Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, mert nem mindig lesz objektum a menu_get_object(); eredménye, van, amikor NULL lesz. Igazából amikor írtam a kódot, gyorsan kiollóztam a Te kódodból innen ezt a részt, mert őszintén szólva hirtelen nem tűnt fel ez a hibalehetőség, tehát MEGINT A TE HIBÁD!!

A megoldás az isset() használata:$node = menu_get_object();
if (isset($node->nid)) {
....
}"Kihagytad a leírásból a function zenTest_links($variables) -t, ami azért a pastebin-es kódban benne van."
Persze, hogy kihagytam, mert rohadt sok helyet foglal.
===================
(#214) SecMan : nálam is jól működik!
Két dolgot megpróbálhatnál: átmenetileg Devel és Theme Developer modul kikapcsolása (ha egyáltalán engedélyezve van), vagy a Comment Abuse modul letiltása, uninstall, majd reinstall.
Melyik változatot raktad fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest