Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispeter999
csendes tag
LineageOS-en működik minden és szerintem sokkal jobb és felhasználóbarátabb mint a stock 6.0. Viszont lassabb egy kicsit a rendszer és pl videónézésnél akadások vannak. Meg nálam volt olyan probléma hogy youtube videó bezoomolt magától és sehogy nem lehetett megcsinálni így nem láttam a fél képet. De azt használnám még most is ha nem néznék streameket meg videókat. Meg vannak programok amik nem szeretik a root-ot így vissza kellett tennem a stock android egy tisztított verzióját, ami igen létezik és nincsenek adatküldések ázsiai szerverekre meg hasonlók (azért noroot firewall mindenképpen kell). Egyik fórumozónak is volt tisztító scriptje, azt is próbáltam és működik (bár úgy tudom hogy már nincsenek letöltések a blogján). Sok ROMot próbáltam már de ezt a 2-t javaslom, mindegyiknek megvan a hibája meg előnye ezeket kell figyelembevenni és már mehet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest