- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispeter999
csendes tag
LineageOS-en működik minden és szerintem sokkal jobb és felhasználóbarátabb mint a stock 6.0. Viszont lassabb egy kicsit a rendszer és pl videónézésnél akadások vannak. Meg nálam volt olyan probléma hogy youtube videó bezoomolt magától és sehogy nem lehetett megcsinálni így nem láttam a fél képet. De azt használnám még most is ha nem néznék streameket meg videókat. Meg vannak programok amik nem szeretik a root-ot így vissza kellett tennem a stock android egy tisztított verzióját, ami igen létezik és nincsenek adatküldések ázsiai szerverekre meg hasonlók (azért noroot firewall mindenképpen kell). Egyik fórumozónak is volt tisztító scriptje, azt is próbáltam és működik (bár úgy tudom hogy már nincsenek letöltések a blogján). Sok ROMot próbáltam már de ezt a 2-t javaslom, mindegyiknek megvan a hibája meg előnye ezeket kell figyelembevenni és már mehet is.

Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest