- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Picike69 #998 üzenetére
az ÁSZF-ben benne van:
Djuice Előfizetői Szerződést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött, de 26. életévét meg nem haladott természetes személy köthet. Ezalól kivételt képez a djuice control tarifacsomag, melyre 14. életévét betöltött, természetes személy köthet Előfizetői Szerződést. Szóban, ill. elektronikus úton előfizetést a Szolgáltatóval kizárólag 14. életévét betöltött természetes személy köthet.
tehát csak az, (ezt anno én e-mailben is megkérdeztem, és ugyanezt írták) a többire mind vonatkozik a 26 éves korlát.
-
Picike69
tag
Sziasztok!
Djuice Combo díjcsomagot szeretnék, hol van feltüntetve, hogy csak 26 év alatt lehet igénybe venni?
Én nem találom sehol. -
Predator2
addikt
Helló
Kártyás 29 csomagban vagyok. A kérdésem az lenne lehet butaságot kérdezek h ez a csomag korhatárhoz volt kötve, ha jól emlékszem akkor (26) Ha átlépem a 26.-életévemet attól még ugyan ebben a számlacsomagban maradok bárminemű változás nélkül?THX a választ
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Csaba1512 #993 üzenetére
Köszi.
Szóval bevezetik hogy plusz, akár 704 Ft-ot nem lehet lebeszélni, hanem az előfizetőket vágják pofán a telefonadóval. Aztán még a kapcsolási díjat is rácseszik, meg percdíjat is emelnek. LOL
Most azon gondolkozom, hogy lemondom a dídzsúsz előfizumat, átmegyek telenor kártyásba, évente feltöltöm maximum egyszer 3000-rel a telómat, aztán bekaphatják. Ha lemerül, akkor meg inkább beszélek ingyen interneten, és elfelejtem a telefonálást.
Így lehet a pofátlansággal előfizetőt veszíteni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Apollyon #991 üzenetére
nem most változott ez igazából hanem amióta telefonadó van. hogy épp most mit változtattak, nem tudom, szinte minden hónapban jön az üzi, de sok változás nem szokott lenne, csak ez a telefonadó kavart be.
egyébként valóban nem válthatsz 26 felett, csak djuice control-ra, ami kortalan, ill. bármely telenor-os csomagra.
-
Apollyon
Korrektor
Ma kaptam egy SMS-t, hogy változott valami az ÁSZF-ben. Összefüggésben lehet azzal hogy a minap töltöttem be a 26-ot? Vagy hogy nekem még a régi, DJUICE COMPLETE csomagom van?
Mert azt már észrevettem, hogy megjelent a számlán a kapcsolási díj, hogy rohadjon meg a telenor! Amellett hogy már percdíjat is emeltek. Lassan már nem éri meg a havi díjas előfizetés, olyan magasak lesznek a percdíjak.
-
nullzero
tag
Ha valakit érdekel, van egy eladó kártyás29 csomagom. A legjobb díjszabás, már nem lehet kapni.
-
B1T3
addikt
Adott a djuice Combo tarifacsomag. A havidíja 1990 Ft, ebből 995 Ft beszélhető le, de nem lehet túllépni a havidíjat, szóval a 995 Ft lebeszélése után olyan, mint egy kártyás csomag, konkrétan fel is lehet/kell tölteni. Ha feltöltöm az egyenlegem, akkor az a pénz átvihető a következő hónapra, vagy az adott számlázási időszakban le kell beszélni, mert elvész?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
A Djuice 29-es kártyás csomagjának vajon változni fog a mostani kedvezőnek mondható díjszabása a közeljövőben?
-
sifarr
senior tag
válasz
RootRulez #983 üzenetére
Mennyibe kerül nekem, ha bekapcsolom az átirányítást hogy az új számomon csengjen ki, ha valaki a régin hív?
Nem sokkal egyszerűbb és olcsóbb, ha rámondod az új számodat a régi hangpostájára és utána minden hívást hangpostára irányítasz?
Ezt a megoldást akár évekig megtarthatod évi pár ezer forintból, és előbb-utóbb mindenki megtudja az új számodat. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lett egy új előfizetésem Vodánál és a mostani számom még él.
Mennyibe kerül nekem, ha bekapcsolom az átirányítást hogy az új számomon csengjen ki, ha valaki a régin hív?
Köszi: RR
-
kbn
csendes tag
Bevezettek egy djuice go! nevű csomagot.
Ugyanaz, mint a Kártyás 29 mentőcsomag, csak 29,9 Ft helyett 41 Ft a percdíj.
-
egy_vandor
csendes tag
sziasztok
nekem djuice control van.. es nem ertem, hogy neha az operator djuice, maskor meg telenor. miert valtakozik? pl ujra inditom a telefont Telenort ir ki, ha ujbol akkor meg Djuice.. ez mitol lehet?
-
Remus389
veterán
nekem újabban a 3G watchdog 47-49%-nál jár, vagy 47-49 megabyte-nál (a netfigyelő program), 100 megás ingyenes netnél és akkor kapom az SMS-t hogy 80%
55-60%-nál pedig jön hogy 100%
most vagy a netfigyelő program nem pontos(ha van jobb szóljatok), vagy a djuice lejjebb tekert valamit, hogy rávegyék az embereket az 500 megás megvételére...
valaki tapasztalt ilyet?
-
DS39
nagyúr
válasz
mclaren777 #974 üzenetére
kártyásként ez. aztán jön a BM.
-
cocka
veterán
válasz
mclaren777 #974 üzenetére
(pl. térerő nem gyengébb mint mondjuk a T-nél)?
Ha nem a Bükkben teszteled, akkor nem gyengébb. Régebben vodáéknál volt szokás a gyenge vagy 0 térerő. Egyébként nem véletlen, hogy a piaci részesedésük is a legkevesebb. Ha KKK-ék lennének az egyetlen szolgáltató, akkor inkább leszoknék a mobilozásról.
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #968 üzenetére
Amúgy a fiatalabb korosztálynak ez a legkedvezőbb kártyás csomag jelenleg? Esetleg van benne valamilyen komolyabb buktató? (pl. térerő nem gyengébb mint mondjuk a T-nél)?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem a netezz mobilon 100 mb szolgáltatást. Sms-t küldtem, kaptam is választ, hogy aktiválták. Viszont nem történt semmi. Nincs internetem. Megnéztem és be van állítva a teleonor online-ban az mcc mnc stb. mégsem működik. Valamit kifelejtettem volna? Még sosem volt mobilinternetem.
-
Centaurus
tag
Valaki tudja hogy mi az a DJUICE indikátor?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Kapható még valahol HB megyében KÁRTYÁS 29 MENTŐCSOMAG?
-
krystman
őstag
Ez a Combo csomag csak iskolások vehetik igénybe, vagy sima személyek is? És esetleg hozzá van ez kötve valami életkorhoz?
-
nyxor
aktív tag
Sziasztok! Tavaly nyáron vettem akciósan telefont a djuice-nál, 2 év hűség aláírása mellett. Na most, ha én szeretnék ezen a 2 éven belül új telefont venni náluk, azt már csak listaáron tehetem meg? Előre is köszi a választ.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valaki használja a Call Meter 3G Androidos alkalmazást az okostelefonján? Már lehet importálni a Számlás20 tarifacsomagot is. Valaki használja? Jól van beállítva?
-
tzsu
csendes tag
A djuice kártyát feltöltöttem és 200ft-ot levontak. Nem kértem semmi plusz szolgáltatást. Volna ötlet? Köszönöm!
-
DS39
nagyúr
a szolgáltató csak az előhívót nézi, a 06, +36 nem számít.
a T-s Domino 5 díjcsomagnál úgy kellett megadnom a kedvezményes számokat ahogy te is írtad most, a netes rendszerben pedig elé van téve a +36, amikor kilistázod, nekem meg a telefonkönyvben az összes szám 06-tal kezdődik és így is működik. -
B1T3
addikt
Ha a 3 ingyenes hívószám olyan formában van beállítva, hogy (sms-ben kaptam) „201234567”, „202345678”, „203456789”, azaz nincs 06 vagy +36 a számok előtt, csak a szolgáltatóra utaló 20-as, attól még érvényesek, ugye?
Bocsánat a hülye kérdésért, csak nem akarok belerohanni abba, hogy nyugodtan beszélgetek velük egy hónapig, aztán a számlánál meglepődök.
-
cocka
veterán
válasz
adaboros #954 üzenetére
általában telenor üzletben lehetett megvenni rendes szerződéssel,
Vagy korábban rendes szerződéssel kötött csomagról rá váltani. Mer speciel én Praktikum Perfektre kötöttem a szerződést, utána váltottam még 2003-ban djuice kártyásra és utána meg mikor jött a kártyás 29, akkor kártyás 29-re.
-
B1T3
addikt
-
adaboros
csendes tag
Két külön tarifa van tulajdonképp: a kártyás 29 és a mentőcsomag. mind két tarifa egy és ugyan az, a kártyás 29-et általában telenor üzletben lehetett megvenni rendes szerződéssel, a mentőcsomagot pedig pl tescoban, auchanban, immedioban, stb.. ezek express kártyák, melyeket regisztrálni kell. De a lényeg, hogy mind a kettőnek ugyan az a percdíja. A kártyás 29-et már nem árulják (lezárt tarifa),ha mentőcsomagot még találsz valamerre (benzinkút, immedio...) akkor az még simán aktiválható
-
cocka
veterán
Ja igen a válasz gumimanonak ment, de már nem tudom módosítani.
Egyébként nincs is spam mappám. Ki van kapcsolva a spamszűrés, mert új a cím. Kizárólag levelezési céllal hoztam létre, tehát az ég világon sehova nem fogom regisztrálni. Ha pedig mégis elárasztja spam az vagy a szolgáltató sara vagy azoké, akiknek emailt küldtem. Más nem lehet.
-
cocka
veterán
Volt már valaki, akinek válaszolt a djuice ügyfélszolgálata emailben?
-
DIldiko
csendes tag
-
B1T3
addikt
A T-Mobile-nál a Like díjcsomag nagyon sokkal jobb. Az egyetlen ok, amiért mégis ezt választom, hogy a családom java a Telenornál van.
Ha hozzáveszem, hogy nekem kell mobilnet is, és mondjuk a 100 MB-os 500 Ft/hó, akkor kb. 2500 Ft-ért ezt kapom a Telenortól és a T-Mobile-tól:
- 3 szám ingyen hívható hálózaton belül / 3 szám ingyen hálózaton belül
- havidíjból 1000 Ft lebeszélhető / 2500 Ft lebeszélhető
- 100 MB net túlforgalmazási díjjal / 300 MB net túlforgalmazási díj nélkül
- 29 Ft-os percdíj hálózaton belül / 15 Ft-os percdíj
- 29 Ft-os percdíj hálózaton kívül / 25 Ft-os percdíj
- 29 Ft-os SMS hálózaton belülre / 15 Ft-os SMS
- 29 Ft-os SMS hálózaton kívülre / 25 Ft-os SMS
- 2,5 Ft-os kapcsolási díj / nincs kapcsolási díj.1520 Ft-ért pedig ugyanez érvényes a Like díjcsomagra, csak ott nem 300, hanem 50 MB net van, ergo 500 Ft-tal olcsóbban durván jobb perc- és SMS-díjakat ad a T-Mobile, és mellé még egy kis netet is. Vicc.
-
DIldiko
csendes tag
Sziasztok!
Megjött tegnap délután az sms, hogy visszaállították az ingyenesen hívható számokat. 48 óra elég volt erre, a 72-ből.
De írásos választ a kérdésemre még nem kaptam.
Végül is nem baj, a lényeg, hogy tudok végre telefonálni!
Amúgy a csomag maga szerintem nagyon jó, nem nagyon találtam jobbat egyik szolgálatónál sem. Számlás, de nem lehet több a számla 1990 Ft-tól (sima számlással szálltam már el kicsit), az a 3 személy akivel sokat dumálok ingyen hívható, és még másokra is marad egy kis pénzem.
-
-
cocka
veterán
Nyugi, én is írtam nekik, rögtön jött az automata email, hogy majd válaszolunk. Ennek már idestova 7 napja! Pedig szerintem nem valami hihetetlen bonyolult kérdéseket tettem fel. Csak jobb szeretem írásban látni a választ, mert a szó elszáll, az írás (jó esetben) megmarad.
-
DIldiko
csendes tag
Tegnap újra telefonáltam, mert 24 óráig nem jött sms a számok visszaállításáról.
Erre közölték, hogy 72 órán belül állítják vissza a számokat! 72 óra - a mai internetes világban, mikor erre 72 másodperc is elegendő lett volna, főleg azután, hogy első telefonáláskor ellenőrizték, hogy a számok valóban élő telenoros számok! Ezek után csak annyit kellett volna tenni, hogy aktiválás gombra kattintanak, ami azonnal küld egy sms-t a telefonra!
Amúgy meg vasárnap írtunk nekik emailt, amire azonnal megjött az értesítő, hogy az email náluk megjelent! Miért nem ahhoz képest 72 óra, ha már ragaszkodnak a 72 órához!
Eddig a telenorral csak pozitív tapasztalataink voltak, de ez most kiakasztott! Ezek szerint még 1 napig nem tudok ingyen telefonálni! -
B1T3
addikt
Itt ugyanúgy a hosszabb űrlap jön be. Csakhogy ez a csomag nem megfelelő számomra.
Más: másodlagos okmánynak egy régóta lejárt útlevél is megfelel? Ugyanis jogosítványom nincs, ehelyett pedig csak az útlevél az opció, ráadásul mindenképpen meg kell adni, amennyiben nem szeretnék 38100 Ft előleget kifizetni…
-
cocka
veterán
Gondolom először ki kell választanod az előfizetés típusát: prepaiddel vagy postpaiddel veszed-e a telefont. Az űrlap meg nyilván aszerint jön be, hogy prepraides vagy postpaides kártyával veszed a telefont. Ennyi.
De úgy bírom ezt a djuice ügyfélszolgálatot is, írtam egy emailt nekik, azóta se jött válasz. Már lassan járna nekem a műszakpótlék, hogy másokat tájékoztatok itt helyettük. Bezzeg a Té topicba jár 1430.
Nem várható el az sem, hogy minden idióta regisztráljon a facebookra, csak azért, mert ők kizárólag facebookon hajlandóak reagálni.
VAGY bugos a honlapjuk.
-
B1T3
addikt
Tehát adott a djuice combo tarifacsomag. Ezt a Samsung C3530-cal szeretném megrendelni a webshopban, de erre egy rövid űrlap jelenik meg, konkrétan:
Kattintásra megnő.Eddig a lépésig próbáltam más telefonnal is a webshopot, de (tapasztalataim szerint) minden más esetben (ha azt vesszük, hogy tartaléktelefon lesz, akkor a kategóriában pl. a Samsung E2600-nál) egy jóval hosszabb, aprólékosabb űrlapot szükséges kitölteni, mégpedig:
Miért van ez a különbség?
-
DIldiko
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beszéltem az ügyfélszolgálattal - nagy nehezen kapcsoltak egy ügyintézőt.
Azt mondta, hogy valamilyen hiba miatt kaptuk az sms-t, mert a számok tényleg hálózaton belüliek és vissza fogják állítani az ingyenesen hívható számokat. Ráadásul nem mi voltunk az egyetlenek, aki így járt.
Most várjuk az sms-t, hogy újra ingyen lehet hívni a kért számokat!
Ha megkapjuk a visszaállítást majd írok, hogy ez mennyi idő volt!
Aki esetleg még így járt reklamáljon!
Ildi -
Huroq
senior tag
Szerintem nem derül ki, mert amikor bediktáltam előszörre akkor még csak ideiglenesem volt
Azt mondták két hét múlva vigyem be az eredetit
Én rá 3 hónapra vittem be de akkor meg csak egy kis cetlin volt egy szám amit átadtam ennyi
Szerintem nem érdekli őket, csak legyen egy szám
Ennek ellenére valóban a djuicenál biztosra mehetsz
-
DIldiko
csendes tag
válasz
adaboros #917 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettünk djuice combo díjcsomagot személyesen - csak kártyát. Megadtuk a 3 telenoros számot, mint ingyenesen hívhatót - ebből 2 telefonszám flottás, de telenoros, a 3. sima előfizetéses (szintén telenoros).
Ma kaptunk egy sms-t, hogy a telefonszámokat törölték az ingyenes listából, mert nem hálón belüli számok!
A telenoros ügyfélszolgálatnál nem tudtak okot mondani, szerintük nem kizáró ok, hogy bármely szám is flottába tartozó - ez az ÁSZF-ben sincs benne, a djuices ügyfélszolgálat meg csak kedden lesz elérhető.
Járt így valaki?
Hogyan oldódott meg a probléma?
Előre is köszi!
Ildi -
adaboros
csendes tag
-
B1T3
addikt
Nos, ma tudtam meg, hogy elvileg a djuice combo tarifacsomag csak webshopos rendeléssel szerezhető meg, személyesen nem lehet ilyen előfizetést kötni. Azt is mondták, hogy így, webshopból rendelve nem lesz meg a telefonra a 3 napos cseregarancia. Ez tényleg így van?
-
cocka
veterán
Hi!
És azt tudja valaki, hogy hány napot, hetet vesz igénybe, míg a djuice reload netes kártyát felengedik a hálózatra? Mert így egyelőre használhatatlan a "szolgáltatás".
-
Remus389
veterán
szioasztok hogyan lehet elintézni hogy elektronikusan legyen a fizetés megoldva?
tud valaki ebben segíteni?Üdvözlettel
-
timea1991
tag
Combo előfizetéses?
-
cocka
veterán
Ezt töltötted le?
-
kbn
csendes tag
Hát, akkor jól el lehet rejtve, a szeptember 1-től érvényes PDF tartalomjegyzékei nekem ezeket adják:
Pre-paid:
1.1 Praktikum tarifacsomag: 11
1.2 Praktikum Ász tarifacsomag: 13
1.3 Praktikum Ász Expressz tarifacsomag: 14
1.4 Limit tarifacsomag (Új Generációs Kártyás szolgáltatással igénybe vehető): 16
1.5 Kártyás 29 mentőcsomag (djuice) 17
1.6 djuice control tarifacsomag 18
1.7 djuice reload net kártyás mobil internet tarifacsomag 21
1.8 Praktikum +Net tarifacsomag: 23
1.9 Red Bull MOBILE Access és Red Bull MOBILE Access (Expressz) tarifacsomag: 26
1.10 Hipernet Praktikum kártyás mobil internet tarifacsomag 30Post-paid:
ALAPTARIFA 1 TARIFACSOMAG 9
ALAPTARIFA 2 TARIFACSOMAG 10
ALAPTARIFA 3 TARIFACSOMAG 11
ALAPTARIFA 5 TARIFACSOMAG 12
ALAPTARIFA 8 TARIFACSOMAG 13
ALAPTARIFA 12 TARIFACSOMAG 14
ALAPTARIFA 21 TARIFACSOMAG 15
OKOS MINI TARIFACSOMAG 16
OKOSTARIFA 90 TARIFACSOMAG 18
OKOSTARIFA 180 TARIFACSOMAG 20
OKOSTARIFA 360 TARIFACSOMAG 22
OKOSTARIFA 600 TARIFACSOMAG 24
OKOSTARIFA 1000 TARIFACSOMAG 26
AUTÓSKÁRTYA TARIFACSOMAG 28
MYVIP TARIFACSOMAG (DJUICE) 32
DJUICE EXTRA TARIFACSOMAG 35
ALL-IN TARIFACSOMAG (RED BULL MOBILE) 37
ALL-IN+ TARIFACSOMAG (RED BULL MOBILE) 39 -
kbn
csendes tag
"esetleg nézd meg ezt is: djuice combo"
Ez a csomag egy vicc.
T-nél a hasonló csomag havidíja 470 Ft-tal kevesebb, ami lényegesen kedvezőbb percdíjakon 100%-ban lebeszélhető + korlátlan WAP. Igaz, diák kell hozzá.
Erre talán nem vonatkozik az életkori korlát, meg a lebeszélhető 995 Ft sem kell, hogy hálózaton belül legyen, de ezt nem lehet tudni, mert a csomag jelenleg még az ÁSZF-ben sincs bent.
-
Mobildeck
tag
én most tervezem, hogy kártyás 29 ből (még a régi van, nem a mentőcsomag, bár azt hiszem ugyanaz) djuice extrába váltsak. kedvezőbbek a percdíjak, 3 ezret meg így is úgyis elköltök egy hónapban telóra.
vélemény? igazából az lenne a fontos hogy egy 20ast kedvezően hívjak (és ez a vip szám féláron jó is lehet az extrában) -
cocka
veterán
válasz
timea1991 #899 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, a másik nagyon jó kérdés meg az, hogy miért tüntették el a telenor/djuice online-ból a titkosítási beállítások opciót. Meg persze soha semmihez nincs jogosultságod. Nem vagy jogosult bónusz programra, nem vagy jogosult tarifacsomagváltásra (leszámítva a controlt ugye), de köteles vagy fizetni, ha akarsz valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest