- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1241 üzenetére
a meglévő előfizetőknél maradnak a szolgáltatások.
említett ÁSZF 49. oldal:
A díjcsomaggal igénybe vehető szolgáltatások:
5 perc után 0 Ft csomag, 200 SMS, 10 MMS, VIP szám féláron, 40 Roaming
SMS, Kártyás Családi Csomag, Kártyás Családi Csomag Mini, Szomszédország
48, Netezz mobilon 100MB, Netezz mobilon 500MB, Netezz mobilon 1GB,
Netezz mobilon 3GB, Mobil Online Napijegy, Mobilvásárlás, SMS Stúdió, MMS
Stúdió, +0, E-mail Stúdió, Email Mobiladat roaming, Hívásértesítő, Hívásposta,
Klikk, 5 perc után 0 Ftbtw valahol mindkettőtöknek igaza van, 100 MB nem sok, és ha túlfutsz, szopó (okostelefon esetén biztos), viszont 1000 Ft-ért csak ennyit adni, pofátlanság a szolgáltatók részéről.
amúgy van jobb ennél, Blue Mobile-nál 133 MB első két hónapban 90Ft/hó, ezután 990Ft. nincs túlforgalmazási díj, csak lassítják, és nem szívatnak meg mint a Telenor, hogy megrendeled és 5 nap múlva ha akkor van a fordulónapod, újra levonnak egy egész hónapot, itt a megrendeléstől számít a 30 nap ténylegesen.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1195 üzenetére
egyébként itt a konkrét válasz, a webshop árlista alján az apró betűs rész:
Ajánlatunk a Telenor Előfizetői szerződéssel és hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén 12 vagy 24 hónapig, új generációs kártyás előfizetés esetében pedig 12 hónapig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.
na most a Praktikum nem tartozik egyikbe sem, az "sima" kártyás előfizetés, az új generációs kártyások a Limit, djuice combo az ÁSZF szerint.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1195 üzenetére
ez a szöveg mindnél ugyanaz, és leginkább az előfizetésesekre vonatkozik.
a havidíjmentes kártyás esetében miért mondaná fel az ember? adnak rá kb 1000 Ft-ot, lebeszéled, és kb 0 Ft-tal ezután ott csücsül a fiókban a kártya, míg le nem jár az érvényessége, ami min. 12 hónap. (bár ezt érdemes csekkolni a *111#-en belül, ha nem annyi lenne, kap egy feltöltést ami meghosszabbítja 1 évre és akkor tényleg be van biztosítva a dolog)de kártyásként vett telefonnál nincs telefon tiltás meg hasonlók ez biztos, meg ami a szövegben áll hogy kedvezményes ár, hát a kártyásra az sem vonatkozik szerintem (persze listaárhoz képest az, de..), az előfizetéseseknél van az hogy bevállalsz x díjcsomagot meg 2 év hűséget és ezért már csak 20k ami egyébként 60k.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1193 üzenetére
praktikum oszlop alatt: hűség nélkül, tehát senki nem kötelez hogy azt használd hozzá.
a garancia a telefonra van, nem a sim-re, ha baja van és beviszed a Samsung szervízbe a sim kártyát nem kell mellé adjad. (vagy ha melléadod mert kommunikációs a hiba, nem hiszem hogy érdekli őket, legfejlebb azt állapítják meg hogy a sim hibája, akkor a Telenornál cserélik, telefontól függetlenül a sim-et)
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1191 üzenetére
valóban röhejes, mindkét részről. mert a telefonok meg ugye függők.
sajnos ilyenkor érdemesebb az x+1-dik sim-et (és szerződést) begyűjteni, aztán lebeszéli az ember ami rajta van, és félreteszi a fiókba. (egy év [+ pár hónap] nem használat után úgy is törlik)viszont érdemes megnézni hogy a telefon kapható-e normális helyen függetlenül gyári garival, mert sok esetben annyiba kerül, mint kártyásan. (pl Y300-at most úgy felnyomták a Telenornál, hogy függetlenül még olcsóbb is)
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1184 üzenetére
nekem PERCCSOMAG 40 van, 200 ft-ért.
azért nem lehet lemondani mert lejár úgyis 7 nap múlva, ha felhasználod, ha nem.
egyébként megéri, kártyás 29-cel pl 30 ft egy perc, 40 perc 1200, ha ezt aktiválom, 200 az alapdíj, plusz 40x5 újabb 200 tehát 400 Ft-ból megvan az, ami amúgy 1200 lenne. (most a kapcsolási díjakat nem számoltam)
ez még akkor is megérheti, ha nem beszél az ember 40 percet hálón belül egy hét alatt, csak mondjuk 20-at. -
cocka
veterán
válasz
#41635072 #1184 üzenetére
De akkor gondolom itt csak a mymenu-re gondol...
Ja, meg arra, hogy ez egyszeri díjas szolgáltatás, amit értelemszerűen nem lehet lemondani sehol. De nincs is értelme, ha megrendeled, mivel nem havonta vonják, csak EGYSZER, ezért felesleges mittomén már a megrendeléstől számított másnap lemondani, tekintve, hogy az egész szolgáltatás is csak 7 napra érvényes.
Nálam meg:
1. PERCCSOMAG 25, hálón belül 25 perc, ára: egyszeri 125 Ft 7 napra
2. 25 perc, 25 SMS, mindkettő hálón belül, ára: egyszeri 180 Ft 7 napra
3. 25 perc, 25 SMS, 25 mega net, hálón belül (a net nem tudom hogy), ára: egyszeri 230 Ft 7 napra
-
cocka
veterán
válasz
#41635072 #1181 üzenetére
Djuice honlapján promózzák az új 5Ft-os percdíj akciót.
Biztos, hogy nem a telenor honlapján?
Létezik ilyen, hogy egy szolgáltatást nem lehet lemondani?
Tovább nem olvastad?
A percdíjak meghatározott érvényességi idő alatt és belföldön, hálózaton belül használhatóak fel. Az egyedi ajánlatok közül megrendelt szolgáltatások lemondására nincs lehetőség, a havidíjas szolgáltatások a MyMenu-ben nem, azonban a Telefonos ügyfélszolgálaton (1220) vagy a Telenor Online felületén keresztül lemondhatóak.
A MyMenu-ben szolgáltatások megrendelésére van lehetőség, a havidíjas szolgáltatások lemondása a Telefonos ügyfélszolgálaton (1220) vagy a Telenor Online felületen keresztül lehetséges, az egyszeri díjas szolgáltatások lemondására nincs lehetőség.
És mit ír a menüben? "A szolgáltatás egyszeri díja 125 Ft, és az aktiválástól számítva 7. nap éjfélig használható fel."
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a 3. opciónál amiben van 25 mega net is, hogyan szabályozzák, hogy csak hálózaton belüli legyen a forgalom. Csak merem remélni, hogy nem a pannonwaphoz hasonló megoldást választják. Mit érsz 25 megával, ha csak telenoros honlapokat tudsz elérni?
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1148 üzenetére
hát a mobil nézeteket használom ilyenkor (m.index.hu, m.prohardver.hu stb) ezek úgy vannak kitalálva hogy viszonylag kevés adatforgalmat generáljanak, plusz jön az Opera Mini kb 80%-os tömörítési megoldása. (szerveren keresztül tolja át az adatot és tömörítve kapod)
persze lassabb mintha nem lenne lassítva (mondjuk 2G-n), de nem vészes. ilyenkor úgy sem képgalériákat, meg videókat nézek, hanem nagyrészt szöveges tartalmat, pár kisebb képpel. -
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1146 üzenetére
Opera Minivel el lehet lenni azzal is, hírolvasásra, fórumozásra, Gmail appal emailre, időjárás csekkolására tökéletes az is. (T-s számomhoz van egy 600 Ft-os netem, 30 MB ugye, ami lótúró, kb egy hét alatt lemegy, de egész hónapban bármikor online lehetek, tudok emailek olvasni, válaszolni, akár a buszról, ha unatkozom és nincs wifi, olvasgatni, index, origo, ph lapok)
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1144 üzenetére
világos. ezért is írtam hogy mérheti. pl djuice-nál elég jó áron lehet pre-paidhez mobilnetet venni, így itt kevés beszédhez az a jobb megoldás
de mondjuk egy Domino horror percdíjakhoz, még jön a viszonylag drágább mobilnet, az már van annyi hogy egy kis csomagos előfizuval jobban jár az ember. -
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #1142 üzenetére
lesz még igény a pre-paid tarifákra jó pár évig, de az tény hogy okostelefonhoz megérheti a legkisebb (havi 3000 Ft körüli) előfizetési díj, mely tartalmaz X MB adatforgalmat az egész hónapra (ha lemegy max ugye lassítják). viszont ezek percdíjai még mindig drágák a kártyás 29-hez vagy a BM percdíjaihoz képest.
-
Huroq
senior tag
válasz
#41635072 #1091 üzenetére
Igazad van díjcsomag miatt nem is fogom én sem le sz_rozni.
De a pofátlansága miatt, amit az ügyfelek nagy részével megenged az kritikán aluli.
Az, hogy létezik kapcsolási díj illetve díjcsomag leforgalmazhatóság megosztása 2012-ben, most már 2013-ban az teljes mértékben értékel egy szolgáltatót.( És tudom, más is emelt árat ez tény, de azt leforgalmazhatom akármerre.)
Arról már ne is beszéljünk, hogy a panaszlevelekre olyan lekicsinylően illetve arrogánsan válaszolnak, hogy ritkán lát ilyet az ember.És igen én is előfizetőjük vagyok. De szerencse már csak februárig.
U.i.: Természetesen ezt nem azért írtam, hogy leszóljam azt a szolgáltatást amit te neked kiválóan megfelel. Ez csak egy előfizető véleménye volt.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #879 üzenetére
fantasztikus, így még inkább követhetetlen. ha nem lépnék be az online felületre, nem is tudnám hogy mettől meddig van. jó lenne ha Telenor is alkalmazná a 30 napos rendszert, sokkal korrektebb megoldás!
Latency: akkor nézd meg online hogy a tied hogy megy, és aszerint rendeld meg, nehogy megszívd.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #857 üzenetére
sikeres hívás esetén fizetendő. kicsörgetni ingyen van.
meteorman1: látom nem érted. 26 éven aluliaknak a Telenor a djuice révén a Mobil Online 100 MB-ot 500Ft-ért biztosítja. Telenor előfizetőknek ugyanez 1000Ft. ez egy kompromisszum, a djuice control egy felnőtt csomag, mely kedvezőbb árat biztosít mint más telenoros felnőtt kártyás csomag, percdíjban és netben. ezért a 790-es díj. számold ki ha egy 30 éves ember Telenor Praktikumnál szeretné ezt megkapni, többe fájna neki, mintha a djuice controlt választja.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #811 üzenetére
bár nem vitatkozni akarok ezen, én meg elég sok embert ismerek, aki T-nél sokkal szarabb percdíjakért kártyás és havonta nyom el egy 3000-es feltöltést, nekik lényegesen jobban megérné ez, hogy már nincs kor megszabva, és még több beszélgetési idő is kijönne belőle.
lényeg hogy mindenki kiszámolhatja melyik éri meg neki jobban, számlás v kártyás.
az viszont biztos hogy az újak közül a Control kártyással új előfizetőket nem szereznek, ilyen készülékárak mellett.
kíváncsi leszek az az említett "go" tarifacsomag milyen konstrukció lesz. -
Littoral
aktív tag
-
DS39
nagyúr
válasz
#41635072 #763 üzenetére
jó kérdés, egy biztos ami az ÁSZF-ből is kiderül hogy akinek már van akár számlás 20, akár kártyás29 díjcsomagja, az megtarthatja és marad is az ár a régi.
kíváncsian várom hogy az új díjcsomagok milyenek lesznek. (bár nyártól már ilyen szempontból nem érint a djuice, mert új szerződést úgy sem köthetnék.) -
SkyLaci
őstag
válasz
#41635072 #598 üzenetére
Most szeretnék majd androidra váltani, és van egy olyan érzésem hogy az 500 forintos "netezz mobilon 100mb" nem lesz elég hozzá (jelenlegi, már öregecske symbianos telefonnal is meg szoktam haladni a 100 megát), ezért az 1500 forintos "netezz mobilon 500mb"ot szeretném használni (most még ingyen klikkem van, és 200sms mint 500forintos kedvezmény, de sajnos egyáltalán nem tudom kihasználni a hálón belüli 200smst, ezért ez is felesleges), és az a kérdés tulajdonképpen, hogy 500 forintos szolgáltatás nélkül is kapom-e a 500 forint kedvezményt.
-
RootRulez
félisten
válasz
#41635072 #423 üzenetére
Megpróbáltam megrendelni, de nem tudtam...
Miután küldtem 2 SMS-t, akkor kaptam egyet, hogy nem vehetem igénybe a szolgáltatást ezzel a tarifacsomaggal. Mirefel?
mod:
Akkor nem a reload kell nekem, hanem a netezz mobilon? És az havonta levonja, amíg le nem mondom azt, amit megrendeltem? Ha mégse elég pl az 500MB-os, akkor ha küldök másik sms-t a következő hónapban, akkor nem kell 2 szolgáltatásért is fizetnem?
Ezt tudom úgy megoldani, hogy gépre kötöm a telót és néha azzal is netezzek?
-
RootRulez
félisten
válasz
#41635072 #365 üzenetére
És így hogy alakul a havidíj? Mert ugye ha így is annyi (havi 2500), akkor inkább megveszem pl montéval és azért fizetek havi 2500at., mint a semmire, érted?
Így lenne az egészből egy kis hasznunk, mert a telót gondolom többért tudnánk eladni, mint amennyiért előfizusan vettük az előfizetési díj meg úgy is fizetve lenne...
-
válasz
#41635072 #357 üzenetére
Neked legalább válaszoltak, én még mindig arra várok..
Te is kártyás vagy? Mert akkor ez így (nem tudom hangsúlyozni)eléggé gáz, hogy egy kártyás konstrukciónál egy előre meghatározott ciklus szerint értelmezik a dolgokat. Mert egy előfizetés esetében rendben van, de ott ki tudják számlázni a fél napot is, kártyás csomag esetén, pedig bukta az ember, ha ezt nem tudja(márpedig szvsz eddig senki nem tudta). Meg pl pont ez lenne a lényeg egy kártyás csomagban, hogy az ember akkor tölti, mikor eszébe jut, akkor rendel meg dolgokat, amikor a helyzet úgy kívánja.. Így a halottnak egy puszi az egész
devast:
Leírnám, ha tudnám.. Nálam már a telefon(Nokia 5530) alapra belőtte magának a dolgot, ahogy betettem a kártyát, így a leküldött beállításokat fel sem pakoltam. Viszont ha belenézek ebbe, minden automatikus, vagy nincs beállításon van(vagy csak én nem tudom, hol kéne néznem), szóval ez rajtad nem sokat segít. A leküldött beállítás meg egy konfigurációs sms volt, tehát nem leírogatva, hogy mi merre. -
-
válasz
#41635072 #336 üzenetére
Nálam se. Pedig gondoltam majd hétfőn ránéznek.. de hát..
Viszont nem fogom békén hagyni őket, míg nem mondanak rá valamit. Nem is az a pár 100 Ft, de így többet semmit nem rendelek meg, mert ha mindig ezt játsszák, akkor egy idő után igen csak sok lesz, és igen csak bepipulok.. -
-
válasz
#41635072 #319 üzenetére
Lehet,de nem ajánlom,mert az egyik foprumtársamnak is én kötöttem meg és most emgyek 3-jára djuice pontba mert,elb@szták nagyon.
Szóbeli szerződéskor nem küldtek levelet.Ezért is engem hibáztattak,mert postára került állítólag a levél.
Személyesen bementem személyivel,mert elméletileg csak azt kell.Nem csak az kellett,hanem a sim kártya tokja is rajta sok számmal,de sikerült megcsinálni.
Most megint mehetek be,mert a Djuice rendszerben bent vagyok,de a Telenorban nem vagyok benne.Meneküljetek egyelőre,mert ez még nem szolgáltatás csak szopatás
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #308 üzenetére
Tuti, mert az látszott, hogy nem állnak a helyzet magaslatán.
De végül megoldódott szóval nem siránkozok tovább.mod:
hr2: Akkor no para! Nekem azért volt fontos a dolog, mert nem engedett telefonálni. Hívást tudtam fogadni de kezdeményezni nem, pedig volt 3,3K a számlámon.
mod:
Elvieleg 365+1 nappal tolódott ki (az eredti feltöltéstől számolva) de nem néztem utána, elhittem nekik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #303 üzenetére
Sikerült elintézni. Sec-perc alatt, egy tök nomrális mókus volt a djuice pontban, személyit csekkolta, mahinált vmit a laposán és láss csodát kb 2 perc múlva tudtam is telefonálni. Csak nem értem, minek szop@ttak ennyit mire elérték/tük/tem hogy tudjak is telefonálni.
Már csak a hangpostát kell lemondanom és teljes lesz a boldogság.
-
Alg
veterán
válasz
#41635072 #297 üzenetére
Hát, a supporton még dolgozniuk kell egy keveset, a MyLife főoldalat 3 klikkel sikerült kiakasztani (üres a nagy lila sáv). A "Tudd meg, hogyan szerezhetsz pontot" link egy általános feltételek oldalra visz, aminek semmi köze a pontszerzés mikéntjéhez
- ezek most csak így elsőre
Szerk: meg egy 404 hiba is előkerült...
-
Alg
veterán
válasz
#41635072 #272 üzenetére
Nah, meg lett csinálva a dolog, leírom hátha másnak is lesz ilyen esete:
Tarifacsomag-váltás sima ügy volt kártyásról számlásra, ami fontos: a kártyán lévő feltöltött összeg nem veszik el, de a havidíjba sem számolódik bele - azaz a havidíjon(nálam 2500Ft) felüli forgalmat fedezi.
Viszonylag gyorsan ment, alá kellett írni egy rahedli papírt, kellett hozzá személyi, lakcímkártya, meg jogsi (jogsi nélkül 3 hónapig nem vehetek telefont az előfizuhoz - WTF
)
Kaptam RFID-t, meg Szőrös táskát(WTF No.2
) is.
-
válasz
#41635072 #281 üzenetére
Nekem sem tiszta az a baj
Szóval, kérdezte ott a csajszi, hogy milyen kódot akarok a sim kártyához. Ennek egy 6 jegyű számnak kellett lennie. Megadtam. Namost, ezt az itteni kártyaszintű regisztrációnál kellett felhasználnom, mint "kártyaszintű jelszó". Vagyis, én itt használtam, nem szóltak, hogy nem jó
Emellett, kérték, hogy adjak meg egy felhasználónevet(mármint ott mikor vettem a kártyát), és ehhez mail-ban küldtek egy kódot. Na arról viszont halvány lila gőzöm nincs, hogy ez hova kellElőször ezzel akartam belépni mydjuice-ba, de nem engedett be. Dehogy akkor hova kell
Szerk: még egy kérdés más témában. A nokia messaging szolgáltatás a telenornál elvileg 1ft/hó, ha van valamilyen net előfizu. Vajon a djuice-nál is annyi lehet?
-
válasz
#41635072 #278 üzenetére
Hát nemtudom, én személyesen vettem egy feltöltőkártyás sim-et, és nekem semmi ilyet nem mondtak. Ott aláírtam vagy 8-10 papírt elrendeztek mindent, és eljöttem.
Aztán ott kellett megadnom egy kártyakódot, azzal meg neten kellett regisztrálni, hogy a mydjuice-ba be tudjak lépni, és már az is megy.
Most azt mondod, hogy nekem is várnom kellene egy levelet?Szerk: vagy ti az online rendelt sim-ről beszéltek?
-
hr2
őstag
válasz
#41635072 #266 üzenetére
Remélem is hogy működik. Annyi csak lenne bennük, hogy ha valami bibi van akkor értesítenének, hogy mennyek be, hiszen 1hete már beszéltem velük az aktiváláskor, csak mondta volna.
szerk. Most hívtam a 171-es számot ahol aktiválni is kellett, még most is él a menüpont a reg-hez. Ha valami gáz lenne, akkor szerintem már ez a menü nem élne. -
Alg
veterán
válasz
#41635072 #272 üzenetére
bemegyek majd megkérdezem, úgysincs messze a legközelebbi café...
Most néztem, fele percdíjam lesz mint a mostani, plusz beválasztom a mobilnet100-at, jó lesz az...
Szerk:
* az egyszerűsített áttérés sajnos nem végezhető el!
* az előfizető életkora nem megfelelőEz jó, azt hiszi nem vagyok még 18? (24 leszek lassan...)
-
-
István89
tag
válasz
#41635072 #263 üzenetére
Figyelj! 30nap múlva már tökmindegy lesz, mert a SIM kártya nem lesz érvényes. Ezek a SIM-ek csak 2hétig működnek, ha nem erősíted meg a regisztrációt. nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy nem küldenek levelet, mert szar ez a rendszer. Kérdem én, akkor minek árusítanak ilyen kártyát? Vodánál nem tökölnek ennyit.
Én bementem és aktiválták Persze 72óra kell az adatfeldolgozáshoz stb.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #230 üzenetére
Csóka volt, nomrális arc volt. Mondta, hogy a 1440-en is le tudom tiltatni a 6 jegyű pinnel. De ő is meg tudja csinálni ha kell, szintén a 6 jegyű pin kell, vagy személyi.
Azért látszik, hogy csak névleg külön szolgáltató a Pannon GSM-től. De végülis ennyiért ezt kapod, ha meg kell platina kártya meg anyám kínja akkor menjél a Westel 900-hoz.
Nah látod a chipet meg nem hoztam el... Az az érdekes, hogy az én nevemen is van egy ilyen Djuice 29-es móka és ott meg nem volt default a hangpista. Itt meg igen. Ki érti ezt?!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #228 üzenetére
Hmm, utána kérdezek. Úgyis bemegyek, mert rendet kell tenni ott látom már.
Majd megírom mire jutottam velük. Csak a múltkor is egy ilyen kis csaj volt ott, érted vele meg hiába ordítok, szerencsétlen tehet a legkevésbé az egészről, hogy ilyen alulinformáló honalpjuk van (ami tetű lassú nálam) és online support meg annyit ér mint egy kalap...
Érted 200-300k-ból felbérel két prog-matos egyetemistát és megcsinálják az egészet pöc-röf-re. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #226 üzenetére
Ok, mert felvagyok világosítva, tudom "hol születtem, mikor, anyám lánykori neve" kérdésekre a választ, meg a 6 jegyü szuper-hiper titkos kódot.
Akkor egy próbát megér, a pláza úgy is útba esik hazafelé, majd akkor teszek egy próbát.
Bár múltkor akartam tölteni és kiderül nem leeht kártyával fizetni. Mondom ok, akkor irány az ATM.
Hát a support nagyon vékonyka. Pénteken írtam nekik mailt, amire azóta sem sikerült válaszolniuk.De akkor ide is:
Mennyi időm van lebeszélni az egyenleget ha 3k-val töltöm? 1 év? Mert volt rajta 500 (ilyen újságosnál vett akció volt), rátöltöttem 3k-t, jött is az sms, hogy 3,5k van a számlán a felhasználhatósági idő meg 3 hét múlva jár le (pontos dátumot írtak term.). Ez az 500Ft-nyi kedvezményre szól, vagy az egész 3,5k-t kéne 3 hét alatt lebeszélnem hogy ne vesszen el?
-
Retek-sys
csendes tag
válasz
#41635072 #200 üzenetére
Nekem egy régebbi Siemens telefonban van még egy ilyen propelleres kártya. Az operátor Telenor.hu, a kijelző alatt "futó", azaz inkább megjelenő képernyőkímélő Pannon, amikor aktiválom a kijelzőt, akkor egy pillanatra átvált Pannon 3G-re ugyanez a felirat.
Fő a megfontoltság és a következetesség. -
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#41635072 #185 üzenetére
Én is néztem, az a 100 megás csomag valóban okés 500 ft-ért, de utána 32 ft/mb ami meg már nevetséges. Továbbá 3 ezer forint az 1GB-os csomag, nos ez napi netezésre nem hinném hogy elegendő lenne, főleg a mai weboldalaknál, ami már mind tele van képekkel – a youtube-ot meg egyebeket nem számolom bele. Jelenleg szerintem nem érdemes előfizetni rá, hacsak valaki nem két kézzel akarja szórni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest