Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Én Mini 2-t vettem tanulgatni, megnézni a drónozás mennyire nekem való. Követés ebben nincs, az említett Litchi appról elég vegyesek a vélemények. Én úgy vagyok vele, hogyha bejön a dolog hosszú távon és érdemes, akkor Mini 3 Pro-ra lépek majd feljebb. Tanulgatni, próbálgatni a Mini 2 bőven elég, eléggé felhasználóbarát kis szerkezet. Eddig csak párszor repültem vele de tetszik, az első repülés elég fura volt, elengedtem, szabad szemmel már nem is láttam (de psszt, ne mondjátok el senkinek hisz ilyet nem szabad
) és úgy voltam vele basszus azért relatív nagy érték ami ott repül szabadon valahol... szóval fura volt, nincs közvetlen ráhatásom mint autónál, motornál. Vagyis persze van de na... mégis más.
Némi tracking jó lett volna, ha a Mini 2-be is kerül, de persze nem akarták kannibalizálni a saját palettájukat. Ezzel együtt jó kis szerkezet. Litchi-nek nézz utána Youtube-on, ott bemutatják az előnyeit/hátrányait.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3DMark 11 eredmények
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és úgy voltam vele basszus azért relatív nagy érték ami ott repül szabadon valahol... szóval fura volt, nincs közvetlen ráhatásom mint autónál, motornál. Vagyis persze van de na... mégis más.