- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ityam
őstag
-
ityam
őstag
Mondjuk én csak akkor használok mobil neten ha nagyon kell a net. egyébként wifivel megoldom. tavalyelőtt vettem a kártyát 3000 es feltöltéssel. tavaly töltöttem rá 3000 Ft ot az egyenlegfelhasználási idő miatt. ezzel lett 4500 az egyenlegem. Szal Ha valakinek csak néha néha kell a net akkor jó ez a djuice reload net.
Természetesen folyamatos használathoz nem ez az ideális. Nem fogok ilyet állítani.Egyébként felraktam a watchdog 3g progit. az állítólag elég pontosan figyeli az adatforgalmat és riaszt ha túlléped a beállított keretet.
Szerk: látom előző hszemnél rosszul fogalmaztam hogy nincs a piacon nála jobb. Úgy kellett volna hogy aki nem sokat használja a netet annak nincs ennél jobb.
-
ityam
őstag
Nekem csak a feltöltő kártyás netje van a djuicének de ennél nincs jobb a piacon. 5Ft/mb az 100MBnál 500 Ft. És minden más négnél 1000 Ft környékén adják a 100 MB os csomagokat. Ha felhasználod ha nem. Itt meg ha nem használod fel akkor sincs baj. Ha meg többet használsz akkor sem lassul le. Így hogy most van egy dual simes telóm teljesen ideális ez nekem. Egy dologra kell figyelni hogy nem szabad bekapcsolva hagyni adarforgalom nélkül.
-
ityam
őstag
Van egy djuicés reload netem USB stickel.
Kérdésem hogy ha egy kártyafüggetlen androidos telóba belerakom a kártyát akkor azon kell valamit beállítani hogy menjen a net?
azon kívűl persze hogy kiválasztom a hálózatot és engedélyezem az adatforgalmat a telefonon.Napokban tervezek venni egy dual simes androidos telót és ki akarom próbálni hogy megy e a vásárlás előtt és jó lenne tudni hogy ennek simán mennie kell vagy valami plusz dolgot be kell állítani a telón?
mellék kérdés: mintha hallottam volna olyanról hogy a djuicés reload netnél ha nincs egy bizonyos ideig adatforgalom akkor is vonnak le valamennyi pénzt az egyenlegből. Igaz ez? Nem érdemes folyamatosan fent lennie akkor a telefonnak majd a hálózaton, csak ha tényleg akarom használni?
-
ityam
őstag
-
ityam
őstag
Most vettem egy Djuices Feltöltőkártyás mobil netet. Milyen böngészőt javasoltok hozzá hogy minél kevesebb adatforgalmat generáljak fölöslegesen?
Lehetőleg a Firefoxon kívül. A firefoxal szoktam áltlában netezni ha rá van dugva kábelesen a net szal nem akarom annak a beállításait összecseszni.Ezért akarok inkább egy másik böngészőt felrakni amit le lehet butítani nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest