- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Aki ffp-t használ, és csinált saját scripteket cronból indítva, ne felejtse el hogy újraindítás után törlődnek. Tudom hogy már kicsit közhely, de sikerült csúnyán benyelnem, inkább előhozom, ne járjon más is így.
A szervereim backupját erre a nasra oldottam meg rsync és rdiff-el, egyszer összelőttem, ment is faszán... amíg nem volt egyszer áramszünet, és nem indult újra a doboz.
Tudtam róla hogy elfelejti (részben) de akkor nem írtam rá scriptet. Ennek örömére 2 hétig nem csinált backupot
A lényeg annyi, hogy a /ffp/start alá kell egy új sh file, amit induláskor automatikusan futtat, így nekem benne van, hogy hozza létre az usereket, a könyvtárak jogait állítsa be a frissen létrehozott userekre, pakolja be magát a cronba. Szóval macerás, de csak így megy.
Ezt leszámítva semmi bajom a dobozzal, itthon 2 gépet szépen kiszolgál, távolról sftp-n szoktam zenét hallgatni, esetleg filmet nézni. Ennyi pénzért teljesen jó, ffp nélkül már nem mondanám best-buynak, de szerencsére van
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest