Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hívószám-hamisítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- VoLTE/VoWiFi
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
A wi-fi engem lassan az őrületbe kerget. Állandóan megszakad, azt írja hatókörön kívül. TP-Link TL-WR740N a router, már mindent kipróbáltam amit tudok. A hiba marad. Van amikor elég a tabon ki-be kapcsolni a wi-fit, van mikor a routert is újra kell indítani.
De alighogy elindítom a böngészőt, vagy az áruházat, szinte azonnal megszakad a wi-fi.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem ossza meg velem.
Analizáltam a környék csatornáit, beállítottam úgy is, ahol nem volt, vagy csak nagyon kevés másik jel, fixáltam az ip-t a tabon és a routeren is. A végeredmény minden esetben ugyan az. Böngésző indít, wi-fi szakad.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest