- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
lassan megéri váltani Blue Mobile-ra, bár ha 6 percnél tovább tart a hívás akkor ez még jobb, viszont a BM-nél aktiválható egy 500-asért havonta egy olyan "csomag", hogy két kiválasztott belföldi, vezetékes vagy mobil számot 9 Ft-ért hívhatsz.
de mindig nem sikerült megcsinálniuk, hogy neten lehessen aktiválni a boltban vett számot, telefonálni kell, majd levelet küldenek, majd azt vissza kell küldeni, mert ha nem, letiltják a számot, vicc.
egyébként sem értem prepaidhez minek ez az egész, félnek hogy USA-hoz hasonlóan lenyomozhatatlanok lesznek ezek a számok? tulajdonképpen most is kaphatnak rengeteg fals adatot, bárki használhatja a már beregisztrált sim-et.
-
törölt tag
Telenor és djuice honlapján is fenn van ez a promóció.
Második bekezdésed:
Ott csak annyi van, hogy nem lehet lemondani az egyedi szolgáltatást, punk-tum.
Márpedig ez egyedi ajánlatnak számít.
De akkor gondolom itt csak a mymenu-re gondol...Nekem a menüben egy PERCCSOMAG 50 nevezetű dolgot hoz fel, erről viszont semmi infó az oldalon.
Nálam 250Ft, nem 125.Így, hogy csak 7 napig érvényes nemiagzán hatott meg a dolog.
-
-
ityam
őstag
-
ityam
őstag
Mondjuk én csak akkor használok mobil neten ha nagyon kell a net. egyébként wifivel megoldom. tavalyelőtt vettem a kártyát 3000 es feltöltéssel. tavaly töltöttem rá 3000 Ft ot az egyenlegfelhasználási idő miatt. ezzel lett 4500 az egyenlegem. Szal Ha valakinek csak néha néha kell a net akkor jó ez a djuice reload net.
Természetesen folyamatos használathoz nem ez az ideális. Nem fogok ilyet állítani.Egyébként felraktam a watchdog 3g progit. az állítólag elég pontosan figyeli az adatforgalmat és riaszt ha túlléped a beállított keretet.
Szerk: látom előző hszemnél rosszul fogalmaztam hogy nincs a piacon nála jobb. Úgy kellett volna hogy aki nem sokat használja a netet annak nincs ennél jobb.
-
zsoltix
tag
Mert 2 eve naluk vagyok es gerinctelen egy ceg. Szerencsere 14. En lejar a huseg lepek is le. Hiaba jok az araik ha becsapnak ott ahol tudnak. Az meg hogy azzal toltsem az eletem, hogy a fogy vedelemnek irogatok koszonom nem. Amugy tmobile nak a like csomagja illetve a voda fiataloknak szant csomagja is jobb mint barmelyik djuice csomag.
-
mclaren777
senior tag
Simán Djuice SIM-ként lett hirdetve a legnagyobb hazai licites oldalon elég jó árban. Mikor mondtam az eladónak hogy nekem konkrétan 29-es (/mentő)csomagra lenne szükségem azt mondta, hogy ezek azok. (3x is rákérdeztem)
El is küldte a SIM-et, de nincs melette abszolút semmi, csak a bontatlan fóliában a kis plasztik.
Azért szeretném előzetesen lecsekkolni, mert így valszeg még könnyebben visszavetetném vele, ha mégis tévedett, mint kibontva, kitörve és lekaparva. :-)
-
DIldiko
csendes tag
Sziasztok!
Megjött tegnap délután az sms, hogy visszaállították az ingyenesen hívható számokat. 48 óra elég volt erre, a 72-ből.
De írásos választ a kérdésemre még nem kaptam.
Végül is nem baj, a lényeg, hogy tudok végre telefonálni!
Amúgy a csomag maga szerintem nagyon jó, nem nagyon találtam jobbat egyik szolgálatónál sem. Számlás, de nem lehet több a számla 1990 Ft-tól (sima számlással szálltam már el kicsit), az a 3 személy akivel sokat dumálok ingyen hívható, és még másokra is marad egy kis pénzem.
-
B1T3
addikt
Itt ugyanúgy a hosszabb űrlap jön be. Csakhogy ez a csomag nem megfelelő számomra.
Más: másodlagos okmánynak egy régóta lejárt útlevél is megfelel? Ugyanis jogosítványom nincs, ehelyett pedig csak az útlevél az opció, ráadásul mindenképpen meg kell adni, amennyiben nem szeretnék 38100 Ft előleget kifizetni…
-
kbn
csendes tag
Hát, akkor jól el lehet rejtve, a szeptember 1-től érvényes PDF tartalomjegyzékei nekem ezeket adják:
Pre-paid:
1.1 Praktikum tarifacsomag: 11
1.2 Praktikum Ász tarifacsomag: 13
1.3 Praktikum Ász Expressz tarifacsomag: 14
1.4 Limit tarifacsomag (Új Generációs Kártyás szolgáltatással igénybe vehető): 16
1.5 Kártyás 29 mentőcsomag (djuice) 17
1.6 djuice control tarifacsomag 18
1.7 djuice reload net kártyás mobil internet tarifacsomag 21
1.8 Praktikum +Net tarifacsomag: 23
1.9 Red Bull MOBILE Access és Red Bull MOBILE Access (Expressz) tarifacsomag: 26
1.10 Hipernet Praktikum kártyás mobil internet tarifacsomag 30Post-paid:
ALAPTARIFA 1 TARIFACSOMAG 9
ALAPTARIFA 2 TARIFACSOMAG 10
ALAPTARIFA 3 TARIFACSOMAG 11
ALAPTARIFA 5 TARIFACSOMAG 12
ALAPTARIFA 8 TARIFACSOMAG 13
ALAPTARIFA 12 TARIFACSOMAG 14
ALAPTARIFA 21 TARIFACSOMAG 15
OKOS MINI TARIFACSOMAG 16
OKOSTARIFA 90 TARIFACSOMAG 18
OKOSTARIFA 180 TARIFACSOMAG 20
OKOSTARIFA 360 TARIFACSOMAG 22
OKOSTARIFA 600 TARIFACSOMAG 24
OKOSTARIFA 1000 TARIFACSOMAG 26
AUTÓSKÁRTYA TARIFACSOMAG 28
MYVIP TARIFACSOMAG (DJUICE) 32
DJUICE EXTRA TARIFACSOMAG 35
ALL-IN TARIFACSOMAG (RED BULL MOBILE) 37
ALL-IN+ TARIFACSOMAG (RED BULL MOBILE) 39 -
DS39
nagyúr
Ahogy tesco mobile = vodafone és bluemobile = t-mobile
ez így nem igaz, mert a Tesco egy teljesen elkülönült virtuális hálózat, az ő telefonjaik nem fogadják el a vodást és fordítva.
a Blue esetében hivatalosan a T-s telefonok nem fogadják el a Blue-t (de van sok példa rá hogy még is), fordítva viszont megy gond nélkül (Blue-s teló, T-s kártyát)a redbull-djuice-telenor esetben szabad az átjárás.
ezek egyébként abból is leszűrhetők, hogy a Telenor üzletben lehet kapni djuice-t és RB-t is. T-Mobile viszont nem árul Blue-t, a Voda sem Tesco-t
-
DS39
nagyúr
-
törölt tag
Nekem pl évek óta szükségem van okostelefonra és netre.
Nem öröm töltögetni,de én nem úgy vagyok, hogy elindulok otthonról és fél óra múlva egész nap benn ülök a mukahelyemen ahol van net...A T-s dolog hülyeség, a GSM lefedettség közel azonos a 3 szolgáltatónál.
Ja, és a percdíjak is majdnem forintra megegyeznek, az adott csomagokban.. -
DS39
nagyúr
lebeszélhető a havidíj 100%-ban
ez az Extra csomag 2590Ft, 26 Ft percenként azaz 100 perc beszélgetés + ingyé 100 MB adatforgalom. (ennél csak a jelenlegi számlás 20 a jobb, de arra már nem lehet átlépni)
kártyás 29-nél 100 perc duma 2900 Ft + 100 MB netért 500 Ft-ot még ki kell csengetni havonta, tehát 3400 Ft / hó
na versenyzik vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest