Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
vitemerius
üzenetére
Ha azt vesszük az angoloknál, németeknél a DVB-T -> T2 a műholdas adáshoz hasonlóan egybeesik az SD -> HD átállással. Bár más országokat is figyelembe véve tényleg elég nagy a katyvasz. ( Azt hiszem a szerbek DVB-T2-n indítják a digitális műsorszórást, de csak egy HD adás van, a többi SD ).
Egyébként érdekes ez az analóg iránti nosztalgia. Például nem régen néztem pár órán át a földi analóg adást (katódsugárcsöves TV-n) és nem éreztem, hogy nekem most hiányzik a HD-adás.
Valamelyik angliai switch off videónál az egyik kommentelő pedig a PAL képet és a NICAM sztereó hangot siratta.
Egyébként miért hiányzik az analóg műholdas időszak? ( Nekem valahogy a műhold ( eddig ) kimaradt és csak a földi adással szórakozgatok )
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann