Új hozzászólás Aktív témák

• racskop

csendes tag

Tisztelt Fórum!

Még '12 őszén vettem egy ilyen készüléket. Az USB töltőaljzat gyorsan (kb. 2 hónap után) el is romlott. Garanciában javították ugyan, de most egy újabb problémám van. Mielőtt újra visszaszaladok a boltba, szeretnék tájékozódni, kérdezni a tapasztaltaktól.
    A tablet PC-re csatlakozásakor nem jelenik meg semmilyen lehetőség (emlékeim szerint "azelőtt" automatikusan ki lehetett választani a kapcsolat típusát). USB-ről tölt és ennyi.
    Sajnos azt sem találom, hogy Android 4-ben hol lehet állítani a kapcsolat típusát, így nem tudom ellenőrizni, hogy az állítódott-e el.
    Amit próbáltam: több USB kábel. Egyikkel sem megy, viszont a telefonommal (HTC Android 2.3) működnek jól. Amit ezelőtt sohasem próbáltam, most viszont igen. A tablethez kapott USB átalakítóval pendrive-ot kapcsolni hozzá. Semmi. Ennek kellene valahogy működni?
    Külső USB billentyűzet az átalakítóval. Semmi. Ennek kellene valahogy működni?
    Szerintetek mi az esélye annak, hogy az aljzat rossz? Vagy mit lehetne még próbálni, mielőtt visszaviszem újra?
    A segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák