- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Intruder2k5 #72003 üzenetére
Melóban, asztali gépen nem láttam a képes hsz-em, de már itthon jó.
-
Grillo
őstag
válasz
Intruder2k5 #71065 üzenetére
Jó, de az volt a felvetés, hogy ne pdf legyen.
-
kriszbon
őstag
válasz
Intruder2k5 #70821 üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
#70820 ezoltan :
Lehet nem tudom, mert én ritkán használtam csak, és párszor megjártam hogy be volt kapcsolva.
Így inkább kikapcsoltam, egyébként én nem sok mindent piszkáltam soha a beállításoknál, csak amit kell hogy elinduljon.
Véleményem szerint, egy kezdő/közepes tudású hobbi/nézelődő repkedőnek bőven jók a gyári beállítások.És igen, én úgy szeretek/tudok repülni, hogy igen is segítsen az elektronika ha kell, azért van, fizettem érte (Horizon). :-))
#70822 Peaceliker : Abban a módban én sem tanultam meg soha rendesebben repülni.
Aztán jött az FPV és akkor rájöttem hogy anélkül nem is ér semmit a repkedés.
Mondjuk azzal sem tudok a kertben forogni, mert hamar belefarolok valami fába/bokorba a sodródás miatt, tudod nekem repülő tankjaim voltak mindig.
Pedig isten bíz próbálkoztam összerakni sokkal könnyebbet, de csak tank lett a vége. :-D -
defy456
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #65454 üzenetére
Ezt már feloldották.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #65151 üzenetére
Ez remek!
(#65150) Peaceliker
Az 1000-essel az is baj lett volna, hogy várhatóan túllépem a 250g-ot. Jól megleszek én a 850-el azt hiszem. Hétvégén átveszem a motorokat, jövő héten jönnek az akksik, jövő hétvégére minden összeáll, kezdődhet az építés -
Saccco
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #63633 üzenetére
Kicsit olyan, mint az a fűnyírós vicc.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Intruder2k5 #63389 üzenetére
Ok, koszi, valahogy megoldom
-
atus72
őstag
válasz
Intruder2k5 #61299 üzenetére
Isten vagy!
De, ez ugynaaz a modul, átnéztem vagy 4 képet is de ebbe nem futottam bele, szürőkkel játszottam stb hátha rájövök de ezen tisztán látszik az ic típusa, az más kérdés hogy egyelőre nem találom hogy mi lehet ez -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #60595 üzenetére
Köszönjük az információt.
(#60596) belakiraly: Nekem eddig pozitív tapasztalataim voltak velük ilyen ügyekben. De hónapok óta egyre romlik. Utoljára egy telefont küldtem nekik vissza cserére. A csomagot átvették, mégis azt állítják, hogy nem érkezett meg. Így maradt a PayPal, remélem ők segítenek majd.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Intruder2k5 #60278 üzenetére
Szerintem is minden képen vissza lehet szerezni a lóvét de parkolna benne egy jó ideig az fix
-
vandor01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #59786 üzenetére
közeleg a szülinapom svédasztalaos dron parti lesz!
délutan kapuk és alkonyatkor világito akadályok kozti repulés etc etc
belépő ajandék kiscimborátoknak 1db JJRC H31 távirányito welcome!
hely és ido ezen a hetvegen és itt : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest