Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Azt gondolom, hogy ezt a dologot így nem lehet megközelíteni, ezek a srácok, mármint a hosszú hajú szemüveges kockafejek, természetesen nem hírdetik magukat és természetesen nem egyen ketten vannak és az is tök természetes, hogy bármit képesek feltörni, 1 vagy 2 vagy kitudja hány nap alatt, ami persze a mi szempontunkból nem is annyira fontos, hiszen úgyis megvesszük:DD!
Ja ami a kodólóstutitörhetetlenkur**biztos stb dumát illeti, ilyet már hallotunk nem is egyet, nem is csak játékra, aztán láss csodát pár nap és ott figyelt a crack.exe valami warez szájton, és a töktutitörhetetlen stb game már futott is mint a disznó.
Hát csak ennyit, persze azért én is megnézném a folyamatot, bár a progz-hoz szart se értek.:) -
Horbal
őstag
Egyet kell hogy értsek, én is tuti, nyomom majd és szerintem is mennie kell 1024-ben, ha nem akkor valamit elba***ltáztak benne.
Szerintem egyébként inkább felbontás fel és AA le, de ez szubjektív...:) -
Horbal
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is azt mondom, hogy nem lehet túl sok gondod, a 9800-asod bika, az 512 RAM meg manapság már nem cucc, egy nyamvadt XP-hez is kell annyi ha nem csak szöv.szerkeszteni akar az ember fia-lánya, mittom én.
Én a 9600XT-men is meg fogom próbálni a dolgot, azt legfeljebb le**rom, ha nem megy! (vagy veszek karit, amit nem hiszek, mert a 9600-at most vettem, lóvé meg one)
;] -
Horbal
őstag
Hát csoki mindenkinek!
Na végre! Hát nem ezt vártuk? Itt a DOOM, mondom a DOOM.
Én nem játszottam semmiféle előzetessel, csak képeket láttam, azok szépek, és ha, úgy fog futni mint a FARCRY meg kinézni is (MEDIUM+ még néhány dolog HIGH-on) akkor én örömmel fogok vele játszani. Ha meg valami baromi szépet akarok, akkor fogom a 3D Stúdiót és csínálok magamnak olyant, persze azzal nem tudok játszani de ez megint más kérdés.
Én azon az állásponton vagyok, hogy egy loholós FPS-ben nem kell az a sok gépzabáló extra, a lényeg, hogy az adrenalin felmenjen tőle aztán kész, meg ne kelljen össze-vissza bolyongva keresni az utat és pont.
Persze azért ne legyen egy pixel-polygon halmaz!!!:D
Hát ennyi-de el tudom képzelni, hogy ti más véleményen vagytok, ami nem baj!!!
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest