- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskop
csendes tag
Tisztelt Fórum!
Még '12 őszén vettem egy ilyen készüléket. Az USB töltőaljzat gyorsan (kb. 2 hónap után) el is romlott. Garanciában javították ugyan, de most egy újabb problémám van. Mielőtt újra visszaszaladok a boltba, szeretnék tájékozódni, kérdezni a tapasztaltaktól.
A tablet PC-re csatlakozásakor nem jelenik meg semmilyen lehetőség (emlékeim szerint "azelőtt" automatikusan ki lehetett választani a kapcsolat típusát). USB-ről tölt és ennyi.
Sajnos azt sem találom, hogy Android 4-ben hol lehet állítani a kapcsolat típusát, így nem tudom ellenőrizni, hogy az állítódott-e el.
Amit próbáltam: több USB kábel. Egyikkel sem megy, viszont a telefonommal (HTC Android 2.3) működnek jól. Amit ezelőtt sohasem próbáltam, most viszont igen. A tablethez kapott USB átalakítóval pendrive-ot kapcsolni hozzá. Semmi. Ennek kellene valahogy működni?
Külső USB billentyűzet az átalakítóval. Semmi. Ennek kellene valahogy működni?
Szerintetek mi az esélye annak, hogy az aljzat rossz? Vagy mit lehetne még próbálni, mielőtt visszaviszem újra?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Amazon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest