- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Kálvária fpolyt köv. Felhívom őket újra, küldik postán a papírt. Telefonálni nem tudok, mert hangos szerződést akarnak kötni velem. Belépek egy Djuice pontba, kis csaj alhajt, nem lehet elintézni, várjam meg a levelet. Haza megyek, persz a postaláda üres. Felhívom az ügfélszolgálatot: Levél, lehet elkallódott, menejek be a Djuice pontbe és ott személyivel el lehet intézni. Mondom próbáltam, elküldtek. Az nem lehet szerintünk. Na akkor ma újra nekifutok. 3 napja nem tudok telefonálni emiatt a roh@dék dízsúsz miatt.
Alg: Hehe, ilyen jogsis témán én is túl vok, csak az anyacégnél.
Komolyan, egyre inkább az az érzésem, hogy a szolgáltatónak nem érdeke, hogy telefont adjon el.
A miértjére még nem sikerült rájönnöm.
A szőrös táskát ott hagytam én is, lemondtam a hadiárvák javára. Bár nem vmi iq betyár volt az eladó mert nem értette ezt a poént, csak nézett rám buta arccal. Mindegy, kaptam cserébe dízsúszos tollat.
-
Qru
MODERÁTOR
Kiderült vmi rendszerhiba van és azért nem küldtek semmi papírt. Állítólag 2 napon belül orvosolják a dolgot. De ha elveszik a 3k-m az biztos hogy leverem rajtuk!
mod:
Jah, az emailemre természetesen amit 2 hete írtam, nem válaszoltak. Hát nincs egy hónapja, hogy djuice-os vagyok de komolyan a Pannonal 10 év alatt semi gondom nem volt amit nem tudtam volna 1 napon belül elintézni, itt meg idegelnek. Érted nem a 3k-m miat verem magam, hanem maga a hozzáállás. Ilyet is csak egy ilyen keleti piacon mernek megcsinálni.
Nyugaton ilyen üzletpolitikával nagyon gyorsan becsődölnének. Bár ha így folytatják, akkor itt sem jósolok túl nagy jövőt nekik...
-
pethYeti
addikt
Értem. Én úgy akarok venni simet, hogy telenornál veszek egy praktikum kártyát azt ott be is aktiválják beregisztrálnak hogy 26 alatt vagyok és megkérem őket váltsák is át praktikumról kártyás 29-re. Ahogy itt mások írták, hogy így lehetséges. Talán nem lesz ilyen problémám
-
-
Qru
MODERÁTOR
Dettó így jártam. Meg vettem, rátoltam én is ATM-ből 3k-t és aug végi időben lejár nekem is. Persze nem küldtek semmi papírt, így be kell mennem egy djuice pontba, megerősíteni a szerződést. Gondolom akkor csekkolják valóban nem vok-e több mint 26. Mert persze telón vagy egyéb online módon nem lehet elintézni.
Rem akkor már a lebeszélhető összeg határideje is kitolódik, ha nem akkor... nos nem lennék a helyükben. -
István89
tag
Ugyan ez a problémám Nekem azt mondta az ügyintéző, hogy ezzel a szolgáltatással gondok vannak, ezért valószínű, hogy levelet se fogok kapni. Ezért 8napom van bemenni a djuice-hoz, hogy aktiválják a kártyát. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
Az egyenlegfeltöltést nekem is mondta, de nem garantálta, hogy működni fog.
látom, hogy nem is működik.
Barthezz2
Mínuszban nem lehet az egyenleged. Ez az egyik kritériuma a számhordozásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest