Hirdetés
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogio
csendes tag
válasz
nagypetyem
üzenetére
Én már a kezdetek kezdete óta kijelző problémákkal küszködöm, sajnos ez a telefon (egyik) típushibája. Valószínűleg az érintőpanel gyenge ragasztása okozza, amin egy kijelzőcsere vagy segít, vagy nem.
Ha nem akarsz komolyabb vagyont költeni rá, itt az én házi bakrács megoldásom:
- keresel a konyhaszekrényben egy bögrét, aminek lapos az alja (pl a túrázós fém bögrék ilyenek)
- csinálsz egy jó forró teát (tudom, ilyen melegben a sör jobban esne)
- beleöntöd a bögrébe a teát
- a telefont rárakod az asztalra, kijelzővel fölfelé. Ha volt rajta tok, azt előtte vedd le.
- a bögrével elkezded "vasalni" a telefon kijelzőjét (ezért kell lapos aljú). Nem kell durván rányomni, de a melegítés mellett nyomás is kell hogy érje.
- kb 3-5 perc után kész, a ragasztó kicsit megolvad, a rétegek közelebb kerülnek egymáshoz, pontosabb lesz az érzékelés.
- igény szerint kb havonta-kéthavonta megismétled, úgy egy év után beáll normálisra.
- ha ez sem segít, még mindig vehetsz egy normális telefont.Amúgy én vettem 9H-s védőüveget, az is sokat segített a kijelző érzékenységén, a pontosságon viszont rontott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest