Hirdetés

Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz -=V3rthil=- #683 üzenetére

mindig csak ez az örökös para. csak azért mer olyan hardverek jönnek ki csillagászati árakért, aminek a teljesitménye mármár Paksot alázza még nem kell bepánikolni hogy jajj mi lesz velünk, hogy fogunk játszani... amugymeg ha minden kötél szakad, van élet 1600*1200 és very high detail alatt is.... én idén áprilisig egy tnt2-őn játszottam... gondold el hogy mentek azon az utóbbi években már a játékok. na és. ha jó a game akkor 640*480-ban is qrva jót játszottam very low beállitásokkal.
    amugy tökfölösleges beruházni mindig a legnagyobb vga-ra, azoknak ugyis csak akkor van jelentősége ha van egy nagy monitorod. nálam pl totál mind1 hogy radeon8500 vagy 9800pro van. max 1-2 dolog nézne ki szépen de nagyobb felbontásban akkor se tudnék játszani a monitor miatt, 1024-ben pedig még a 8500 tökéletesen hasit. esetleg ennél valamivel gyorsabb kártya, ti4600, radeon9600pro amit érdemes lenne. amugymeg... a 8500 egy közel 3 éves chip, és mondhatni most van végre teljesen kihasználva. ez az egész egy nagy parasztvakitás. a játékok gépigénye pedig korántsem olyan durva mint mondják. és néha mégcsak az sem mérvadó, ami a dobozukra van írva
    pl. az UT2003 hivatalosan PIII 733MHz, 128Mb RAM, 32Mb VGA, ehhez képest ugy ment a régi 533-as Cerkámon 192Mb RAMmal és a 16Mb-os TNT2 Vantámmal mint a huzat... igaz very low és 640, de még ugy is jól nézett ki. mai játékok már alacsonyabb beállitásoknál is jól néznek ki ily módon sokáig elég ám a vas. ha csak a játékokat nézzük, a 2GHz fölötti procik is most kezdenek kihasználva lenni... pedig a 2GHz-s ha jól tudom szintén 2001 végén jött ki.

te pedig sztem egyáltalán ne aggódj a 9800pro-d miatt fogod te azt még lehet 1600-ban is játszani :D

ugyhogy mindenki nyugodjon meg szépen. persze mániákus gémerek rohanhatnak a boltba x800proxtPElóf@szEdition-t venni hogy esetleg teljesen észrevehetetlen teljesitménynövekedést érjenek el (mer ugye bizonyos fps érték fölött a szemnek meg a monitornak már mind1 mer ugysem érzékeled a különbséget)

Aktív témák