- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitemerius
tag
válasz
Murphistic #11789 üzenetére
A dvb-s -> s2 azért picit más, mert az az sd -> hd váltással egyszerre ment végbe + az nem a hétköznapi tévézőket, hanem - legalább is nálunk - a műholdas hobbistákat érintette csak. A dvb-t pedig a mindenki számára elérhető analóg tv-t váltja. Biztos a németeknél más a szitu, ott nem tudom, hogy élték/élik meg a népek a dvb-s -> s2 váltást.
Másrészről igaz, hogy addigra, mire Magyarországon lekapcsolják a dvb-t-t, 10-20 év múlva, a mostani készülékek úgyis tönkremennek.
Most, hogy mondod az sd mpeg2-t, nekem már az analóg műholdas időszak is nagyon hiányzik. Csak sajnos az akkor készült vhs-felvételeket nem tudom már megnézni, mert nincs hozzá lejátszóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő