de az erre alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann