Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamcsabi
tag
A hozzászólásom a témához kapcsolódik és jelenleg semmi kapcsolatom nincs a Vodafone-nal. Vádaskodnod úgy látom könnyebb, mint valós érveket felsorakoztatni. Egyébként djuice előfizető (kártyás) vagyok már lassan 8 éve, ettől függetlenül még lehet rossz véleményem róla.
Az általad említett Számlás 20 csomag már lezárt tarifa, nem lehet igényelni. Innentől kezdve nincs miért beszélni róla.
De, ha a témába jobban belemegyünk akkor kiderül, hogy amit írtam, még ennél a lezárt csomagnál is megállja a helyét. A Számlás 20 tarifa havidíja több mint 25 %-kal magasabb, mint a Vodafone Kredit tarifa esetén, ráadásul nem 100%-ban beszélhető le. (Nálad ezek nem lényegesek, mivel ennél jóval többet beszélsz, de sok embernek - akik nem beszélnek le havi 3000,- Ft-sem - fontos.) A kapcsolási díjról, meg az SMS díjról ne is beszéljünk, mert mindkettő esetében alul marad a Számlás 20. Az internettel kapcsolatban, az emberek 80%-ának a 100 MB bőven elég egy hónapra, mert vezetékest használnak otthon. Ebből is látszik, hogy egyes kirívó esetekben (nagy internetes adatforgalom használata; régebbi, már lezárt tarifa birtoklása) még megéri a djuice-nál maradni, azonban jelenlegi tarifái, már nem versenyképesek. -
Huroq
senior tag
- A 100 MB valóban ingyen van, de utána 33Ft/MB.
- 20,5 Ft -os percdíj + 2,5 Ft -os kapcsolási díj.
- Nem 100%-ban leforgalmazható. 2850 Ft -ból 2590 Ft beszélhető le, de az is 60/40 százalék arányban hálózaton belül és kívül.Nem azért írtam, mert védeném a másik céget, de a tisztán látás végett gondoltam megemlítem.
-
Huroq
senior tag
-
RootRulez
félisten
Jelenleg hogy kell? Mikor megvettem a telefont, azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy Androidos telóra nem lehet kiküldeni a beállításokat.

Korábban a Nokiára a BEA szót kellett elküldeni egy 20-as számra és jött válaszban a beállításokat fájl, na most ez újabban működik Androidra is? hova kell elküldeni? -
RootRulez
félisten
Nem, de a Matrix 2-re visszatérve, 4700-at így is szoktam néha fizetni, ha túlbeszélgetem magam... Akkor meg legalább lenne állandó 3G-m, mert ezzel, ha hazamegyek vidékre, ott nincs csak 2G. A vicc, hogy a település benne van a hipernetben is, azt feltételeztem, hogy akkor már 3G lefedettség is megoldották otthon...

-
Sir Sparrow
tag
-
Sir Sparrow
tag
Köszi!
Az igazat megvallva a djuice számlás 20-on gondolkodom, de nemtom, h érdemes-e 2 év hűséggel megvenni ezt a telefont 62.990.-ért, vagy inkább függetlenül egy GSM boltban 1 év gyári garival 70 ezerért és utána venni egy számlás 20 csomagot, mert akkor már így nincsen a számlás 20-ra hűség, mivel teló nélkül veszem.
Ezért érdeklődök, hogy tudjam, h megéri-e azt a 7 ezret, hogy nincsen hűségnyilatkozat és független a telefon, vagy nem?Érv-ellenérv? Szerinted?
Asszem, ha djuice-tól venném a telót akkor adnak hozzá +1 év garit, de ebben nem vagyok biztos.
-
Sir Sparrow
tag
Amennyire tudtam szétnéztem, és gondoltam itt megkapom a választ.
Biztos nálad is volt már olyan, hogy valami után kerestél, de nem találtál rá választ, pedig nem is volt annyira eldugva.
Akkor pl. a Telenornál vagy T-nél miért van külön "sima" hűség és külön tarifahűség feltüntetve a telefonok ajánlatainál?
Gondolom, hogy a kettő akkor mégsem ugyanaz, mert akkor nem lenne mind a kettő feltüntetve. Úgy szokták írni, hogy pl. "2 év hűségnyilatkozat 2 év tarifamegtartással", tehát a tarifamegtartás az egy plusz dolog, legalábbis ha logikusan nézem.
Engem csak a "sima" hűség érdekelne, hogy arra milyen "korlátozások" vonatkoznak a 2 év idejére. -
RootRulez
félisten
Azt még ennyire se használnám ki.
Sőt majdnem csak az asszonynak van pannonos telója, szóval őt meg már hívom, minthogy mms-t küldözgessek neki.
Vagy elmegy a kép mailben, ami még így is olcsóbb, mert belefér a 500megába. 
Hát srácok, én meg majdnem 1GB-os netet kötöttem, még a 100 megás is elég lenne, csak ugye ott lenne túlforgalmazás meg ugye most ritkábban használtam, mert sűrűn voltam gépközelbe, meg az APN csak akkor volt engedélyezve, ha tényleg neteztem (opera minivel)
Tehát általános következtetés, opera minivel 500MB piszkosul elég fórumozni, emailezni, msnezni, fészbukkolni, meg mittoménmizni (youtube, meg steames dolgok nem voltak). Következő hónapban kipróbálom a gyári böngészővel vagy másik olyannal, ami nem tömörít, mint a Mini. Szerintem még azzal is elég lesz az 500 mega.
(bár azt is megjegyzem, hogy 2G onlyba voltam, de az EDGE is elég volt mindenre. 
-
DarknessHope
senior tag
természetesen nem.
amikor ezt a kérdést feltettem egy vasam se volt... és azt se sejtettem h belefutok a koli aulájába egy ideiglenes djuice standba...
nemrég mikor megvettem az Arena plazaba a hölgy meg sajnos tényleg csak eladó volt (szóval kb fingja se volt ezekről)jah most láttam csak h nem is nekem írtad.. pedig passzolt a válasz

-
DarknessHope
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Crimson Desert
- Modding és elektronikai kérdések
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De meg nyugtattak többet nem fognak számlázni
Mondom kösz.

Vagy elmegy a kép mailben, ami még így is olcsóbb, mert belefér a 500megába.
Mindegy nem szoktam küldeni.