- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Tarifa csomag átváltás mennyibe kerül? Mert régi djuice complete basicról akarok váltani számlás 20-ra és reload basicról kártyás 29-re de meg van rendelve a folks. És ha átváltok megmarad a folks szolgáltatás?
-
Scyber
csendes tag
én maradok a t-mobile-nál
-
lócitrom
őstag
a vásárlási keret a bónuszprogram része. tehát ha mondjuk egy új telefont szeretnél venni, akkor az 10000Ft-tal olcsóbban veheted meg, ha akarod. de ezt egyébként másra is beválthatod, pld SMS csomagra, ingyenes beszélgetés egy éven át hálózaton belül, ilyesmi. ez attól függ, hogy mit ajánl fel a Pannon. a vásárlási keret az éveken át történő használattal szaporodik fel. tehát lényegébe azért kapod ezt, mert használod a telefonod
-
Armahun
addikt
Djuice-os készülékbe ugye jó a pannon-os kártya?
Nekem nem adnak , aszt mondják öreg vagyok. Így megvetetném haverral kártyás csomagban és beletenném az én kártyám az menne ugye?
-
Apollyon
Korrektor
Hű most már működik a pannonline, eddig leoltott hogy nem használhatom. Eddig nem volt a jobb oldalon menü. Most már van, mindegy, akkor megoldódott.
Viszont van ilyen vásárlási keret: 10 ezer forint. Ez mi?
Amikor vásároltam az előfizetésemet, akkor alapból úgy kezdtem hogy az emelt díjas szolgáltatásokat tiltsák le. Tehát ne működjön. Gondolom ez ehhez tartozik, vagy nem tudom.
-
madstunt
addikt
ezzel mit is szerettél volna mondani? (mellesleg nekem nem kell kismillió ingyen sms meg hasonlók mert főleg moblnetre megy el a pénzem)
-
hegyentul
csendes tag
Úgy látom még nálatok a fiatalság gyerekcipőbe jár.Majd eljön nektek is az idő,hogy ennyi pénzért(kb 10 euró) több száz percet,sms-ket a hálózatba és néhány tíz perceket országos hálózatba utánatok dobjanak és ehhez nem kell legyél fiatal sem.Kitartás nektek.....
-
Apollyon
Korrektor
Tavaly óta vagyok djuice-os és eddig a PannOnline-on vagy hol ha beléptem, jött egy djuice-os felület ahol ilyen dolgokat tudtam csinálni mint pl az egyenlegemet megnézni, amit most már nem tudok.
Havidíjas vagyok, és jó lenne ha meg tudnám nézni továbbra is hol tartok csak hogy ne nagyon szálljak el a 15 perces hívásokkal
Az új djuice honlapján van egy link hogy http://www.djuice.hu/mydjuice, de ez meg erősen 404 pedig aszondja hogy itt is meg lehet nézni mennyi az egyenleg, meg egy telefonszámon is ami engem nem érdekel mert az biztos fizetős és úgy kell a frásznak.
Szóval biztos hogy itt lesz és várni kell, vagy csak én nem találtam meg hol lehet megnézni?
-
Aiii
csendes tag
Nekem ezer éves feltöltőkártyás djuice-om van, 36 HUF bármikor bármi. Az lenne a kérdésem, hogy pannonba jelenleg lehet jobb tarifára váltani?
-
madstunt
addikt
a szegedit megnéztem,szvsz min 1 hét mire kinyitnak.
amúgy meg megnyitottak már rég, csak nem szegeden.
a térképpel az a vicc hogy az első pár napban az volt a legjobban működő rész -
lócitrom
őstag
valaki tud már esetleg valamit a szegedi üzletükről? a honlap nem igazán. lényegébe az üzletek többsége "hamarosan nyitunk", szóval nagyon magyaros egy reklámot csináltak. kijelentették, hogy 8.-án nyitnak, oszt nem. ja az oldal meg bug-gos. ha a térképen nagyítani akarok, akkor kivág a főoldalra.
-
lócitrom
őstag
válasz
RootRulez #57 üzenetére
csak a számlásra váltás az, ami úgymond több papírmunkát igényel, de kártyásra bármikor átválthatsz tudtom szerint, mert az lényegébe nem igényel felügyeletet. tehát nincs mit rajtad akkor behajtani
a reklámba egyébként azt nyomatták, hogy nincs hűségidő, szóval lehet ez nem gond. és ha ráadásul úgy gondolod, hogy a számla kifizetése nem gond, akkor szerintem válts, már ha engedik így 26,5 felé
a 3 pont meg olyan, mint a hűségprogram és ezért napi 3 ponttal jutalmaznak.
-
RootRulez
félisten
Gondolkodok, gondolkodok... Átmentem a Kátyás 29-be, illetve már itt vagyok. De bele gondoltam, hogy 2500-at úgy is töltök havonta a kártyámra, szóval lehet jobb lenne, a Számlás 20 és akkor 100 megát ingyér netezhetnék havonta...
A kérdés, hogy így 26 és fél évesen át tudok e még menni az előfizusok közé, mert ugye sima djuice-ból kártyás 29-be át tudtam menni telefonon keresztül számok nyomkodásával, de ez annál komplikáltabb mutatvány...
És ha a mostani kártyás csomagommal átmegyek, akkor hűségidőt kell kötnöm, vagy ha nem válna be az előfizetéses móka, akkor bármikor visszatérhetek kártyásra? -
lócitrom
őstag
válasz
RootRulez #51 üzenetére
hát a generáláskor kér egy telefonszámot az oldal és arra elküldi neked az aktiválókódot, amit majd utána kérni is fog. nekem kicsit selejtesnek tűnik ez a rendszer mert kb. 3x kellett kattintanom, mire elküldte a helyes kódot. aktiválás után pedig napi +3 pontot kapsz mindig.
-
madstunt
addikt
van már kemény 600 pontom
Április végén indul be.addigra remélem a szegedi bolt is beröffen. akarom mondani café,
netcsomagot meg már váltottam de egyellőre a pannononline nem enged átlépni az új djuice tarifára maradok a kártyás20nál egyellőre -
törölt tag
És ez a SIM vásárlás mennyire hosszadalmas?
Kapk egy iylen "express" csomagot és hazamegyek, amjd küldik valamikor postán a szerződést, vagy pedig ott kell ülnöm fél/egy órát, és mindent helyben elintézni? -
lócitrom
őstag
válasz
#41635072 #42 üzenetére
mondom, biztos lehet. ha nem lehetne, akkor gyorsan el is szegényednének. az aktiválás meg kicsit trükkös, mert a hülyék rosszul alakították ki a honlapot. Én voltam az első, aki regelt, bóklásztam is rendesen, mire rájöttem, hogy mire kell kattintani az aktiváláshoz.
valaki meg tudná mondani, hogy Szegeden hol a bánatban van az üzletük?? elmentem a megadott címre, lóf*sz sincs ott.
-
törölt tag
Nem tudjátok, készülék nélkül lehet SIM kártyát vásárolni?
-
törölt tag
Egyébként nézzétek meg a SPAM levelek között az aktivációs mailt, mert Gmail pl oda rakja.
A nyílt forráskódot én sem értem.
-
RootRulez
félisten
Na, közbe kaptam aktivációs e-mailt...
Lehet ők húszan kézzel írják egyenként a regisztráltaknak...
Azért tartott eddig... -
j0k3r!
senior tag
csak egy gyors kerdes:
mit jelent az, hogy "nyilt forraskodu mobilmarka" ? -
RootRulez
félisten
-
madstunt
addikt
elvileg Djuice logós.
Tényleg,csak nekem szarakodik a rendszerük? : minden böngésző alatt szét van esve az oldal csak mindegyiknél máshogy,
MyLife: 2. napja várom a megerősítő mailt,belépni nem enged mylifeba de újra se tudok regelni mert aztmonja hogy evvel a mail címmel és telefonszámmal már reggelt valaki aki ugye én voltam de a mailt nem kaptam ja és elvileg 2.nap után emlékeztető mailt kéne küldjenek. ja és a jelszóemlékeztető se jönTel Elek PannonOnline
-
RootRulez
félisten
MMS díja vajon mennyi? Lehet egyáltalán MMS-t küldeni? Nem igazán találtam rá utalást sehol...
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ma szédelegtem és találtam egy djuiceCafe-t, hoztam is szórólapokat... Arra lennék kíváncsi, hogy a hálózaton belül mit takar? Azaz csak djuice-osokat tudok occsón hívni vagy "sima" pannonosokat is (mert ugye mindneki 20-as? Fogalmi meg mindenféle zavarban vagyok, szal bocsi, ha hülye kérdés volt...
Még valami, ha én djuice-os voltam, akkor most én is átkerültem, ehhez az új céghez? vagy én még a pannonnál vagyok?
Köszi: RR
-
lócitrom
őstag
-
törölt tag
Erre most inkább nem válaszolok, mert a szomszédos topikban már rendesen felqrtak.
Inkább arra kérnék mindenkit, hogy fikázással a szomszédos topikba tessék átmenni, mert itt a szolgáltatással kapcsolatos dolgoknak kéne szerepelni!
Egy kérdés: Most Panonn praktikumról váltottam reload basic-re, onnan viszont hogy tudnék váltani kártyás 29 tarifacsomagra? Mert a pannon ügyfélszolgálata ugyebár itt leteszi, djuice-nál meg nem találok iylen menüpontot.
-
lócitrom
őstag
ez csak egy virtuális hálózat, de ez mindenesetre azt jelenti, hogy nálunk is jól megy a Telenor-nak, hisz nálunk is piacra került a djuice. szóval nem éppen T-Mobile-féle siralom. mert az az. de az igazság az, hogy az egész nagyjából kamu. igen, új csomag ami egyébként régi, csak iciripicirit változott. átláthatóság??? most is ha jót akar magának az ember, akkor rendelni kell minimum egy csomagot, ami valamilyen "kedvezményben" is részesít. szóval aki nincs tisztában a háttérrel, annak ez a reklám felkeltette az érdeklődését, de fogalmuk sincs, hogy mi is ez az egész. ez inkább monopólium építgetés, mert előbb-utóbb ez a szolgáltató meg pusztul az igen csak alacsony demográfiai növekedéssel. tehát ez nagyrészt parasztvakítás.
érdekes, hogy egyébként ezt csak nálunk tálalták így. érdemes megnézni a külföldi reklámokat is. ott nem ilyen "földönkívüli" nyelven beszélnek ám erről az egészről.
-
ÉN arra lennék kíváncsi hogy pl bónuszprogramomat igénybe tudom-e venni a pannonnál(telenor) pl a djuice-ban kínált készülékekre...
Mert eddig amikor váltottam hűségbne készüléket a számlás árlistán szereplő készülékek közül választhattam, de azt hiszem jobb ha egy pannon értékesítési ponton faggatom az információért őket.
mert pl a samsung monte készüléke a piac egyik legérdekesebb és legjobb ár érték arányú zárt platformos készüléke( Wifi, GPS...) -
törölt tag
Korlátozás nem nagyon van, mint most is láthatod. Szerinted miért engedett meg az anyacég nála kedvezőbb tarifákat?
Nem, nem építenek ki saját hálózatot, 20 lesz a hívószám preffixum, hiszen ez egy virtuális szolgáltató.
Ez az 1-2 filléres baromság meg mi? Szerinted nekik 1-2 fillérük van?
Miylen következmények? Ne viccelj.
Ha nagytestvérek is csökkentenek, akkor majd ők is. Ennyi.DigiTV meg sosem volt jó minőségű, mindig egy trehány szolgáltatás volt, csak occsó. És Tré-hez a minőség miatt (LCD-k terjedése) pártoltak át. Mi is. Ráadásul korántsem egyeznek az árak...
-
aphra2
senior tag
válasz
Landsmann #19 üzenetére
A szűk piac picit bővebb lehet (főleg a mai válságos időben) ha okoskodik az ember, a felnőtt korosztály is tud(hat) vásárolni,(nyilván nem mindenki) ha van gyereke
, a nejem, és én is a gyerek nevére vettem djuce-os telót, nem egész 1 éven belül, a kedvezőbb percdíjak miatt.
És ugye találékony nemzet a Magyar -
Landsmann
addikt
Nyugi, az hazugság, hogy kiválnak a Telenorból. Külön lesz az értékesítési hálózat és az ügyfélszolgálat. Statisztikailag ugynaúgy a Telenor ügyfelei között fognak szerepelni mint az eddigi djuice-osok, vagy éppen Bee-sek, mint ahogy a halott Postafonosok a Vodafone statisztikájában. A műszaki háttér közös lesz, ugyanúgy 20-as körzetszámot kapnak.
Mindettől függetleneül hosszú jövőt nem jósolok. -
trohak
csendes tag
Ez így mi??
Életképtelen f*ság ez így a Pannon nélkül sehol nem lesznek!
Egy részt korlátozottak, más részt nagyon kevés ez a pár ember, nem fogják tudni finanszírozni amit terveznek, majd elfogy a pénz és becsődölnek!
Ezt hogy is gondolják? Kiépítenek egy saját hálózatot vagy mi? Az nem 1-2fillér, az üzletek nyitása sem lesz 1-2fillér!
A hívószámuk mi lesz? 06 micsoda?
Mindegy ők tudják, ha nem volt jó nekik a pannonnál majd viseljék el a következményét!
A Djuice 2010.04.08.-án aláírta halálos ítéletét!szerk.: tegyük fel mégis életképesek maradnak. Akkor is 1-2év és az egekbe szöknek az árak a "3 nagytestvér" pedig csökkenti a tarifákat így ez is ugyan olyan árban lesz, kb olyan mint anno a Digitv jöttek láttak győztek mert olcsón kínálták a szolgáltatásukat, és elfogadható volt a minőség is aztán láss csodát 2009-re rengeteg ügyfél átpártolt a konkurens T-Homehoz
-
Landsmann
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni, de véleményem szerint ugyanaz okozza majd a vesztét, mint ami a gyors fellángolást. A 26 éves korhatár. Elég szűk ez a piac, hamar telítetté válik. Aki igénybe veszi, nem fog végleg ott maradni, mert változnak az ember szokásai. Egy idő után rájön, hogy sok olyan dolog van, amire nincs szüksége, de másra lenne. Lehet, hogy így első nekifutásra jól hangzik, meg szuper, aztán majd szép csendben elporlad. Ha visszaemlékeztek, annak idején voltak Bee shopok is. Aztán szépen megszűntek.
-
HXY
addikt
válasz
grafikus17 #13 üzenetére
én meg havi 50 MB-ot netezhetek teljesen ingyen!
-
törölt tag
Amúgy náluk SIM kártyát nem is lehet önállóan vásárolni, hanem csak telóval?
-
Vtwo
senior tag
"A djuice a jövőben csak 26 év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat. Tarifáit és márkaszolgáltatásait a 15 és 26 év közötti korosztály igényeinek folyamatos kutatásával és figyelembevételével alakítja. Túllépve a már megszokott telekommunikációs szolgáltatásokon az előfizetések mellé folyamatos közösségi kedvezményeket kínál minden djuice előfizetőnek divatüzletekben, koncerteken, bulikon és partikon. De ugyanígy kedvezményeket biztosít majd kulturális intézményeknél, múzeumok belépőinél vagy könyvesboltokban is. Aki egyébként djuice-osként átlépi a 26 éves kort, gyakorlatilag bármeddig a cég ügyfele maradhat, de új kedvezményeket és szolgáltatásokat már nem vehet igénybe."
Már látom lelki szemeimmel az ombudsmant nyilatkozni a híradóban a kirekesztés miatt
-
törölt tag
válasz
grafikus17 #13 üzenetére
Az biza nagyon jó!
Mowst 40MB-ért fizetek 700Ft-ot T-nél.
Már csak az a baj, hogy neten nem lehet SIM kártyát rendelni, a shopok meg túl messze vannak. -
grafikus17
senior tag
Nekem az opcióként megrendelhető NET 100-as csomag tetszik.
500, azaz ötszáz forint. Ennyi adatmennyiséget a másik két szolgáltató, opcióként megrendeléskor, voda 1600ft, T-mobile 990ft-ot kér.
-
dízelracer
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Tudtam hogy valami ilyesmi lesz amikor már szeptemberben pannon helyett djuice-t írt ki a telefon operátornak.
Remélem továbbra is használják a pannon <telenor> hálózatát, és nem terveznek sajátot kiépíteni mert pont azért IS mentem a pannonhoz mert elég jól kiépített hálójuk van vodához képest... Meg remélem továbbra is be tudom fizetni a számlámat (havidíjas djuice-os vagyok) az otépé bankautomatákon keresztül, és a percdíjak sem fognak változni....
Mert nekem hálón belül 19 (amibe ugye a pannon is bele tartozik), kívül meg 39 ft a percdíjam... Nem mindegy... Mert csomó pannonos ismerősöm van és jól beszívom, ha ők átesnek a 39 forintos számlázásba....
Be kell valljam izgulok, mert nagyon, de télleg nagyon bevált nekem ez a havi 1350 ft-os havidíj (persze nem annyi mert mindig többet beszélek
)
Remélem minden marad továbbra is ilyen szép és jó.
-
Vikt0r
aktív tag
Hogy lehet tovább lépni?
-
Landsmann
addikt
Én erre roppant kíváncsi leszek. No emg főleg a technikai részére. Szerintzem hasonlóképpen fog működni, mint a Postafon a Vodafone hálóján, csak attól sikeresebben. Teljesen független nem lehet a Pannontól/Telenortól, hiszen akkor mi a helyzet az eddigi djuice-os előfizetőkkel? Új szerződést kell kötni?
-
lovezsani
csendes tag
A Samsung Monte telefon 2 éves hűségidővel, új számlás 20 tarifacsomagban 14.990 ft, kártyás csomagban 43.990ft.
Lesz feltöltőkártyás internet csomag (Reload Net) 14.240 ft-tól (USB modemmel), Jelentős kedvezmények a djuice mylife programban Springfield, Vans, etnies stb márkákra (akár 10 %).
Több előfizetéses tarifa, többségükben 100%-ban lebeszélhető havidíj (pl. Hálózaton belül 9, aminek a havidíja 3500ft).
Stb, stb, stb...
-
törölt tag
Holnap, azaz 2010.04.08-án indul a Telenor cégóriásból kivált, független ÚJ djuice.
A csapat mindössze 20 főből áll, dr Bíró Balázs jogász vezetésével.Aki néz TV-t, az láthatja, hogy ma a csapból is ez folyik. Pontosabban ez.
Aki esetleg bármi plusz információval tud szolgálni az új szolgáltatóval kapcsolatban, az ne habozzon, és ossza meg velünk! Holnap elvileg több pontban lehet velük szerződést kötni, kíváncsi leszek. Jó lett volna, ha a honlapjuk már mától böngészhető lenne, mert így semmi érdemleges infót nem tudni. Mindenesetre így várniuk kell egy esetleges új ügyfélre, hiszen nem a standjukon akarom megtudni a dolgokat.
További jó információcserét!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest