- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Kaptam egy sms-t, hogy kártyás29 tarifacsomagom forgalmi díjai módosultak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan mi? Mi volt előtte, és mire változott?THX
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat.
2012. Februári a sim kártyám. Akkor nekem ingyen cserélik
Én nem érek rá hétfőn viszont anyum igen. Ha oda adom neki a szerződésem és a személyim/lakcím kártyám oda adják neki az új kártyát? Kell vinni a régit is? (mert értelem szerűen nélküle nem tudok telefonálni)
Vagy kell még más is?
THX -
Predator2
addikt
Helló
Vásároltam egy Xperia Z1c telefont. Viszont ebbe a microSIM foglalat van nekem pedig a hagyományos sim kártyám kb 2-3 éves.
Felületesen átszaladtam a Telenor honlapját, de nem találtam erről semmit, viszont a telefon topicjában azt olvastam, hogy kérnem kell és kapok helyette egy másikat ingyen akár úgy is, hogy a régit nálam hagyják.
Kártyás 33 csomag.Pontosan, hogyan működik ez? Elég csak a szerződésem elvinni és már kapom is?
Nálatok ez hogyan "ment"?THX
ui: ha valahol mégis írnak róla, akkor linkeljétek be pls.
-
Predator2
addikt
DS39 vagy más aki tudja
Kártyás29 csomagban vagyok (lehet h nemsokára csak voltam)
Hol tudom megnézni/összevetni, hogy milyen volt előtte és milyen lesz július után?
Vagy "csak" az a kettő változik?
Kártyás 29: percdíj 29,90 -> 32,50 Ft-ra emelkedik. + 2,5Ft-os kapcsolási díj?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném kikapcsolni a kártyás csomagomnál lévő hangpostát.
Beléptem az online menübe de nem találom.Hogy/hol lehet kikapcsolni a hangpostát? (ha hívnak hamar átkapcsol és sokan rögtön le is teszik ha nem veszem észre időben)
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Kártyás 29 csomagom van. Azt szeretném megtudni, hogy a Telenor által reklámozott mymenü elérhető "nekünk" is?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Neten keresztül rendeltem magamnak netezz mobilon 100MB-os csomagot.
Mivel nem szeretném h jövő hónapra is levonja a pénz érte (nincs most rá szükségem) szeretném lemondani.
Rá is kattintottam h lemondás de még ugyan úgy benne van a listában.[link]
Ha jól értem akkor 2013.03.08.-án fogják kikapcsolni?Régebben már volt mobilnetem de amikor meg akartam szüntetni csak rákattintottam és el is tűnt a listából.
THX a választ
-
Predator2
addikt
Helló
A telefonos egyenlegemet szeretném feltölteni interneten keresztül (kártyás 29 csomagban vagyok)
Budapest Bankos vagyok de sajna most nem működik az egyenleg feltöltés. Visa Electron bank kártyám van.Hogyan kell online egyenleget feltölteni? Nem tudom hol kell. Be vagyok regisztrálva, végignéztem mindent de nem találom.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Kártyás 29 csomagban vagyok. A kérdésem az lenne lehet butaságot kérdezek h ez a csomag korhatárhoz volt kötve, ha jól emlékszem akkor (26) Ha átlépem a 26.-életévemet attól még ugyan ebben a számlacsomagban maradok bárminemű változás nélkül?THX a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest