- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide való, de hátha valakinek hasznos lesz. A tanulság, hogy résen kell lenni
.
Az utóbbi időben nézegettem a set top boxokat és kicsit drágának találtam őket, így gondoltam szétnézek eBayen. A DVB-T MPEG4-es STB-k nem voltak szimpatikusak kép alapján ( pl. csak Scart van rajtuk ), így megnéztem a DVB-T2-es dobozokat ( legalább kipróbálhatnám a kísérleti adást is ). Találtam is megfelelőt 56 dollárért ingyenes szállítással, HDMI, kompozit és komponens videókimenetekkel, PVR-rel és talán Conax kártyaolvasóval (kép alapján).
Viszont sehol sem írtak a támogatott hangszabványokról és amikor rákérdeztem kiderült, hogy nem ismeri sem a Dolby, sem a HE-AAC szabványokat, így azt hiszem már nem érdekes annyira. A vicc, hogy az orosz DVB-T2 ajánlásban a Class 1 készülékeknek is kell tudniuk a HE-AAC hangot, szóval a ph! tatárföldi olvasói jobb ha figyelnek
.
Egyébként kétlem, hogy az eszköz kibírta volna a közép-európai DVB-T2 átállásig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest