Hirdetés
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
mondom nincs

klasszikus értelemben vett kártyásuk már nincs is, mert mindegyik havidíjas a control és a combo is, utóbbi ilyen kevert szerűség, nem is nagyon értem, minek bonyolítják.itt elolvashatod őket részletesebben: [link]
ha olyan klasszikus kártyás kell hogy fix percdíj, 0 havidíj, csak a mentőcsomagos kártyás 29 marad, és akkor kapsz egy új számot, vagy a barátnőd és te használod. egyszerűbb megoldás mint számhordozás miatt a fos tarifák és konstrukciók.
-
sifarr
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Mennyibe kerül nekem, ha bekapcsolom az átirányítást hogy az új számomon csengjen ki, ha valaki a régin hív?
Nem sokkal egyszerűbb és olcsóbb, ha rámondod az új számodat a régi hangpostájára és utána minden hívást hangpostára irányítasz?
Ezt a megoldást akár évekig megtarthatod évi pár ezer forintból, és előbb-utóbb mindenki megtudja az új számodat. -
cocka
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Hűség? Ugyan hagyjuk már. 2002 óta lófaszt se kaptam tőlük.
Bocsánat, egyenleglejárat előtt egyszer pár nappal megkerestek illetve másodszor meg smst küldtek hogy kapok +500-at ha velük maradok. De legutóbb már még csak azt se. Ezenkívül SEMMIT, az ég világon! Pedig durván 9.5 éve vagyok ügyfelük. -
hazai
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
nekem ép -25 ft van rajta.
és se értem mert amikor felet töltve a kártyám 3 nap alatt levette közel 4000 ft .
bementem a boltba és rá kérdeztem hogy ez mitől lehetett ők az mondták hogy net csomag aktiválva lett és az androidos telefon levette a pénzt , hű egyből le is mondattam és a telefonon letiltattam az adatforgalmat. -
alba-regia
aktív tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia!
Ha Magyarországon vagy, teljesen mindegy, hogy honnan hív, nem fizetsz érte. Hívásfogadásért csak külföldön fizetsz (roaming).
Ha a külföldön tartózkodó, magyar SIM kártyával rendelkező előfizetőt hívod, abban az esetben is annyit fizetsz, amennyi a hazai percdíj. Egyébként sem kell, hogy tudja a hívó, hogy a másik fél hol tartózkodik...
-
CoDWaW07
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
LOL

Annyit kellett hogy az APN-hez be kellett írni a " net" szót

Rengeteg mindent próbáltam ma ,mindenfélét írtam be sok helyre és csak ennyi volt az egész.
Köszönöm szépen

Bocsánat az OFF-ért, ez nem ide tartozik, de hogy lehet hozzászólásnál belinkelni profilt, mint most tetted Lajkó kollégával?
-
jacru
csendes tag
válasz
RootRulez
üzenetére
az is lehet hogy levonta a havi 300-as díjat, mert már az alap Mobil Online is havidíjas, úgyhogy érdemesebb akár a legkisebb 100 MB-os mobilnetre előfizetni, sokkal jobban megéri, és ha youtube videót nem nézel elég is.
más: lenne egy olyan kérdésem, hogy ha veszek egy telefont a Telenortól (pl Telenor OneTouch, amit djuice-nál nem lehet kapni), a djuice-os SIM kártyámat tudom vele használni?
-
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia! Próbáltam regisztrálni az általad megadott linken. Be is regisztráltam, de mivel egyik rokonom használja a telót, és nem tudtam elérni, hogy diktálja be az ellenörző kódot,20 perc letelte után megpróbáltam bejelentkezni az általam adott felhasználónévvel és jelszóval, aminek hatására a rendszer küldött egy új kódot a telefonszámra, amit beírtam, de a rendszer nem fogadta el, azzal a felkiáltással, hogy nem megfelelő a kód. Ilyenkor mit lehet még csinálni? Köszi előre is a segítséget.

-
Tappancs2001
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia! Köszi szépen az infókat. Lekértem a beállításokat a megadott számra küldött sms-sel és el is mentettem. Még azt szeretném kérdezni, hogy a választható hozzáférési pontok közül melyiket szükséges bejelölni a nagysebességű mobiltelós netezéshez a djuice netezz mobilon 100 MB csomag esetében. Előre is köszi a választ. Üdv
-
Lajkó
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ez kb. olyan, mint nekem a VIP szám! Itt hever az asztalon, mert az asszonykám nem akar 20-as lenni!

Előtte meg az ingyen 100MB-volt, de mire szerváltam egy routert, addigra összefosta magát a telóm, szóval már nem is tudom, hogy mit érdemes!
Mondjuk a 10 MMS, az belföldön bárkinek! -
válasz
RootRulez
üzenetére
Megleltem a mydjuice oldalon az ide vonatkozó részt, de nem engedi, arra hivatkozva, hogy az ottani váltáshoz még nem vagyok elég ideje telenor ügyfél.
Úgyhogy akkor az van, amit mondasz, hogy kérnének 1 havi díjat a módosításkor.Hát akkor marad az, hogy be kell mennem, vagy akkor megvárom, míg telefont is vennék(a mostanit még egyenlőre nem akarom váltani, majd talán karácsony körül), és veszem majd előfizuval közvetlen.
Köszi

-
C^^
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Már a múlthéten átnyomtam 500 megára, akkor ezek szerint csak jövő hónaptól lesz aktív.
A 100 mega lejárt, de törölni nem engedi, így most fizethetek hó végéig, mint a katonatiszt. Ezt azért nem érzem olyan korrektnek.APN: net
Felhasználó, jelszó nincs, nekem így gond nélkül működik. -
Lajkó
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ha belépsz a djuice online-ba, akkor a beállítások menüpont alatt jobb oldalt találsz olyat, hogy Készülékbeállítások!
CHIPman: A kártyás 29 mentőcsomag pl. ennyi!
Melorin: djuice-nál is lehet kérni családi csomit! Lap legalja... Egyébként djuice, vagy telenor online, és jobb oldalt találod a Szolgáltatásinformációt!
-
for3l
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
szerintem ez így megoldható, a barátnőd saját száma az ő nevén van? nem tudom az esetleg bele szólhat-e, hogy két száma/számlája lesz, de nem hiszem.
egyébként valóban náluk a legolcsóbb a mobilnet telefonra. én az 500mb-os csomagot használom 1500ft-ért, ez a mennyiség mindenhol máshol 2k-ba kerül.

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Nem, kártyások is rendelhetik.
DE VIGYÁZZ!
Jobb ha kideríted, hogy mikor van a számlazárási ciklusod ége, mert nekem pl 27-én és ha 27-én rendelem meg akkor 28-án újra vonják stb...
Szóval ne mrendeléstől számított 30 nap..
Már 2 hete kéne megint mobilnet, de nem rendeltem meg, mert 2 hétig lenne csak érvényes.
-
Atti0925
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Mivel a reloadnet csomagok csak netezésre lehet használni,ezért nem engedte.Ha jól értelmezem,akkor te a telefonodon akarsz netezni a beszélgetések mellett,akkor a netezz mobilon 1GB kell,amit fogalmam nincs hogy rendelsz meg(mivel nincs odaírva semmi).De más biztos tudja,v az ügyfélszolgálat.
-
válasz
RootRulez
üzenetére
A djuice oldalán ha bejelentkezel, van lehetőség csomagok közti váltásra online. Bár azt nem tudom, hogy a korhatárt ellenőrzik-e, vagy sem ilyenkor. Szerintem legegyszerűbb az lenne, ha beszélnél az ügyfélszolgálattal.
Amúgy néztétek mosta a kínálatot? Egész pofás lett

-
törölt tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Nálam csak az a durva, hogy ezt minden felcsatlakozásnál elküldi.
Tehát időnként 600alá csökkenmikor már rég 300 alá csökkent elvileg.
Ráadásul csak az adatkapcsolat jön létre, adatforgalom nem történik.
Mindenesetre megvárom szerződést. Addig meg használom az előző SIM-em. -
lócitrom
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
csak a számlásra váltás az, ami úgymond több papírmunkát igényel, de kártyásra bármikor átválthatsz tudtom szerint, mert az lényegébe nem igényel felügyeletet. tehát nincs mit rajtad akkor behajtani
a reklámba egyébként azt nyomatták, hogy nincs hűségidő, szóval lehet ez nem gond. és ha ráadásul úgy gondolod, hogy a számla kifizetése nem gond, akkor szerintem válts, már ha engedik így 26,5 felé
a 3 pont meg olyan, mint a hűségprogram és ezért napi 3 ponttal jutalmaznak. -
lócitrom
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
hát a generáláskor kér egy telefonszámot az oldal és arra elküldi neked az aktiválókódot, amit majd utána kérni is fog. nekem kicsit selejtesnek tűnik ez a rendszer mert kb. 3x kellett kattintanom, mire elküldte a helyes kódot. aktiválás után pedig napi +3 pontot kapsz mindig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)