Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
mindig csak ez az örökös para. csak azért mer olyan hardverek jönnek ki csillagászati árakért, aminek a teljesitménye mármár Paksot alázza még nem kell bepánikolni hogy jajj mi lesz velünk, hogy fogunk játszani... amugymeg ha minden kötél szakad, van élet 1600*1200 és very high detail alatt is.... én idén áprilisig egy tnt2-őn játszottam... gondold el hogy mentek azon az utóbbi években már a játékok. na és. ha jó a game akkor 640*480-ban is qrva jót játszottam very low beállitásokkal.
amugy tökfölösleges beruházni mindig a legnagyobb vga-ra, azoknak ugyis csak akkor van jelentősége ha van egy nagy monitorod. nálam pl totál mind1 hogy radeon8500 vagy 9800pro van. max 1-2 dolog nézne ki szépen de nagyobb felbontásban akkor se tudnék játszani a monitor miatt, 1024-ben pedig még a 8500 tökéletesen hasit. esetleg ennél valamivel gyorsabb kártya, ti4600, radeon9600pro amit érdemes lenne. amugymeg... a 8500 egy közel 3 éves chip, és mondhatni most van végre teljesen kihasználva. ez az egész egy nagy parasztvakitás. a játékok gépigénye pedig korántsem olyan durva mint mondják. és néha mégcsak az sem mérvadó, ami a dobozukra van írva
pl. az UT2003 hivatalosan PIII 733MHz, 128Mb RAM, 32Mb VGA, ehhez képest ugy ment a régi 533-as Cerkámon 192Mb RAMmal és a 16Mb-os TNT2 Vantámmal mint a huzat... igaz very low és 640, de még ugy is jól nézett ki. mai játékok már alacsonyabb beállitásoknál is jól néznek ki ily módon sokáig elég ám a vas. ha csak a játékokat nézzük, a 2GHz fölötti procik is most kezdenek kihasználva lenni... pedig a 2GHz-s ha jól tudom szintén 2001 végén jött ki.
te pedig sztem egyáltalán ne aggódj a 9800pro-d miatt fogod te azt még lehet 1600-ban is játszani :D
ugyhogy mindenki nyugodjon meg szépen. persze mániákus gémerek rohanhatnak a boltba x800proxtPElóf@szEdition-t venni hogy esetleg teljesen észrevehetetlen teljesitménynövekedést érjenek el (mer ugye bizonyos fps érték fölött a szemnek meg a monitornak már mind1 mer ugysem érzékeled a különbséget)
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest