-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #63826 üzenetére
Ok, de a 868Mhz-en a 25mW az nem ugyanaz, mint 2.4Ghz-en.
. Ezért LR az LR.
. Ami nekem van TBS, azzal az oroszok 20km-t repülnek el.
. Simán, hozzáteszem. 40-et írnak alapból, de a TBS adójával 50km. Most nekem is R9 mini lenne a 3"-osban cserére, de még macera, mert sztem flashelni kellene mindent.
.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63817 üzenetére
Köszi!
A GPS sebességhez én annyit fűznék hozzá, hogy a ruppótlan BN180 hidegindításra is szerintem perc alatt 10-18 holdat mutat. A BN-880 függőlegesen van felrakva és így is 14 hold fix, de inkább felette szokott lenni. Tehát annyira nem aggódom a GPS miatt. Inkább azon aggódom, hogy GPS magasság hogyan adódik össze? Ugyanis nálam sokszor látom, hogy a logban ~100-130 méterről kezdi számolni. Ezt a távon korrigálni kell a telemetria adatoknál? -
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #63769 üzenetére
Rendkívül észrevehető az a különbség, ahogy mondjuk nem sok időd, helyed van, vagy csak ramatyabb az időjárás és "beszorulsz" az udvarba - és nem nagyon van lehetőséged és/vagy nem akarsz nagyobb géppel repülni, mint 1-4S 40mm-es proptól a 3"-ig, mindezt akár hónapokig, akár ősztől-tavaszig... Aztán egyszer csak kiszabadulsz 5-6"-al, 5-6S-en egy 50 hektáros frissen elmunkált egybefüggő földre, amit középen néha meg-megszakít egy kisebb fasor és azt hiszed, hogy milyen lazán befordulsz a fasor végén, de közben mégsem.
... De azért a harmadik akku körül már megint vigyorogsz..
.
-
fape
senior tag
válasz
ezoltan #63758 üzenetére
Eusból kettő van, a szokásos lbt, ami betartja az eus szabályokat. És flex ahol rád van bízva, hogy úgy konfigold hogy legális legyen. Cserébe mindent enged
Sztem mind a kettőből van idei változat.
A zúgást elvileg ferrit gyűrűvel meg lehet szüntetni. Majd megkeresem a cikket.
Igen facen drhban is én kérdeztem.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63758 üzenetére
Én a flexet raktam rá és 1W-is megy rajta. A hangszórón is egyértelműsíti ezt, mert zajossá válik ahogy átkapcsolom 1W-ra 915-900-868MHz ig játszik (868?Hz -re állítottam). Előbb-utóbb úgyis valamelyik gépre rárakom, de még túl sok dolog van úton az új géphez.
Bár szerintem az X220s lesz a tesztalany, bár a hétvégén kiemelkedően jól működött.
TX-805 VTX-et raktam bele és leseggeltem az FPV minőségén!
Elvileg az Atlatl HV2 jobb, de nekem azt nem sikerült olyan jól berakni, mert motorforgásnál becsíkoz a kép. Majd dolgoznom kell még rajta. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63744 üzenetére
Melyik frekin, milyen FW-vel használod az R9-et? Én még nem mertem rá rakni a gépekre a Slim+ vevőket...
Antennatartónak én is ezt a fajtát gyártattam le, ami elvileg elkészült, csak még nem küldték el.
Manapság eléggé negatív tapasztalataim vannak csomagfeladással kapcsolatban. És itt nem is csak BG-GB, hanem magyar srácoktól is...
A Holybro Tekko32-ben is sikertelen volt a FET csere. Beraktam két jót, áramot adtam neki, és abban a pillanatban megint elszállt az a két FET. Lehet a motor lett gatya? De mitől? Szabadesésben jöttem lefele, majd egy full gáz után az egész rendszer fura lett. Olyan volt, mintha fél teljesítményen menne az egész. Mentem vele néhány akkut így, aztán egyszercsak már nem pörgött az egyik motor. Nem éreztem semmiféle akadást a motoron. Fura. -
Saccco
nagyúr
-
vandor01
senior tag
válasz
ezoltan #63709 üzenetére
Szerintem....
az a helyzet a kefésekkel, hogy 80%.os teljesitmény felett a motorok mar nem egyformán teljesitenek még uj koraban sem! megszokja az ember a kefementest tolja neki mint az állat a keféshez képest szinte terido ugrast lehet vele csinalniaztan visszaáll a kefésre nalam van 1S es 2S 8520 és megprobál ugy haladni vele mint a mentessel es nem akar mint mikor egy ferka-bol bol atulsz egy csoffatag GTI-be..... lehet neki adni 100%-os gázkart csak aztan hol jobbra hol ballra vagy elore hatra huz el a gép aztan megy a gépészkedés es nezem vissza a videot aminek a fele billegés! a keféshez hozza kell szokni 100%-os gazzal ovatossan inkabb lenduletbul nekivagni a kihivasoknak
ettol meg teljesen jo moka foleg a kezdeti acro tanulásnak ahol meg nem a toljuk folyamatosan ezerrel megy repul teszi a dolgát... a problémak csak kesobb johetnek es foleg ha van egy jobb géprol visszalépés! ahol mar nem a levegoben maradas tét hanem a megszokott figurák megcsinálása a kefesben nincs meg az az ero amit a mentesben megszok az emberhiaba konnyu a gép? attol meg a kefés motorok 80% feletti teljesitménye eltéro lehet! ugyes gyakorlott kézben kis teljesitményen stabilnak tunik....
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63703 üzenetére
Én inkább rendeltem hozzá ProDrone.pl -től 868 antennákat, amik már meg is jöttek, csak még nem építettem be a gépbe a LR cuccokat. Ma viszont sikeresen kisütöttem a 4in1 Tekko32 egyik ESC -jét. Szerencsére van egy donor Tekko32, amiből pikkpakk átrakom a FET-et, csak ugye ki kell bányászni a gépből és aprólékos munkával cserélni..
Utálom ezt a részét...
Aztán meg ez miatt az Eachine X220s gépet vetettem be, amiben valamiért az SD szarakodott (mármint a RunCam Split minibe helyezett kártya). aztán kiszedtem az Ortus-ból az SD-t, ami meg egy gyenge videójel miatt az alacsony repülés közben földet érésnél kipattant a kártyafoglalatból. Egy 64G SD, amin elég sok anyag volt már... Örültem neki mikor hazafelé néztem a gépet és fura volt, hogy nincs ott a kártya. Gyorsan leizzadtam. Holnap buszozhatok vissza kutakodni, hátha meglesz. Persze nagy sansz nincs rá, de feladni csak akkor szoktam, mikor már beleunok a kutatásba
Gondolkodtam a MatekSys GPS-en, de én nem tudtam a pénztárcámmal ledumálni a dolgot
Jó nekem a BN-357B A BN-880 is jól működik nekem az Ortus-ban.Fejbevágós sztorikhoz még egy kis szösszenet:
ma figyeltem a versenyszituációs srácokat, és arra figyeltem fel, hogy amikor földet érnek a géppel ~10 pörgés a földön, majd csutka gáz. No de! Ugyebár fingja nincs az embernek, hogy merre is pörög a gép és milyen irányban áll mikor újra tolhatja neki, vagyis simán állhat úgy a gép, hogy vagy felé, vagy valaki más felé áll a gép. Na, az aztán tudna a kis sarlóival aprítani
Továbbra sem győzött meg a versenyszituációs reptetés. Monotómnak tűnik nekem, és kényszerűnek. Inkább pörgök jobbra-balra (esek-kelek) de szabadon. -
belakiraly
tag
válasz
ezoltan #63612 üzenetére
3 hónapba és kb 50 levélváltásomba került, mire kettő (150+ napja rendelt) termékből egyet újra tudtam küldetni, egyet meg refundoltatni. Tragikomikus volt az egész, mintha nem is egymással beszélgettünk volna.
Mondok neki 2 order numbert, hogy ezek nem jöttek meg, erre két tök másikra írják, hogy de hát ma adták postára. Screenshot, számok, minden és állandóan totál más order numbert hoztak szóba, beszarás. És csak ez lement vagy 10x.Nem sokon múlt, hogy ne hagyjam ott az egészet a francba, 10$ nem ér meg ennyi idegeskedést..
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
ezoltan #63278 üzenetére
Egy órán át böngésztem a barkácsbolt kínálatát, de csak Samwha RD, Panasonic FR, FC, Rubycon YXL és hasonlók voltak. Úgyhogy feladtam és eBay-ről rendeltem egy tucat Panasonic FM-et cirka 8 euróért. Szerintem tök korrekt ár.
Következő projekt: Eachine EV800 DVR beépítés.
A ProDVR már karácsony óta megvan, de mivel eddig nem repültem, így nem is volt rá igény. (Azóta meg hirtelen felindulásból megvettem a ROTG01 Pro-t, de annak a képminősége hagy némi kívánnivalót maga után, lásd korábban linkelt videóm.)Arra gondoltam, hogy ha már úgyis bütykölöm a szemüveget, talán megérné egy diversity átalakítás is egyben. Tudom, 45 eurós szemüvegbe nem illik 30-40 eurós diverstiy vevőt tenni, de aztán megakadt a szemem ezen az EV200D vevőegységen 16 euróért. Küllemre tök ugyanolyan mint az ebben a videóban a szemüvegre operált FatShark vevő, ezért van egy olyan megérzésem, hogy működne az átalakítás.
Mit gondoltok, érdemes lenne megpróbálni?
Szerk, még valami. Még ősszel ugye elhalálozott a VTX-em, ami helyett vettem egy másikat. Viszont az újnak RP-SMA a csatlakozója, amibe az SMA antennám érthető okokból nem megy bele. Valaki alakított már át SMA-t RP-SMA-ra a tű kihúzásával? Úgy sejtem, hogy ha az antenna csatlakozóját melegítem a pákával, akkor az ón megolvadásakor csipesszel ki tudom húzni a tűt és kapok egy RP-SMA male csatlakozót. Jól gondolom?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63177 üzenetére
Én is agyaltam egy 7"-ra (bár szerintem a képen lévő inkább 9"), de meggyőztem magam, hogy gazdaságilag nem érné meg.
Így még egy harmadik 5" gépet építek. Így legalább az BH R6 2306 2450 motorok kompatibilisek lesznek, ha bármi gebasz van. Vagyis minden, mert amihez most bevásároltam alkatrészeket megegyező alkatrészekkel lesz szerelve az ORTUS-245 -el.
Bár az ESC kinézetre teljesen megegyezik a TEKKO32 4in1 -el. Rcharlance TP32 40A viszont sokkal olcsóbb, mivel le volt akciózva BG -nél 11 848. Már csak kamerában kell gondolkodni.
Ez a gép meg arra épül, hogy ebben nem lesznek plusz kiegészítők, mint Split kamera, GPS, fény. Vagyis egy natúr, könnyebb gép. De azért nálam ez percről perce változhat. Viszont ehhez a vázhoz tervezni fogok 7" -ra is karokat. A formáját meg még eldöntöm, hogy szivar formát kapjon. Viszont 5" -nál nagyobbhoz nincs motorom, mert oda azért 2450kv -nál kisebb kell. -
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #63158 üzenetére
Ha nem is onnan, de hogy nem várnék 3 hónapot valamire, az is biztos.
. De ez mindenkinek egyéni.
. Aliról mostanában szinte tíz napon belül itt van minden.. Ma pl. megjött az, amit január 26.-án este rendeltem. 2 hét.
. Amit ugyanazon a napon rendeltem, pl BG-ről, még fel sem dolgozták. Tehát ez a kínai újév is relatív, úgy nézem.
.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63142 üzenetére
Ezek szerint megérkeztek...
Írtad sokan panaszkodnak, hogy lassan jön...
A lassú szerintem nem ez, hanem az, amit a GearBest csinál.
2018.11.23-án megrendeltem egy R-XSR vevőt. A mai napig nem hagyta még el az országot! Na, ez már lassú!
Vélemény az antennákról? (én elégedett vagyok velük) -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #63036 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy nem véletlen!
Nem is értem miért rendeltem múltkor BG-ről antennát...
Vagy kamukat adnak, vagy tényleg annyival gyengébbek pl. a BlackSheep antennák, mert nagyon alulmaradtak a ProDrone antennához képest, de még az Aomway habverők is, és bármely pagoda, amiket próbáltam idáig.
Ja, és a cukorka baromi finom! -
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #63012 üzenetére
Ott tette fel először a kérdést, majd 1 perc múlva ide is..már többször el lett mondva, de láthatóan tök feleslegesen.
Az összefoglalót már rég át kellett volna írni, folyamatosan ezt mondjuk, mégsem történik semmi. Látszólag van topicgazda, de csak akkor, ha szerinte nem ide illőt írsz. Lehetne úgy kezdeni, hogy a Dji cuccoknak van külön topicja... Meg egy ajánlóval, hogy hol érdemes kezdeni, aztán ha jön egy értetlen, akkor csak sugallni neki az összefoglalót. A gépajánlót is lehetne frissíteni. Ráférne.
-
dangerzone
addikt
-
sketchifun
senior tag
válasz
ezoltan #62961 üzenetére
Nem az áfa a bajom, félre ne értsd. Elfogadom, ha valaminek annyi az ára, amennyi. Csupán azt nem szeretem, hogy egy rakást fizetek kínai csingcsengeknek az ígéreteikért.
És talán 2 hónap alatt megjön. Talán vám, talán nem. Talán hibás, törött, talán nem.
Ajánlott Európai forgalmazót tudsz?
-
sketchifun
senior tag
válasz
ezoltan #62946 üzenetére
Igen, de valahogy nagyon nem akarok kínából rendelni.
A cuccokról, alkotóelemekről tudom, hogy nem alsókategóriás vackok, sőt.
A 6S képesség számomra nem releváns még, a 4S is zavarba hoz néha a teljesítményével.
Igazság szerint azért akarok egy ilyen gépet, mert unom az állandó buherálást.
-
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #62942 üzenetére
Ugye mondtam, hogy a 6038 fasza.. Nekem az X6 lényegesen könnyebb, és eszementen viszi. A hangja meg hát ugye nagyon adja.
. Milyen 5s-es akkukkal tolod? (És honnan van, mennyiért?)
Örülök, hogy a gép is jól megy. Ha nem lenne hat colosom, már rányomtam volna az add to csárt buttonra..
Grat a géphez. Valami vidit feltolhatnál, ha jobb idő lesz. (Azért b+, -7 fokba kimenni?)
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62950 üzenetére
Az eredeti elképzelésben a kaméleon karbon fóliát akartam, amiből szintén vettem, de teszt jelleggel egy kart ragasztottam ilyennel és egyet olyannal.
A motor ezt kívánta
A másik érv, ami mellette szólt, hogy ezt a fűben tuti megtalálom!
És inkább a bazári kifejezés illik rá!
Amúgy meg jó, mert akárhonnan nézem ennek is más színe van -
sketchifun
senior tag
válasz
ezoltan #62942 üzenetére
Az M530on töröm a fejem, de lehet akkor inkább 630 lesz.
Viszont engem borzasztóan zavar a kínából rendelés. Nem tudsz véletlen európai beszerzési forrást?
Btw, CrazyFrog újra él, a korábban fejtegetett hiba a túl vékony betáp vezeték volt.
Diatone gépek btw. mennyire strapabíróak? Főként a belseje érdekel, általában nem a propot töröm hanem az elektronika hugyozza össze magát.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62849 üzenetére
A vevő antennáján még gondolkodom. A szárnyra helyezés annyira nem vonz. X220s-en volt, hogy takarásba került, mert van az a pozíció, amikor le tudja árnyékolni a kar. Talán egy hátra lógatva, egy felfele, de még töprengek rajta.
Haveromnak van Holybro alkatrészekkel szerelve a gépe, és meglepett mennyire jó elektronika, és ez alapján vállaltam be.
A VTX antenna elhelyezés meg annyira nem gondolkodtatott. Sérülni még egy sem sérült ilyen pozícióban, pedig voltak eséseim korábbi géppel. -
Waikiki
tag
válasz
ezoltan #62808 üzenetére
Azt még néztem, hogy a DOE pártoló tagság + biztosítás 14k egy évre, az még belefér. Illetve ha egyszer lesz akkreditált drónpilóta-képzés, akkor az is.
Ha nagyon muszáj, az eseti engedélyt is intézném, de igazából hogy egy hétvégén elmegyünk-e túrázni valahova, az nem 60 nappal előtte dől el (hanem mondjuk egy héttel előtte, az időjárás miatt), másrészt pedig pár felvétel erejéig lehet, hogy olyasvalakitől foglalnám a légteret, akinek komolyabb dologra kellene, mint pár klassz videó/fotó a családi albumba.
-
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #62803 üzenetére
..az 5"-os gépemen gyárilag valami 350-es VTX van, és nyílt terepen a ~30 hektáros mezőn soha semmi röccenés nem volt még. Alacsonyan, fakerülgetés közben van pici "zizegés", de épphogy látod, be nem zavar és amúgy is rövid. FS-re szvsz a 200-as is elég kellene hogy legyen bőven. (Jó cuccokkal). Az Aggtek X2 Ultimate amúgy Alin 20 euró alatt indul, heatsinkel, antenna toldó/átalakítóval 22. De az inkább LR-re van. FS-re, egyébre kicsit (na jó, nem kicsit
) túlzásnak tartom.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62792 üzenetére
Nos, mondhatnám azt, hogy lassan postáz, de most szerencsére van idő kivárni.
Azonban, ha hasonlítanom kell, ámbár távolságra messzebb van a GB, vagy BG, mint a Lengyel barátunk ahhoz képest köztes helyre sorolnám.
Pl.:
BG rendelésem 2019.01.02 repülőre tették a csomagot, és még se híre, se hamva...
BG rendelésem 2018.12.31 repülőre tették a csomagot, és még se híre, se hamva...
GB rendelésem 2018.11.23 án kifizettem az R-XSR vevőt és még raktárban sincs, csak mikor lejár annak az időpontja, amire várják a raktárba érkezését tolják sorozatosan egy héttel odébb...
Jelenleg: Ship between: Feb 20 - Feb 21 üzenetem van!!!
Már okosabbak, mert most konkrétan egy hónapot toltak rajta!
Szóval ehhez képest nem lassú a feladás.
Nem nagy kincs, de ProDrone nekem múltkor küldött édességeket is, és baromi finomak voltak!
Ezzel ellentétben Kína semmit, bár azt meg sem merném enniKonkrétan a ProDrone:
2018.10.18-án rendeltem és 30-án adta fel postára. De pár napon belül megkaptam, szóval nem lassabb, mintha kínából rendelnék.Kiegészítés:
A srác egyedül gyártja, egyedül rendezi a logisztikát, pénzügyeket. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62790 üzenetére
Nem ezek közül, de hátha érdekel a javaslatom!
Rahedli antennával rendelkezem, köztük BlackSheep is (párban) és Aomway habverő, racestar pagodákból ilyen-olyan.
Szívtam az antennák miatt elég sokat, vagyis 500méter után szinte azonnal tűnt el a jel.
Aztán gondoltam egyet s vettem Prodrone-tól antennákat.
Felraktam elsőnek csak a gépre egy Pro Pagodát. Máris megtáltosodott a jel! 8-900 méter környékén mákosodott. Felraktam a szemüvegre is egy Pro Pagodát (hosszított szemüveghez).
No, ekkor mentem el vele 1.5km-re, de visszafordultam mivel a gép tesztelés alatt volt (ekkor pottyant vízbe), de nem a videó jel miatt!
Szóval én, ha választanom kéne vennék Prodrone antennát, mint ahogy egy héttel ismét tettem, mert jó, ha van tartalékba is, és kis gépre is vettem. (amúgy nem csak az én véleményem, hogy kiemelkedő az antennája!)
Ja, és van Foxeer pagodám is, de nem használtam, és talán nem is fogom... -
Peaceliker
addikt
válasz
ezoltan #62753 üzenetére
+1
Először egy 100x100m es üres mező is hatalmas élmény (és para) acro ban, aztán 2 bokor és meg is van a pálya. Aztán ha már ritkán dobja el az ember akkor lesz kedve messzebb menni esetleg. De addigra meg bele is tanul hogy mi kell hozzá. Ez egy olyan hobby ahol sokat kell tanulni, szerelni. Aki a plug and play dolgokat éli annak én nem is ajánlom amúgy.(62755) Geller72
Én mondjuk 5colost ajánlok elsőnek mert könnyebb vele repülni mint egy kis fing géppel sztem
-
Karajev7
tag
válasz
ezoltan #62735 üzenetére
Mavic prot akarok venni, de elötte vettem egy jjrc h36-ost. Most ugy érzem h nagyobb szórakozást tud nyujtani egy versenygép, csak nem èrtek hozzá. Nem tudom milyen alkatrészeket kell venni h jó legyen és müködjön. 7km-ig el lehet menni vele fpv szemüveggel? Esetleg tudtok olyan oldalat, ahol segìtenek az emberek összerakni nekem egyet?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62661 üzenetére
Majd kíváncsi leszek a tapasztalatodra az LR propra, mert a vázamhoz valószínűleg csináltatok 6" karokat is (vagy direkt még egy vázat 6"-ra) csak aggaszt a váz ára... Armattant tudtam volna venni belőle (és még maradt is volna pénzem) , de legalább ez a vázam végre olyan, mint amilyen nekem kell!
Tervem szerint ma kezdem beleköltöztetni az elektronikákat, motorokat. Nem lesz könnyű, de nem is célom. Legyen guszta is a gép, ne csak menjenJa, és a nap poénja, Gearbest csomagom jött, és mi volt benne? 8szett 5" AVAN, de nem is lett volna baj, ha nem lett volna "R" betű is
Egymás mellé raktam az eddig vásárolt, és a ma érkezett propot, hát van különbség. De nem gond, elhasználom
Annyira elvarázsolt az ára, hogy ezek szerint mégis vettem a múltkor -
syler123
veterán
válasz
ezoltan #62580 üzenetére
Ráadásul kb elpusztíthatatlan. Egy összehúzható fejhallgató tartóban hurcibálom és a stickeknek semmi baja.
Én is flyplus firmware-el használom.
De elvileg a range jobb lehet a jumperrel, nekem jobban kézbeillik, jobban elérem a kapcsolókat, a stickek rövidebb úton járnak, ami szintén pozitív nálam. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62549 üzenetére
Erről van szó!
Számomra fájdalom a hideg, de a múltkor engem sem hatott meg
Még a dróngyilkos helyre is felzavartam a gépem, ami természetesen zuhanást idézett elő, de az egy állandó probléma, és ahogy elnézem sosem fog megszűnni
Ha már repül a madár ne úgy repüljön, mint egy szarka (össze-vissza), hanem a sasra hasonlítson(gonosz célzás volt
)
-
vandor01
senior tag
válasz
ezoltan #62477 üzenetére
teljesen komolyan gondoltam
a szemcsim 800D 1 eves volt az aksija mar csak felét birta.... 1 gombot mar cseréltem rajta... es hiaba jobb mint a 30-40 ejrosok azert mikor kezembe vettem a patent ujat akkor ereztem na ez ropogos fasza uj
..... amugy nem akartam én eladni csak par gépet de nem vittek magaban viszont hozzacsaptam a taranist uj aron meg a szemcsit 80%-os áron a kifutott aksikat ajandékba.... jottek erte alkudtak 10-20 ejrot vagy meg vettek meg egy gépet
azt vittek.... ezt megcsináltam parszor elment az osszes gép ami kiesett a koncepciobol
meg a 3szemcsim 4 táviranyitos gép (ebbol 2 taranis) itt a nyugaton ezek lustak dolgozni vele a kesz megoldas kell a kezukbe repuljon azonnal!
kenytelen voltam uj szemcsiket meg uj taranisokat venni.....
a szezonra ujak vannak.... jovo osszel ujra nekifutok
-
ezoltan
tag
válasz
ezoltan #62419 üzenetére
Az utolsó sorhoz hozzátéve:
Mondjuk a Furibee X215-öt is rengeteget használták,főleg oktatós videóikban,dícsérték is,viszont be is fürödtem vele.
Gyakorlatilag ami képes volt elromlani,az össze is f.sta magát rajta,igazából három akksit sem etettem meg vele.Azóta persze újjáépült rendes alkatrészekből,5s-en hasít,jó kis dragster lett,de kálvária volt...
-
Geller72
veterán
válasz
ezoltan #62416 üzenetére
Néztem, 375g. Nem egy Light gép.
. Két szar Diatone után nem mertem bevállalni, inkább építettem egy X6-ot..
De szemezgettem vele amúgy. Árban Hawk. De a 2308 odabasz.
. Főleg 5-6s-en azért ez lehet, hogy 6"-on sok lesz. (1950kv)
Ha viszont jól összerakták, akkor ez best buy 200 euróért.
800-as VTX, etc. Pazar.
.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62392 üzenetére
Miben más egy 6" az 5"-hoz képest?
Ahogy ismerlek free használod (ahogy én is) és elgondolkodtam, hogy a megtervezett vázamhoz 6" karokat is gyártatok (amit már nagyon várok, hogy kész legyen, mert addig egyetlen hozzá vásárolt alkatrészt sem volt alkalmam ellenőrizni, hogy működik, vagy sem, de bízom a Holybro gyártósorában)Mellesleg jónak látszik az új géped, és gondolom az is, ha már Diatone!
Jó vaskosak a karjai
Más:
Beraktam az X7-be a HAL szenzorokat, és gondoltam egy nagyot, és fellazítottam a stickek ellenállását, mert arra figyeltem fel, hogy az erős visszahúzások miatt középállásnál mindig megakasztotta a kezem, és nem sikerült az istennek sem normális íveket repülnöm a szögletes mozgás miatt. Viszont szimulátorban most mintha túl lágy lenne.
Ti mennyire feszítitek meg a rugókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged