Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micuir_M
tag
"mivel kártyás csomagról van szó, lényegében az hogy kinek a nevén van nem számít."
De számít, nem csak azért, mert visszaélhetnek a kártyával. L. 72 órás előzetes miatta. Hanem nekem van egy djuice-s prepaid SIM-em, 26 év alatti ismerősöm nevén. Most néztem meg: a Djuice Online-on pár kattintással át tudnék térni új generációs kártyás tarifacsomagra. Nagyon meglepődne, amikor számlát kapna róla... Persze ez kb. az első számláig menne, de azzal el tudnék neki telefonálni több tízezer Ft-ot is...
-
atthany
aktív tag
az igaz, hogy van korhatár nélküli csomagja a DJUICE-nak, mert a honlapon nem találtam!?
melyik az? -
Huroq
senior tag
válasz
üzenetére
Igazad van díjcsomag miatt nem is fogom én sem le sz_rozni.
De a pofátlansága miatt, amit az ügyfelek nagy részével megenged az kritikán aluli.
Az, hogy létezik kapcsolási díj illetve díjcsomag leforgalmazhatóság megosztása 2012-ben, most már 2013-ban az teljes mértékben értékel egy szolgáltatót.
( És tudom, más is emelt árat ez tény, de azt leforgalmazhatom akármerre.)
Arról már ne is beszéljünk, hogy a panaszlevelekre olyan lekicsinylően illetve arrogánsan válaszolnak, hogy ritkán lát ilyet az ember.És igen én is előfizetőjük vagyok. De szerencse már csak februárig.
U.i.: Természetesen ezt nem azért írtam, hogy leszóljam azt a szolgáltatást amit te neked kiválóan megfelel. Ez csak egy előfizető véleménye volt.

-
atthany
aktív tag
sziasztok,
4 éves fiam nevében vehetek DJUICE előfizut+telefont?
kösz -
törölt tag
Előzőekhez hozzászólva:
Teljesen felesleges leszarozni (és buta dolog) egy díjcsomagot/szolgáltatót csak azért mert nektek egy csomag jön be.
Én nem csacsogok feleslegesen, ezért nekem a kártyás29 percdíjainál nincs kevezőbb.
Mobilneten pedig nem youtube videókat nézegetek, hanem emaileket olvasok/küldök, kapcsolatot tartok, kedvenc hírportáljaim olvasom. Erre nekem bőven elég 100MB 500Ft-ért. -
-
ityam
őstag
-
-
ityam
őstag
Mondjuk én csak akkor használok mobil neten ha nagyon kell a net. egyébként wifivel megoldom. tavalyelőtt vettem a kártyát 3000 es feltöltéssel. tavaly töltöttem rá 3000 Ft ot az egyenlegfelhasználási idő miatt. ezzel lett 4500 az egyenlegem. Szal Ha valakinek csak néha néha kell a net akkor jó ez a djuice reload net.
Természetesen folyamatos használathoz nem ez az ideális. Nem fogok ilyet állítani.Egyébként felraktam a watchdog 3g progit. az állítólag elég pontosan figyeli az adatforgalmat és riaszt ha túlléped a beállított keretet.
Szerk: látom előző hszemnél rosszul fogalmaztam hogy nincs a piacon nála jobb. Úgy kellett volna hogy aki nem sokat használja a netet annak nincs ennél jobb.
-
cocka
veterán
Szerintem a Domino Web jobb, mert pl. 2000-ért kaphatsz 1 gigát. Na most ilyen konstrukcióban más szolgáltatók nem igen adnak 2000-ért 1 gigát.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino/domino_web
Na nem mintha népszerűsíteni akarnám, de én is gondolkodtam már rajta, hogy át kéne váltanom erre, mert hát ennél a djuice reload netnél igencsak lesni kell, hogy hol a vége, mert ugye ott 1 giga már 5120 Ft lenne.
-
ityam
őstag
Nekem csak a feltöltő kártyás netje van a djuicének de ennél nincs jobb a piacon. 5Ft/mb az 100MBnál 500 Ft. És minden más négnél 1000 Ft környékén adják a 100 MB os csomagokat. Ha felhasználod ha nem. Itt meg ha nem használod fel akkor sincs baj. Ha meg többet használsz akkor sem lassul le. Így hogy most van egy dual simes telóm teljesen ideális ez nekem. Egy dologra kell figyelni hogy nem szabad bekapcsolva hagyni adarforgalom nélkül.
-
zsoltix
tag
Mert 2 eve naluk vagyok es gerinctelen egy ceg. Szerencsere 14. En lejar a huseg lepek is le. Hiaba jok az araik ha becsapnak ott ahol tudnak. Az meg hogy azzal toltsem az eletem, hogy a fogy vedelemnek irogatok koszonom nem. Amugy tmobile nak a like csomagja illetve a voda fiataloknak szant csomagja is jobb mint barmelyik djuice csomag.
-
hr2
őstag
Üdv.
DJuice kártyás 29 díjcsomagnál a netezz100 internet csomaggal, lehet e használni a whatsapp-ot, skype-ot és a viber-t?
Nincs e korlátozva mint a vodafonnál? -
ityam
őstag
Van egy djuicés reload netem USB stickel.
Kérdésem hogy ha egy kártyafüggetlen androidos telóba belerakom a kártyát akkor azon kell valamit beállítani hogy menjen a net?
azon kívűl persze hogy kiválasztom a hálózatot és engedélyezem az adatforgalmat a telefonon.Napokban tervezek venni egy dual simes androidos telót és ki akarom próbálni hogy megy e a vásárlás előtt és jó lenne tudni hogy ennek simán mennie kell vagy valami plusz dolgot be kell állítani a telón?
mellék kérdés: mintha hallottam volna olyanról hogy a djuicés reload netnél ha nincs egy bizonyos ideig adatforgalom akkor is vonnak le valamennyi pénzt az egyenlegből. Igaz ez? Nem érdemes folyamatosan fent lennie akkor a telefonnak majd a hálózaton, csak ha tényleg akarom használni?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Netezz mobilon 500 internetes csomagot szeretnék dual sim-es telefonba. A djuice-os kártyráról csak a net menne. A mentőcsomag jó lenne erre a célra? Ez a 15000Ft-os feltöltés esetén +7500Ft ez az internet díjcsomagra is elhasználható vagy csak beszélgetésre? -
Predator2
addikt
Helló
A telefonos egyenlegemet szeretném feltölteni interneten keresztül (kártyás 29 csomagban vagyok)
Budapest Bankos vagyok de sajna most nem működik az egyenleg feltöltés. Visa Electron bank kártyám van.Hogyan kell online egyenleget feltölteni? Nem tudom hol kell. Be vagyok regisztrálva, végignéztem mindent de nem találom.
THX
-
balika21
tag
sziasztok,még egy kérdésem lenne,djuice-nál hogyan tudom a tarifát leellenőrizni? egyenleg lekérdezésnél,nem küldik meg

-
törölt tag
Megoldódott.
-
Huroq
senior tag
A djuice-os sim működik telenoros készülékben és fordítva is.
A control díjcsomag nem úgy működik mint egy számlás előfizetés. Ha nem sikerül adott hónapban levonniuk az összeget a kártyádról, akkor magasabb díjtételeket kell megfizetned percenként.Idézném:
"Az időszaki díj levonásának sikertelensége esetén érvényes belföldi perc- és SMS díj 45,5 Ft minden időszakban (belföldi hívás, kék szám, hangposta, SMS)."
Remélem segítettem.

Üdv.
Erik -
DS39
nagyúr
ide is beteszem: [link]
köszi előre is. -
kbn
csendes tag
válasz
balika21
üzenetére
Nyáron velem szó szerint ugyanez történt Pesten.
Telenor bolt: nincs, náluk soha nem is volt, ezt csak újságosok, benzinkutak és hipermarketek árulják.
Hipermarketekben nincs, újságosok és benzinkutasok egységesen azt mondták, hogy "mintha lett volna ilyen, de az már nagyon régen volt, ha SIM-kártya kell, vehetsz Vodafone-osat, olyat tartunk".

-
balika21
tag
hali
még egy kérdés,ha most vettem ideiglenesen control tarifával készüléket,amíg nem tudok kártyás29-et találni,és nem fogom használni a control-os sim-et,mi baj történhet? -
balika21
tag
köszönöm,ma próbáltam 2-ben is,az egyikben totál hülyének néztek,hogy ilyen nincs,és mivel már záróra volt,konkrétan nem is nagyon akart már segíteni,majd a másikban,próbált,de most hallott először erről,és ő nem tudott kiállítani ilyen sim-et Nekem,de benzinkúton tudok venni,szerinte,4 különböző kút után meguntam! mindez Győrben volt!
-
vis.p
aktív tag
Hali!
Vásároltam egy mentőcsomagot és internetes aktiválás után Djuice Go! tarifacsomagot kaptam a kártyás29 helyett.
Mit rontatom el?
Lehet még tarifacsomagot váltani kártyás 29-re?
Köszönöm.

-
Machado
tag
Hali!
A djuice Combo előfizetés feltételeit nézegetem. Azt írja, hogy 1000 percet 0 Ft-ért beszélhetek 3 megadott hálózaton belüli számmal. Az, hogy "hálózaton belül" az sima Telenoros számokat is takar vagy csupán djuice-osokat? Ez amúgy milyen előfizetés? Kártyás vagy számlás?
Köszönöm a segítséget.
-
cocka
veterán
Ezt az egészet építő jellegű kritikának szántam, de egy ilyenen a lyányok totál megsértődnek, ami már önmagában is nevetséges.

-
cocka
veterán
Még mielőtt bárki hülyének nézne, volt itt egy mobilszolgáltatókról és tesco mobile-ról szóló kérdőív, aminek a kitöltése során az alábbi hibákba ütköztem. A delikvens (vélhetően nőből volt) viszont törölte a hsz.-t így sok értelme nincs annak, hogy írtam egy nagymonológot, bár a linkje megvan, szóval megnézhetitek:
Csak pár észrevétel:
befolyásolták abban
Kedvező volt
,a készülék áraKérem
,adja meg,Azért egy ilyen kérdőívbe minimum helyesen kéne írni, másrészt nem ártana tisztában lenni azzal, hogy mi számít mobilszolgáltatónak és mi nem.
Bluemobile, Djuice, Postafon, Red Bull Mobile -> Ezek egyike sem mobilszolgáltató, hanem egy a Telenor, T-mobile, Vodafone égisze alatt működő saját brand.
Tehát célszerű lenne átírni mondjuk így:
Telenor/Djuice/Red Bull Mobile
T-mobile/Blue Mobile
Vodafone/Postafon
Tesco MobileLogikai bukfencek is vannak itt szép számmal. Senki nem mondta, hogy kötelező szolgáltatótól venni a telefont. Úgyhogy egy csak simes vásárlás esetén irreleváns azt feszegetni, hogy mennyiben befolyásolt a szélesebb készülékválaszték vagy a készülék ára.
melyik mobilszolgáltatónál
Egyre kérdezel és közben többet is ki lehet választani. Egyszerűbb lett volna azt írni: mely mobilszolgáltató(k)nál
a jelenlegi mobilszolgáltatójának?
Egynél több előfizetés esetén melyiket tekintsem jelenleginek?

Milyen irányba
és erre az a válasz, hogy belföldön? Nem inkább belföldre
követi figyelemmelKíséri figyelemmel. Nyelvhelyességből nem vagy a helyzet magaslatán.
átvigye az esetleges új szolgáltatóhoz
Milyen az az esetleges szolgáltató? Lehet, hogy bejön a piacra, de lehet hogy mégse?

Nem lett volna értelmesebb azt írni, hogy "hogy esetleg átvigye az új szolgáltatóhoz"?
Ha IGEN, melyikről?
Mivel Magyarországon csak egyetlen egy van, a Tesco Mobile, így a másik két opció kiesett. Át kéne fogalmazni a kérdést: Hallott már virtuális mobilszolgáltatókról és a mobilpiacon egyre inkább jelenlévő saját márkás viszonteladókról?
A 15A és 15B kérdés egy és ugyanaz.
15A kérdés: Ha igen, melyekről? Ha nem, akkor meg goto 16. kérdés, mivel ha nem hallottam róluk, akkor nyilván egyről sem hallottam, tehát felesleges újból ugyanazt a kérdést feltenni, hogy na de mégis melyikről hallottál.17B: Na pont itt nem kéne bekorlátozni a usert egyetlen választási lehetőségre. Bár ha hozzád általában csak egyféle csatornán jut el az információ...
feltöltő kártyás előfizetés
Egy szó. Mivel sem az előfizetés, sem a kártya nem tölt fel semmit.

SIM-kártyáját
Nem kell kötőjel.
Vodafoneos,
Mivel nem magyar, ezért kötőjellel kell hozzákapcsolni a toldalékot: Vodafone-os
kártya független
Egy szó.
Az egyenleg feltöltését megduplázhatja
egyenlegfeltöltés egy szó.
akkor dupla pontot írhat jóvá a feltöltésénél,
Ki? Úgy korrektebb lett volna, hogy "akkor Önnek az egyenlegfeltöltésnél dupla pontot írnak jóvá" vagy valami hasonló.
a Tesco Mobile szolgáltatási minősége egyenértékű a hagyományos mobilszolgáltatókéval
Mivel a Vodafone hálózatán élősködik, inkább az ő hálózatukkal hasonlíttatnám össze, de e tekintetben a kérdés ekvivalens azzal, hogy ugyanolyan jónak találja-e a szolgáltatás minőségét a Vodafone-nál, mint a másik két szolgáltatónál.
nem kell sorba
nállnomLakhelyének típusához a megyeszékhely kategória nem ártott volna.
Jövedelmi helyezetet Magyarországon nem illik feszegetni.
Egyébként a kérdőív nem hosszú, de még ez is "megterhelő" lehet egyesek számára.
Amúgy meg kitöltöttem, de szerintem én voltam az egyetlen, aki ezt megtette. Ha ez egy szakdolgozathoz készült munka, akkor valljuk be, elég igénytelennek tűnik.
-
milestone
tag
Az utolsó feltöltés érvényességi idejének lejártát követően meddig él még a kártya, azaz meddig lehet még rátölteni?
Reloadnet-ről van szó. -
mclaren777
senior tag
Simán Djuice SIM-ként lett hirdetve a legnagyobb hazai licites oldalon elég jó árban. Mikor mondtam az eladónak hogy nekem konkrétan 29-es (/mentő)csomagra lenne szükségem azt mondta, hogy ezek azok. (3x is rákérdeztem)
El is küldte a SIM-et, de nincs melette abszolút semmi, csak a bontatlan fóliában a kis plasztik.
Azért szeretném előzetesen lecsekkolni, mert így valszeg még könnyebben visszavetetném vele, ha mégis tévedett, mint kibontva, kitörve és lekaparva. :-)
-
cocka
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
Ha bontatlan akkor kb. sehogy. Illetve kizárólag úgy, hogy ha nálad van az előfizetői szerződés, hiszen onnan kiolvasható a telefonszám, a telenor azonosító és a kártya- vagy ügyfélszintű jelszó. Ezek kellenek ahhoz, hogy a telenor online-on regisztrálj, ahol meg tudnád nézni, hogy milyen csomagban vagy. Csakhogy, én úgy tudom, hogy a regisztrációt meg kell erősíteni smsben. (ha emailben is lehet, akkor szerencséd van) Az sms elolvasásához meg kell a PIN1 kód, ami ott figyel a sim kártyán, ami még bontatlan.
Előfizetői szerződés hiányában irtó nehéz kideríteni egy bontatlan simről, hogy milyen tarifacsomag van hozzárendelve, tekintve, hogy ahhoz, hogy bármit is megtudjál a kártyáról, le kell kaparni róla azt a szart, betenni egy telefonba, modembe, PIN1-et beírni és akkor legalább a *125# kóddal megtudod, hogy egyáltalán milyen telefonszámot rendeltek hozzá.
-
mclaren777
senior tag
Egy (bontatlan) djuice SIM-ről hogyan lehet kideríteni, hogy pontosan melyik díjcsomag aktív rajta?
-
zoo8800
veterán
Tegnap este kaptam az SMS-t, hogy átléptem az adatforgalmi keret 80%-át. Ezzel 2 bibi van:
1, 2 nappal korábban léptem át, de sebaj.
2, az üzenetet azóta még 8x elküldték.Nagyon figyelnek rám.

-
Lajkó
őstag
Munkaidőben (de lehet hogy akár most is, ezt nem tudom...) a 1440-es számon (szintén ingyenesen hívható) megmondja neked egy ügyfélszolgálatos.
szerk.: -Mert egyébként ez a dJuice hivatalos ügyfélszolgálatának a telefonszáma.
Jah, és bármelyik menüpont kiválasztása után nyomsz egy nullás gombot, és kapcsolják az ügyintézőt!
-
Vikt0r
aktív tag
Hogyan tudom telefonon megnézni, hogy milyen kártyás csomagba vagyok? A 1741-en végig nyomkodtam az összes opciót de nem találtam.
-
timea1991
tag
kártyás 29ről controlla lehet váltani?
-
mclaren777
senior tag
A djuice-nál mennyi időnek kell eltelnie 2 db feltöltős SIM azonos névre írása között? Vagy nincs hasonló korlátozás?
-
csabám
addikt
Sziasztok.
Átálltam a csekkes befizetésről az elektronikus úton kiegyenlített számlára. A kérdésem az lenne, hogy csak a telenor online számlabefizetés formái közül lehet választani? Én utalással szeretném kiegyenlíteni. . . Megköszönöm a segítséget!
-
jbl
senior tag
Netezz mobilon 3G csomagban mekkora a maximális letöltési sebesség?
-
cocka
veterán
Ezek szerint "Hatalmas" fejlesztés történhetett

Tegnapi eset. Hívom a 1220-at:
Első próba: minden munkatárs foglalt.
2. próba: Siker, 1 perces keresgélés után meg is találom melyik menüre van szükségem. Ügyintéző kapcsolása: mondom mi van, utána átkapcsol másikhoz jó, mert ő ezt nem tudja. Tartsam. 10 perc után úgy döntöttem, hogy nem hallgatom tovább ezt: -
Huroq
senior tag
-
Lajkó
őstag
Egyszerűen nem megy az online bankkártyás fizetés az istenért sem! Már újra regeltem vagy 36x, voltam bent az ügyfélszolgálaton 3x, már új ügyfélszintű jelszót is állíttattam be személyesen (mert eltűnt a régi csak úgy magától!
) , de akkor sem enged bankkártyával fizetni! Egyszerűen nincs ilyen opcióm vagy 4 hónapja! A felhasználói jogosultságok között pedig be van állítva!
Most is el vagyok maradva 2 számlával, és már szerződésbontással, meg mindenféle hülyeséggel fenyegetnek, de én akkor is Bankkártyával akarok fizetni!!! Azért rendeltem ilyen csomagot, effajta szolgáltatásokkal, hogy bankkártyával tudjak fizetni!Amúgy meg csekket ki sem állítanak nekem, mivel idézem: -Ez nem olyan csomag!

-
Lajkó
őstag
Tele van már a hócipőm a Telenor-online-al, de nagyon!

-
cocka
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
-
mclaren777
senior tag
A djuice-nál van ingyenes egyenleglekérdezési lehetőség? (pl. számítógéppel-neten keresztül, stb.)
-
RootRulez
félisten
válasz
Apollyon
üzenetére
A számhordozást úgy tudtam volna megoldani, hogy át kellett volna írnom nővérem, nevére (az ő flottájába léptem be) az elősfizetés (ami gondolom pénzbe kerül). Mivel ő már elmúlt 26, így előbb egy sima telenoros csomagra kellett volna váltanom (ami gondolom szintén pénzbe kerül) és akkor arra jött volna a számhordozásos cécó, szóval emiatt döntöttem úgy, hogy legyen egy új számom, mert nincs kedvem kínlódni, és majd átváltok a 20-assal kártyásra, hogy megmaradjon azért a régi számom is egy darabig...
-
DS39
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
mondom nincs

klasszikus értelemben vett kártyásuk már nincs is, mert mindegyik havidíjas a control és a combo is, utóbbi ilyen kevert szerűség, nem is nagyon értem, minek bonyolítják.itt elolvashatod őket részletesebben: [link]
ha olyan klasszikus kártyás kell hogy fix percdíj, 0 havidíj, csak a mentőcsomagos kártyás 29 marad, és akkor kapsz egy új számot, vagy a barátnőd és te használod. egyszerűbb megoldás mint számhordozás miatt a fos tarifák és konstrukciók.
-
RootRulez
félisten
Előfizus vagyok (számás20), a barátnőm nevén van a szám, aki még 26-on aluli. Átmentem a vodához és nem tudtam kivitelezni a számhordozást, ugyanakkor a számot még megtartanám, így marad az, hogy kártyásra váltok. Anno a kártyás29 volt a legjobb (és talán egyetlen) ajánlat. Most viszont nem vagyok képben. Szóval ezért kérdezném, hogy melyikre érdemes váltanom?
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
kártyásra váltok, melyik csomagot ajánljátok kártyás29 híján?
köszi!
-
DS39
nagyúr
válasz
Picike69
üzenetére
hát igen, úgy lenne az igazi, mert így van benne rizikó, de ha mindkét fél korrekt, akkor sosem tudná meg a szolgáltató.
viszont én továbbra is azt javaslom, egy rokon a családban a legjobb megoldás. ő megveszi, ingyen neked adja, a szolgáltatót meg hidegen hagyja hogy ki fizeti be a csekkeket.
-
DS39
nagyúr
válasz
Picike69
üzenetére
mivel kártyás csomagról van szó, lényegében az hogy kinek a nevén van nem számít.
ha tartozott hozzá djuice online-os hozzáférés, azt elkéred tőle, jelszót megváltoztatod és kb ennyi.
(természetesen a pin/puk kódok mellett)persze valami adásvételit nem árt íratni, nehogy bejátssza hogy fél év múlva bemegy a Telenorhoz hogy ezt a számát ellopták és letiltják a sim-et, ő meg újat kap.
-
DS39
nagyúr
válasz
Picike69
üzenetére
A futár ellenőrzi a születési évszámot?
természetesen, mivel szerződést kötsz ott helyben, a személyi igazolvány számod is rákerül, tehát úgyis rájönnek a központi nyilvántartó adatbázisa alapján.
keress egy családtagot vagy ismerőst és beszéld meg vele, vegyétek az ő nevére, aztán te használod, fizeted stb.
vagy megkeresed őt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondom kösz.
) , de akkor sem enged bankkártyával fizetni! Egyszerűen nincs ilyen opcióm vagy 4 hónapja! A felhasználói jogosultságok között pedig be van állítva!